HOTSPOTS BREDA: LEUKE WINKELS EN RESTAURANTS IN BREDA

Op zoek naar leuke winkels en restaurants in Breda? In deze city guide, die ik voor #nsfavourites heb gemaakt, laat ik je de leukste hotspots van de mooie stad Breda zien!

DSC_4737

Oh Breda wat ben je mooi en fijn. Je omarmde me met een flinke portie Brabantse gezelligheid en gastvrijheid en verraste mij met je bijzondere adresjes en historische gebouwen. Niet voor niets wordt Breda ook wel de Parel van ’t Zuiden genoemd.

Hotspots Breda: op pad voor #nsfavourites

Ik laat jullie met veel plezier mijn favoriete hotspots van de gezellige stad Breda zien op #nsfavourites. Ik hoor je denken #nsfavourites wat is dat? Het is een blog van de NS met tips voor een dagje uit naar jouw favoriete stad. Geschreven door locals en de leukste bloggers van Nederland. Ik voelde mij dan ook heel vereerd toen ik door NS gevraagd werd om voor hen een aantal hotspot blogs te schrijven. Ik ben in Breda op zoek gegaan naar leuke en bijzondere adresjes en deze zoektocht is wat mij betreft zeer zeker geslaagd! Op #nsfavourites blog ik uitgebreid over de toffe hotspots die ik tegenkwam in Breda (klik hier om de hele city guide te lezen). Hieronder alvast een kleine sfeerimpressie van mijn dagje Breda:

#1 hotspots Breda leuke restaurants: Stilleven Breda

hotspots breda stillevenGinnekenweg 26, stilleven-breda.nl

 #2 hotspots Breda leuke winkels: PALMA

hotspots breda leuke winkel palma ginnekenweg Ginnekenweg 82, palmabreda.nl

#3 hotspots Breda leuke winkels: LILA the store

hotspots breda leuke winkel LILA the store
Wilhelminastraat 12 – lilathestore.nl

#4 hotspots Breda leuke restaurants: Brasserie Bardot

hotspots breda leuke restaurants bardotVan Coothplein 10, brasseriebardot.nl

#5 hotspots Breda leuke restaurants: Jongens van Zand en Klei

hotspots breda leuke restaurants jongens van zand en klei
Veemarktstraat 76, zandenklei.nl

Neem vooral een kijkje op #nsfavourites om alle leuke winkels en restaurants te bewonderen die ik in Breda ben tegengekomen. Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze city guide vinden die ik voor #nsfavourites geschreven heb.

With love,
Anne

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Stella
    7 maart 2017 at 20:34

    Wat een leuke adressen! Die kende ik nog niet. Dankjewel 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.