Lieve filou

Lieve mensen, daar ben ik weer! Het zal jullie niet ontgaan zijn dat het een hele tijd stil was op mijn blog en instagram. Dit vanwege de geboorte van onze prachtige dochter Filou. Waarbij helaas ook dit keer een roze wolk het grootste deel van de tijd ver te zoeken was. Maar inmiddels zijn we vier maanden verder en is het op veel momenten toch echt weer ook genieten.

Wauw daar is ze dan, op 27 juli werd onze prachtige dochter Filou geboren. De reactie van June toen ze haar zusje voor het eerst zag was echt onbeschrijfelijk mooi. Wat genoten we van haar en we verwelkomden haar met heel ons hart in ons gezinnetje.

Helaas veranderde dit na een tijdje. Filou werd een hele ontevreden baby die steeds meer ging overstrekken en ontroostbaar aan het huilen was. Ik wil er verder niet te veel over uitweiden maar net als met June (zie blog twee jaar geleden) was ook Filou een sterrenkijker, heeft ze een pittige reflux en ook nog eens koemelkallergie. Het waren een aantal heftige maanden maar we hebben haar al onze liefde, energie en tijd gegeven. Maandenlang hebben we haar, zowel overdag als ’s nachts, overeind tegen ons aan laten slapen. Dit was echt een hele zware tijd. Maar we wilden haar koste wat het kost een veilig gevoel geven. En niet, zoals ze toen met June in het ziekenhuis geadviseerd hebben, in slaap laten huilen (krijsen!). Medicijnen, aangepaste voeding en de tijd hebben er voor gezorgd dat het ondertussen een stuk beter gaat.

De afgelopen periode gaat je echter niet in de koude kleren zitten. Daarom heb ik eerst even de tijd voor mezelf genomen om te herstellen en te genieten van al het moois wat we hebben. Dit klinkt misschien wel heel romantisch, maar natuurlijk is het nu niet ineens rozengeur en maneschijn. We hebben nog steeds een baby die veel aandacht nodig heeft en een twee is nee peuter met driftbuien. Maar het wisselt elkaar mooi af en we zijn nu gelukkig weer aan het leven in plaats van aan het overleven.

Vanaf nu zal ik met mondjesmaat weer dingen op gaan pakken. Zo staat het fotograferen van Filou’s kamertje, deel twee van de zolderverbouwing, nog op de planning en het delen van een update van project Krakau. Ik kijk er ontzettend naar uit om jullie weer te inspireren.

With love,
Anne

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.