I’M GOING TO IRELAND & IT’S MY BIRTHDAY

Vandaag is het een hele leuke dag want ik ben jarig en vlieg samen met mijn moeder naar een vriendin van haar in Ierland!

IMG_1449Afgelopen weekend hebben we alvast een feestje gegeven ter gelegenheid van mijn verjaardag (22 juni), mijn vriend zijn verjaardag (29 juni) en ons nieuwe huis. Het feest was super leuk! Bij een verjaardag horen natuurlijk ook cadeautjes. 🙂 Van mijn vriend heb ik deze mooie ring van My Jewellery (één van mijn favoriete merken) gekregen en daar ben ik echt mega blij mee!

IMG_14452Daarnaast hebben we nog super veel andere leuke cadeaus gehad voor in huis en dagjes uit. Van Michelle van Dipty Shop heb ik ook super leuke cadeautjes gekregen. Een hele toffe vlaggetjesslinger van gerecycled katoen en leuke witte lampionnen van House Doctor.

IMG_1450Wat vinden jullie van mijn verjaardagscadeaus? Ik ben tot en met maandag 27 juni in Ierland dus dan zal het wat rustiger zijn op mijn blog.

With love,
Anne

 

4 Comments

 • Reply
  Debbie
  22 juni 2016 at 08:29

  Heel gefeliciteerd en veel plezier in Ierland!

  De keuken is prachtig en de vlaggetjes zijn ook heel gezellig 😉

 • Reply
  Netty
  22 juni 2016 at 08:48

  Van harte gefeliciteerd, wat een mooie kado’s heb je gekregen, ook de ring, heel erg gezellige dagen met je moeder in het mooi Ierland
  Groetjes Cor en Netty

 • Reply
  Carla
  22 juni 2016 at 19:34

  Proficiat met je verjaardag! Oh hoe fijn voor jullie om samen naar Ierland te gaan.

 • Reply
  VAKANTIE IERLAND: STEDENTRIP DUBLIN EN WANDELEN IN HOWTH | REMADE with love
  28 januari 2019 at 11:36

  […] die mijn vorige blog hebben gelezen weten dat ik op mijn verjaardag met mijn moeder een vriendin van haar in Ierland op […]

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.