VIDEO: TIPS KOPEN EN INRICHTEN NIEUWBOUWHUIS

Een paar weken geleden kwam Anneloes van VoorMorgen.nu een kijkje nemen in onze nieuwe woning. Ze kwam niet zomaar een kijkje nemen maar ze kwam op bezoek om een video interview met mij af te nemen. Dit was mijn allereerste video interview en ik vond het eerlijk gezegd best wel spannend! Maar ik ben uiteindelijk wel heel tevreden over het resultaat.

interview3In deze video beantwoord ik een aantal vragen zoals ‘hoe kan ik mij financieel voorbereiden op het kopen van een huis’ en ‘heb je tips voor het kopen van een interieur op budget’. Wil je nog meer tips voor het kopen en inrichten van een nieuwbouwhuis? Neem dan een kijkje in de categorie interieur op mijn blog.

Kopen op een budget from VoorMorgen.Nu on Vimeo.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Macy
  11 april 2016 at 19:41

  Wat leuk Anne om je zo een keer “echt” te zien. Leuk huis heb je. Ik en echt helemaal weg voor jou stijl. Veel succes nog met de rest! xx

 • Reply
  Femke
  11 april 2016 at 21:37

  Wat een leuke video en handige tips! Leuk ook om een kijkje in jullie huis te krijgen!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.