PAASTAFEL STYLEN: ZWART WIT PAASDECORATIE

Pasen staat voor de deur! De bloemetjes schieten als paddenstoelen uit de grond, de lammetjes springen vrolijk rond in de wei en de bomen staan vol bloesem. Dit heerlijke frisse voorjaarsgevoel wil ik dit jaar terug laten komen in onze paastafel door middel van zwart wit en natuurlijke tafeldecoratie. In deze blog vind je inspiratie voor het decoreren van je paastafel.

paasdecoratie paastafel paastakpaasdecoratie paastafel paastak
Persoonlijk ben ik dol op etentjes met vrienden en familie en daarnaast is een van mijn favoriete bezigheden het mooi en gezellig maken van zaken in de breedste zin van het woord. Ik zie Pasen dan ook als de perfecte gelegenheid om deze twee liefdes te combineren. Voor HEMA mocht ik mijn styling en fotografeer skills weer eens in de strijd gooien om jullie te laten zien hoe je op een eenvoudige manier een sfeervolle paastafel creëert. Ik vind het echt geweldig om deze styling voor HEMA uit te voeren want ze hebben zo’n leuke en bovendien betaalbare spulletjes. Naast producten van de HEMA heb ik voor deze styling ook nog mijn eigen servies en een aantal andere accessoires gebruikt.

Paastafel stylen: zwart wit paasdecoratie HEMA

Een van mijn favoriete tafelstyling items van de HEMA is het vaasje in de vorm van een melkfles. Ik gebruik deze echter als drinkflesje in plaats van als vaasje. Giet wat melk of een sapje in het flesje, plaats er een papieren rietje met stippen dessin in en je tafel ziet er meteen feestelijk uit. De rietjes met stippen dessin zijn bij HEMA verkrijgbaar (alleen in de fysieke winkels).

paasdecoratie paastafel paastak
Op een paastafel mogen wat mij betreft zelfgebakken producten niet ontbreken. Ik koos ervoor om zelf eenvoudige muffins te bakken in diverse stijlvolle zwart wit muffinvormen.

paasdecoratie paastafel paastak
Op de borden liggen zwart wit servetjes met stippen dessin van HEMA waaraan ik met touw bloemetjes heb vastgebonden.

paasdecoratie paastafel paastak

Paastafel stylen: limonadetap, paastak en slinger

De limonadetap is op ieder etentje en/of feestje dat ik organiseer een hit. Vul hem met koud water en komkommer slierten en je tapt een heerlijk verfrissend en gezond drankje. De tap is met zijn prijs van 10 euro ook nog eens heel betaalbaar (te koop bij HEMA).

paasdecoratie paastafel paastak
Op een paastafel mag een vaas met paastak natuurlijk echt niet ontbreken. Persoonlijk houd ik niet zo van drukke en opzichtige paastakhangers. Ik was dan ook heel blij toen ik het inspirerende idee om van kwarteleitjes paastakhangers te maken tegenkwam bij de leuke blogger Mardou van Sevencouches. Dit geeft mijn paastafel net wat extra sfeer.

paasdecoratie paastafel paastak
Daarnaast word ik ook altijd heel blij van slingers en deze mochten dus ook niet ontbreken in mijn paastafel styling.

paasdecoratie paastafel paastak

Paastafel stylen: aan tafel!

Soms voelt het als blogger best gek dat je al een paastafel of kersttafel een aantal weken voor de daadwerkelijke feestdag aan het opdekken bent. Vandaag, donderdag 30 maart, was ik rond 12.00 uur klaar met het fotograferen van de paastafel en toen dacht ik dit ziet er te feestelijk en lekker uit om zomaar en onaangeroerd op te ruimen. Daarom heb ik spontaan mijn lieve opa en oma uitgenodigd om samen met mij gezellig van de paastafel te komen smullen. Ze vonden het fantastisch! Ze waren ook een groot fan, ik ook trouwens, van de paasstol van HEMA (zeer zeker het proberen waard).

paasdecoratie paastafel paastak
With love,
Anne

 

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.