WEEKENDTIP: DE PANHOEVE BERLICUM

Afgelopen weekend hebben mijn vriend en ik een super leuk winkeltje ontdekt op het Brabantse platteland: de Panhoeve in Berlicum. In deze toffe winkel vind je zowel vintage meubels als nieuwe meubels van onder andere HK Living en vtwonen.

de panhoeve berlicum stoere woonaccessoires en meubels

Aankomende vrijdag (18 december 2015) organiseert de Panhoeve van 19.00 tot 21.00 uur een VIP avond. Je krijgt 20% korting op de collectie van HK Living, vtwonen, Storebror, Koeka, Be Pure Home en alle vintage meubelen en woonaccessoires. De outlet is uitgezonderd van deze actie. Voor iedereen die zich via Facebook aanmeld voor deze VIP avond staat een leuke goodiebag klaar! Vergeet ook niet om warme kleding aan te trekken want de winkel is gevestigd in een oude schuur en daar is het altijd een beetje fris. Willy en Lieke, de eigenaressen van de winkel, zullen voor de glühwein zorgen.

Mocht je in de buurt wonen dan zou ik hier zeker een kijkje gaan nemen 🙂

Waar? Werststeeg 25, Berlicum
Wanneer? 18 december 2015 van 19.00 tot 21.00 uur
Openingstijden de Panhoeve: zie website

de panhoeve berlicum stoere woonaccessoires en meubels
Zojuist vertelde ik je al dat de producten in de outlet uitgezonderd zijn van de 20% korting actie. Je denkt misschien een outlet, wat is daar dan te koop? De dames van de Panhoeve kopen regelmatig producten van de vorige collectie van HK Living op en verkopen deze dan voor een zeer schappelijke prijs. Uiteraard geldt hiervoor op=op. Hieronder laat ik je een aantal items uit de outlet zien:

de panhoeve berlicum stoere woonaccessoires en meubelsde panhoeve berlicum stoere woonaccessoires en meubels
Broodplank S van € 10,95 voor € 8,95
Broodplank M van € 16,95 voor € 12,95
Broodplank L van € 32,95 voor € 24,95

de panhoeve berlicum stoere woonaccessoires en meubels
Flessen 3 liter van HK Living van € 14,95 voor € 4,95. Deze aanbieding ging 10 december online maar is helaas al uitverkocht maar dit is meer om te laten zien wat voor leuke koopjes ze af en toe in de outlet hebben.

Bij de Panhoeve verkopen ze ook hele toffe huisnummerbordjes. Deze komt op ons verlanglijstje voor ons nieuwe huisje te staan 🙂

de panhoeve berlicume stoere woonaccessoires en meubels
Mijn nicht heeft mij attent gemaakt op dit winkeltje dus jullie danken deze tip aan haar . 🙂 Ik ben benieuwd of jullie net zo enthousiast over dit winkeltje zijn als ik.

With love,
Anne

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sandra
    15 december 2015 at 21:20

    Leuk dat jullie geweest zijn, ik was idd al enthousiast en ga wellicht vrijdag ook even!
    Liefs

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.