I’M GOING TO IRELAND & IT’S MY BIRTHDAY

Vandaag is het een hele leuke dag want ik ben jarig en vlieg samen met mijn moeder naar een vriendin van haar in Ierland!

IMG_1449Afgelopen weekend hebben we alvast een feestje gegeven ter gelegenheid van mijn verjaardag (22 juni), mijn vriend zijn verjaardag (29 juni) en ons nieuwe huis. Het feest was super leuk! Bij een verjaardag horen natuurlijk ook cadeautjes. 🙂 Van mijn vriend heb ik deze mooie ring van My Jewellery (één van mijn favoriete merken) gekregen en daar ben ik echt mega blij mee!

IMG_14452Daarnaast hebben we nog super veel andere leuke cadeaus gehad voor in huis en dagjes uit. Van Michelle van Dipty Shop heb ik ook super leuke cadeautjes gekregen. Een hele toffe vlaggetjesslinger van gerecycled katoen en leuke witte lampionnen van House Doctor.

IMG_1450Wat vinden jullie van mijn verjaardagscadeaus? Ik ben tot en met maandag 27 juni in Ierland dus dan zal het wat rustiger zijn op mijn blog.

With love,
Anne

 

5 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.