The Hoxton Hotel: een huiskamer in Amsterdam

Dit keer heb ik echt een pareltje voor jullie! Gelegen aan de Herengracht in Amsterdam, tussen het shoppingwalhalla de 9 straatjes, ligt het waanzinnig hotel The Hoxton. In mijn nieuwe blog voor vtwonen vertel ik je alles over dit fijne adresje.

Toen we The Hoxton binnenstapten was het alsof we in een grote knusse huiskamer waren beland. Vrijwel alles aan dit hotel vind ik fantastisch. Het interieur is prachtig en knus, de bedden liggen voortreffelijk, de koffie is heerlijk, de sfeer is zeer aangenaam en de locatie is echt helemaal top. Daarnaast zit het hotel vol leuke details zoals de photobooth die bovenaan de trap bij de ingang staat. We konden het niet laten om hier een kiekje van onszelf te nemen.

Wij wilden het liefst hier nog heel veel nachtjes blijven. Ik zag mezelf hier al elke dag roomservice bellen om de lekkerste gerechtjes die een glimlach op mijn gezicht toveren van de kaart bestellen… Keep on dreaming Anne 😉

Benieuwd geworden naar dit adresje? Bekijk dan de hele blog op vtwonen waar ik nog veel meer foto’s van het prachtige interieur met jullie deel en alles vertel over The Hoxton Hotel.

With love,
Anne

WAAR?
The Hoxton
Herengracht 255
thehoxton.com

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Souraya | Binti Home Blog
  5 augustus 2017 at 21:52

  Die laatste foto is echt fantastisch, super leuk! <3

 • Reply
  De Kock
  22 augustus 2017 at 16:42

  Superleuk om te zien. Ga ik ook bezoeken!
  Groetjes,
  Gerjanne de Kock Derksen

 • Reply
  Leon
  24 augustus 2017 at 02:48

  Jaa het is zoo’n fijn hotel 🙂 Als je niet weet dat het daar gelegen is, dan kan je er ook zo voorbij fietsen. Maar vind het ook echt een parel in de stad. Hele mooie interieur, en luxe meubels. Ik ben altijd jaloers op de mensen die er dichtbij wonen. Lekker even een koffietje doen of lunchen bij de hoxton 😉
  https://www.onlineparketshop.nl/laminaat/balterio/impressio/

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.