Hoera! June wordt grote zus

Jullie vragen je misschien af waarom het al een tijdje zo stil is op mijn blog. Nou dat heeft een heeeele goede en leuke reden :). In augustus verwachten wij ons tweede kindje. Wat zijn we blij!

Hoe verloopt de zwangerschap

Met de baby gaat alles goed dus daar zijn we super blij mee! Deze zwangerschap ben ik wel veel misselijker dan bij mijn vorige zwangerschap en heb ik ook al veel moeten overgeven. Vandaar dat ik een tijdje niet heb kunnen bloggen.

Verbouwplannen

Je zult je misschien afvragen waar June’s broertje of zusje komt te slapen. We gaan de zolder omtoveren tot twee kinderkamers. Nou ja omtoveren, I wish. Even met een toverstafje zwaaien en bibbedibabbidiboe. Nee helaas dit wordt gewoon keihard klussen. Wij gaan tijdens de verbouwing in de werkkamer slapen en daarna wordt June’s kamer onze slaapkamer. Natuurlijk ga ik dit ook allemaal met jullie delen.

Overige blogs

Naast de blogs over de verbouwplannen staan er nog genoeg andere blogs op de planning. Zo komt deze week een blog over onze eethoek online en een blog over een DIY in onze keuken (welke ik een tijdje terug al op instagram aankondigde). Eind februari zou ik met Celesta naar Krakau gaan voor de afstyling en fotografie van de studio die wij hebben ontworpen. Echter heeft de renovatie van de studio vertraging opgelopen waardoor dat voorlopig wordt uitgesteld.

With love,
Anne

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Stella
  28 januari 2020 at 21:27

  van harte met dit mooie nieuws! Sterkte met de misselijkheid. Ik ben nu 14 weken en helaas, zit in hetzelfde schuitje. Hoop voor jou dat het sneller stopt. Het zuigt je zo fysiek en mentaal uit.

 • Reply
  Scandinavische kuipstoelen aan onze eettafel | REMADE with love
  10 februari 2020 at 10:38

  […] De stoelen zijn ook verkrijgbaar met stoffering (alleen aan de binnenkant voor extra zitcomfort of ook aan de buitenkant). Maar inmiddels is gebleken dat dit voor ons geen slim idee is met twee grijpgrage smoetsige kinderhandjes in de buurt. En binnenkort komen daar nog twee schattige handjes bij (zie vorige blog). […]

 • Reply
  Zelf een keukenbar maken | REMADE with love
  16 februari 2020 at 18:32

  […] Wij vinden hem fantastisch! Voor mij voorlopig geen wijntjes of mojito’s aan de bar, i.v.m. de tweede op komst, maar dat mag de pret niet […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.