Woonkamer met vloerkleed reveal

Eindelijk is het zover! Na maandenlang plannen maken en klussen, kan ik jullie dan eindelijk ons vernieuwde droomhuis laten zien. Als eerste deel ik de woonkamer hier met jullie op mijn blog! Ik heb ontzettend veel zin om het resultaat met jullie te delen. Kijken jullie met mij mee?

woonkamer verbouwen

Een huis met karakter

Vanaf het moment dat we dit huis binnen liepen, waren we er meteen verliefd op. De indeling van het huis gaf ons het gevoel van ruimte en rust, maar behield tegelijkertijd het knusse gevoel waar we zo naar op zoek waren. We zagen wel meteen dat er werk aan de winkel was. We wilden het huis een moderne make-over geven en op meerdere fronten verduurzamen.

Een van de meest opvallende veranderingen in de woonkamer is het plaatsen van een groot kozijn tot aan de grond. Dit zorgde voor prachtige lichtinval en veranderde heel de sfeer van de woonkamer. Ook de open haard kreeg een moderne make-over, met prachtige travertinlook tegels die een luxe touch aan het geheel toevoegde. De gestuukte muren en plafonds zorgden ook voor een groots effect. En laten we de geïsoleerde vloer met vloerverwarming niet vergeten, samen met de prachtige PVC vloer die zorgt voor een behaaglijk gevoel waar we elke dag van genieten.

vloerkleed woonkamer

Een harmonieus geheel

Toen de basis stond, beseften we dat sommige meubels van ons vorige huis, niet helemaal in de woonkamer goed tot hun recht kwamen. Echter heeft het toevoegen van een grote plant, een strelizia in een waanzinnig mooie pot, een wereld van verschil gemaakt. Dit zorgde ervoor dat de bank niet meer verloren ging in de ruimte, maar juist een harmonieus onderdeel werd van het geheel. Ook het stylen met lichte en warme accessoires zorgden ervoor dat de bank goed tot zijn recht kwam.

De finishing touch: een vloerkleed maakt het compleet

Toch ontbrak er nog iets om de ruimte echt tot zijn recht te laten komen. Een groot vloerkleed bleek de ontbrekende schakel te zijn. Niet alleen maakte het de ruimte een stuk vriendelijker, maar ook verbeterde het de akoestiek van de woonkamer. Wij kozen bij Volero voor een wollen hoogpolig vloerkleed van 230×330, dat tevens een Black Friday vloerkleed is, wat inhoud dat het met Black Friday in de aanbieding is. Het was een schot in de roos, en voegde onmiddellijk een knusse en uitnodigende sfeer toe aan de woonkamer. Zenn, onze lieve teddybeer, ligt er elke dag helemaal zen bij op het hoogpolig vloerkleed. Zelfs de kinderen geven regelmatig de voorkeur aan het vloerkleed boven de bank!

Met deze laatste toevoeging, voelt onze woonkamer als een uitnodigende plek om te ontspannen. We hebben met het verbouwen van de woonkamer een moderne, gezellige ruimte gecreëerd waar we graag tijd doorbrengen.

Super leuk dat jullie meekijken met ons avontuur in het opknappen van ons droomhuis. Ik hoop dat jullie ervan hebben genoten en geïnspireerd zijn geraakt voor jullie eigen mogelijk verbouwplannen. Mochten jullie meer van de verbouwing willen zien neem dan vooral een kijkje op mijn Instagram (@remadewithlove).

With love,
Anne

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.