10 favoriete plekjes in de omgeving van Toscane

Zoals sommige van jullie weten heeft Toscane een tijdje geleden mijn hart veroverd! Je kunt hier genieten van prachtige en zonovergoten landschappen, uitgestrekte wijngaarden en authentieke dorpjes en steden. In mijn nieuwe blog voor vtwonen laat ik je kennismaken met een aantal van mijn favoriete plekjes die gelegen zijn in de omgeving van Toscane.

Vorige zomer (en in de zomer van 2014) zijn wij op ontdekkingstocht in Toscane geweest. Op mijn eigen blog heb ik hier al een en ander over geschreven maar het leek mij leuk om mijn 10 favoriete plekjes van Toscane met jullie en de lezers van vtwonen te delen. Het is echt een heerlijke omgeving om op vakantie te gaan. Klik hier om mijn blog op vtwonen te lezen waar ik je een aantal highlights laat zien van onze reizen. Het fantastische restaurant in Florence (zie bovenste foto) is een van mijn favoriete adresjes die ik je op vtwonen.nl laat zien.

With love,
Anne

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sien
    31 mei 2017 at 13:37

    Ziet er echt een mooie streek uit!!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.