Droomhuis vlakbij het bos

Oh meiden een droom is uitgekomen! We hebben, vlakbij het bos, een heerlijk familiehuis met grote tuin gekocht. In deze blog vertel ik jullie alles over ons droom(klus)huis.

Droomhuis vlakbij het bos

Altijd droomden we al over een huis met veel buitenruimte. Een huis dat weliswaar ruim maar tegelijkertijd ook een knus familiehuis met veel hoekjes moest zijn. Een onderkomen waar de kinderen heerlijk in de tuin kunnen scharrelen. Met de handen in de modder kunnen en alles kunnen leren over bloemen en dieren. Ook het verbouwen van eigen groenten staat hoog op ons verlanglijstje. Jullie zullen nu wellicht denken aan een huis op het platteland. Hoe idyllisch dat plaatje ons ook lijkt, we zouden daar het sociale contact te erg missen. En toen kwam afgelopen zomer ineens deze jaren 70 parel op ons pad. Gelegen in onze eigen vertrouwde buurt, met een grote tuin en knusse ruimtes. En dat alles op slechts 300 meter afstand van een geweldig bos met zandverstuiving (zie foto’s hieronder). We wisten het meteen dit huis moest het worden, dit was onze droom. De huidige bewoners, twee schatten van mensen, gaan pas eind 2022 hun woning verlaten. Maar voor dit unieke huis willen wij uiteraard graag lang wachten en geduld betrachten. Er was met de huidige bewoners meteen een klik en we gaan af en toe al op visite, zo fijn en gezellig. Een mooie manier voor ons allemaal om al enigszins te wennen.

Omdat de huidige bewoners er voorlopig nog wonen vind ik het niet gepast om foto’s te delen. Om toch alvast iets met jullie te delen heb ik Veerle van designbyveer gevraagd of ze het huis wil illustreren om zodoende het gevoel wat wij bij het huis hebben over te brengen. En jeetje wat heeft ze dat prachtig gedaan! (zie afbeelding hierboven)

Inrichten en klussen

De sleuteloverdracht gaat pas over ruim een jaar plaats vinden maar dat mag de pret niet drukken. We genieten nu al volop van de voorpret en hebben op deze manier alle tijd om na te denken over de indeling en inrichting. We zullen niet het budget hebben om heel het huis in een keer aan te pakken maar dat geeft helemaal niks. We gaan het huis met veel liefde renoveren, verduurzamen en waar mogelijk een aantal materialen hergebruiken. Voor nu kunnen we al heerlijk dromen. Dromen over een mooie woonkeuken, een relaxte badkamer, een knusse woonkamer, een heerlijke eetkamer in de lichte serre, een bijkeuken (wat een luxe). En dat alles omgeven door een bloemrijke groene tuin. Uiteraard ga ik jullie op mijn blog en Instagram meenemen op dit avontuur.

Verkoop van ons huis

Onze huidige woning hebben we nog niet op de markt gezet omdat we hier het liefst tot na de verbouwing van ons nieuwe huis (begin 2023), willen blijven wonen. Waarschijnlijk zetten we ons huis begin volgend jaar te koop. De foto’s van ons huidige huis zijn afgelopen zomer via de makelaar al wel gemaakt dus misschien wel leuk om deze alvast in een blog met jullie te delen. Die houden jullie natuurlijk nog van mij tegoed. Maar mocht je heel geïnteresseerd zijn in ons huis en niet kunnen wachten tot deze op de markt komt, dan mag je mij uiteraard een mailtje sturen (info@remadewithlove.nl).

With love,
Anne

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Marlies
  8 november 2021 at 11:03

  Geweldig, Anne! Zo leuk. Heel benieuwd naar jullie nieuwe plek. En wat lijkt June ontzettend op jou!

 • Reply
  Miranda | Taxx Life Blog
  8 november 2021 at 13:34

  Oh wat gaaf zeg! Ik hoop dat je ons tegen die tijd mee neemt in het proces!

 • Reply
  Rachel
  8 november 2021 at 14:51

  Wauw super tof en ik ben super benieuwd naar jullie toekomstige huis! en het ziet er in ieder geval erg veelbelovend uit! Hou ons maar lekker op de hoogte.

 • Reply
  Netty
  8 november 2021 at 16:11

  Geweldig Anne, geduld, dat is zeker nodig. Wat een leuke meid is June al. Zo lachen net als jij!
  Groetjes en succes met de voorbereidingen en plannen maken, ideeën opdoen.

 • Reply
  Japandi stijl interieur: warm arte behang in de woonkamer
  23 november 2021 at 10:43

  […] in ons interieur, achter het houten dressoir. Maar aangezien we over een jaar de sleutel van ons nieuwe droomhuis krijgen denk ik niet dat wij onze huidige woonkamer hier nog gaan behangen. De woonkamer in ons […]

 • Reply
  Droom(klus)huis update 1: de keuken | REMADE with love
  26 januari 2022 at 21:24

  […] paar maanden geleden deelde ik groots nieuws met jullie, want we hebben ons familie droomhuis vlakbij het bos gekocht! We zijn nog steeds zo […]

 • Reply
  Makelaar André
  12 april 2022 at 17:43

  Wat een geweldige stap om zo jullie droomhuis te kopen! Op de tekening ziet het huis er al prachtig uit; ik ben benieuwd naar de inrichting! – Carla

 • Reply
  De Groot Decoraties
  14 juli 2022 at 14:26

  Wat een geweldige stap, je droomhuis kopen en helemaal naar eigen smaak inrichten is voor iedereen een droom. Geniet van het nieuwe huis en maak er wat moois van. Groetjes, Anne.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.