FAVORIETE ADRESJES: MIJN NIEUWE REISBLOG VOL BIJZONDERE ADRESJES

Sommige van jullie hebben het misschien al voorbij zien komen op vtwonen.nl of in het Brabants Dagblad: ik heb inmiddels naast REMADE with love ook nog een compleet nieuwe website! In deze blog lees je hier alles over.

favoriete adresjes reisblog vol bijzondere adresjesZoals jullie weten ben ik dol op reizen en leuke plekjes ontdekken! Op REMADE with love deelde ik zo nu en dan al hotspots met een bijzonder interieur. Maar toch bleef het mijn droom om hiervoor een eigen plekje op het internet te creëren en dan uiteraard net even iets anders want afwisseling siert de mens. Natuurlijk ben en blijf ik als interior junkie nog steeds dol op hotspots met een mooi interieur en zullen de meeste adresjes op Favoriete Adresjes ook een verbluffend interieur hebben maar daar ligt dan niet de focus. Op Favoriete Adresjes breng ik zogenaamde vergeet-mij-nietjes voor jullie in beeld. Hiermee bedoel ik adresjes die je zeker niet mag vergeten als je op reis of stedentrip gaat. Dit kunnen onder andere bijzondere winkels, restaurants of hotels/B&B’s/appartementen zijn maar  bijvoorbeeld ook leuke wijken, markten, parken of evenementen. Een ding hebben ze echter stuk voor stuk gemeen: het is er bijzonder en fijn vertoeven en daarom zijn ze mij bijgebleven. Ondanks dat ik/wij er wellicht primair kwamen vanwege een mooi interieur zijn het mijn favoriete adresjes geworden omdat ik(of wij) het er fijn heb(ben) gehad. De verhalen die ik op Favoriete Adresjes over de vergeet-mij-nietjes vertel zijn uiteraard volledig in Anne stijl en worden zoals jullie van mij gewend zijn verrijkt met veel verhaalvertellenden foto’s.

favoriete adresjes reisblog vol bijzondere adresjesIk kan me zo voorstellen dat je ondertussen wel benieuwd bent geworden naar wat voor soort adresjes je op Favoriete Adresjes gaat vinden. Bovenstaande foto’s hebben we gemaakt tijdens ons onvergetelijke verblijf in vakantiehuis Strand en Kust. Dit is nou echt een voorbeeld van een vergeet-me-nietje dat je echt moet onthouden als je een keer op zoek bent naar een heerlijk vakantieverblijf in Nederland.

Een andere onvergetelijke ervaring welke ook op Favoriete Adresjes staat is de overnachting op het strand samen met mijn moeder bij Haagse Strandhuisjes.

favoriete adresjes reisblog vol bijzondere adresjesOp mijn nieuwe website zul je zo nu en dan ook een reisgids aantreffen. Zo heb ik inmiddels een reisgids gemaakt over Elba waarin ik al mijn favoriete strandjes en restaurants van Elba met je deel.

favoriete adresjes reisblog vol bijzondere adresjesIk ben natuurlijk ook super benieuwd naar jullie favoriete adresjes dus heb je nog tips of wil je jouw favoriete adresjes graag met mij en mijn volgers delen? Gebruik dan op Instagram en Facebook #favorieteadresjes en of tag @favorieteadresjes in je post. Mailen kan natuurlijk ook (info@favorieteadresjes.nl).

Je vraagt je misschien af wat ik dan nog met jullie blijf delen op REMADE with love? Op REMADE with love zal er niet heel veel veranderen want hier deel ik nog steeds al mijn styling ideeën, de leukste nieuwe producten en DIY ideeën. Ook wil ik proberen om zo nu en dan weer eens een REMAKE uit te voeren of een hotel of restaurant uit te lichten dat REMADE-proof is. Voor alle andere adresjes kun je mij volgen op Instagram en Facebook van Favoriete Adresjes waar ik al mijn favoriete adresjes met je ga delen.

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwe adresje op het internet vinden.

With love,
Anne

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply