WELKOM LIEVE JUNE

Daar is ze dan! Woensdag 16 mei is ons mooie kleine meisje June geboren. Wat zijn we trots en blij!

Welkom baby June

Eigenlijk was ik pas op 7 juni uitgerekend maar ons meisje besloot om ruim drie weken eerder te komen, blijkbaar nu al een eigen willetje :). We werden totaal verrast want daar hadden we echt niet op gerekend maar wat zijn we blij dat ze er is. Het was voor zowel June als mijzelf een pittige bevalling waar we beiden flink van moeten herstellen. Maar gelukkig gaat het inmiddels elke dag iets beter met ons. Omdat June te vroeg geboren is en bovendien met een vacuümpomp is gehaald heeft ze een wat moeilijkere start gehad. Daar kwam nog eens bovenop dat ze, samen met mij, na een paar dagen toch weer opgenomen moest worden in het ziekenhuis omdat ze geel begon te zien. We zijn nu gelukkig weer thuis en haar bloedwaarden lijken stabiel te blijven en kunnen we nu dus echt van ons kleine meisje gaan genieten en haar vertroetelen. Gisteren ben ik voor het eerst vijf minuten met June buiten wezen wandelen, wat voelde dat fijn!

De naam June

Poeh poeh wat vonden wij het een opgave om een naam voor ons meisje te bedenken. Na heel lang zoeken kwamen we de naam June tegen en we waren meteen verliefd. We vinden het niet alleen een mooie naam maar Mickael en ik zijn zelf allebei in juni geboren. Door onze kleine meid de naam June te geven is ze op die manier ook nog eens op een indirecte manier met ons verbonden. Je kunt de naam op zijn Engels of Nederlands (Juu-nuh) uitspreken en wij hebben voor de laatste optie gekozen.

With love,
Anne

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Gelukjes van Maris
  26 mei 2018 at 13:50

  Van harte gefeliciteerd met jullie dochter. Heel veel geluk samen als gezinnetje

  X

 • Reply
  Macy
  26 mei 2018 at 15:32

  Wat leuk Anne gefeliciteerd! Prachtige naam deze stond ook op mijn lijstje voor wie weet ooit! Super grappig ? heel veel geluk!

 • Reply
  Netty
  26 mei 2018 at 18:07

  Wat fijn dat ze er is, een schatje, ?? gefeliciteerd en heerlijk dat jullie nu thuis zijn en kunnen genieten van elkaar. ?‍?‍? Heel veel geluk en liefde gewenst natuurlijk. ?. Groetjes Cor en Netty

 • Reply
  Miranda | Taxx Life Blog
  26 mei 2018 at 19:52

  Wat een goed nieuws en wat een prachtige naam! Van harte gefeliciteerd met jullie dochter en veel geluk!

 • Reply
  Annemarie
  26 mei 2018 at 23:39

  Wat leuk… gefeliciteerd met June.
  Je kent mij niet maar ik volg je via insta. Ik wilde toch even zeggen dat wij ook een dochter hebben die June heet (op zijn Nederlands uitgesproken), inmiddels 6 jaar. We vinden het nog steeds een prachtige naam. Veel geluk met je gezin.
  Gr. Annemarie

 • Reply
  Maura
  27 mei 2018 at 10:26

  Gefeliciteerd! Zo heet onze dochter ook, ook zo uitgesproken. Je moet het de eerste keer vaak even corrigeren, maar daarna wordt het meestal juist goed onthouden.
  Wees gelukkig en gezond lieve June!

 • Reply
  Femke
  28 mei 2018 at 14:40

  Wat een prachtige naam, gefeliciteerd! Geniet van deze bijzondere periode.

 • Reply
  Tips voor een zwangerschapsshoot of loveshoot | REMADE with love
  12 juni 2018 at 19:39

  […] familie een etentje in de tuin te organiseren. Daarnaast leek het ons ook nog leuk om onszelf, en ons kleine meisje dat toen nog in mijn buik zat, op deze dag te laten vastleggen met een […]

 • Reply
  Eline Schreurs
  15 september 2018 at 16:07

  Wat een ongelooflijk schattig kindje 🙂
  Een hele dikke proficiat.

  Eline van Sukhi.nl

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.