OUTFIT CITY TRIP ROTTERDAM

Regelmatig krijg ik na het posten van een city guide of binnenkijker in een hotel de vraag waar ik mijn outfit gekocht heb die ik tijdens de city trip draag. Dit bracht mij op het idee om voortaan na iedere city guide of binnenkijker een blog over mijn outfit te posten :). Naast interieur en reizen ben ik ook dol op fashion, deze outfit post lijkt mij een hartstikke leuke manier om deze drie passies te combineren en met jullie te delen. Regelmatig komt het voor dat de kleding die ik draag van een vorig seizoen is . In het geval dat een item niet meer te koop is, zal ik online een leuk alternatief zoeken welke nog wel verkrijgbaar is.

my jewellery bag in bagDe eerste outfit post gaat over de outfit die ik aan had tijdens de city trip naar Rotterdam. Tijdens deze city trip sliepen we in het stoere hotel STROOM Rotterdam. We hebben super leuke plekjes in Rotterdam ontdekt welke allemaal in de city guide van Rotterdam zullen verschijnen. En dan is het nu tijd voor mijn outfit!

stroom rotterdam urban boutique hotelstroom rotterdam urban boutique hotelmy jewellery bag in bagOutfit details:

bag in bag/clutch met quote: My Jewellery (a/w 2015)

sneakers: Nikes (s/s 2015)

rokje: H&M (niet meer te koop) – leuk alternatief: Mango (a/w 2015)

trui: Mango (niet meer te koop) – leuke alternatieven: Mango (a/w 2015) en My Jewellery (a/w 2015)

sieraden: ketting My Jewellery (s/s 2015) & ring My Jewellery (a/w 2-14)

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn eerste outfit post vinden. Hopelijk heb ik jullie weer geïnspireerd.

With love,
Anne

 

1 Comment

  • Reply
    Driss
    24 februari 2017 at 16:15

    Anne wat een leuke post! Driss

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.