A TOUCH OF GOLD: MY JEWELLERY

Every girl needs a touch of gold in her life! Daar weten de meiden van My Jewellery wel raad mee. My Jewellery heeft namelijk een prachtige My Jewellery Gold lijn die geheel door hunzelf ontworpen is en bovendien hebben ze ook trendy goudkleurige ‘stainless steel’ sieraden (die niet verkleuren!).

a touch of gold: my jewellery

Zoals jullie in mijn eerdere artikel over My Jewellery hebben kunnen lezen ben ik echt een groot fan van dit merk! Toen ik laatst een oproep op de Facebookpagina van My Jewellery zag waarin ze fashion en lifestyle bloggers zochten heb ik me meteen aangemeld.a touch of gold: my jewellery

Ik wist meteen waar ik graag een blog over wilde schrijven: goudkleurige sieraden. Ik draag zelf heel graag gouden trendy sieraden maar aangezien er ook bij mij geen geldboom in mijn tuin (op mijn balkon ;)) groeit ben ik toch vaak aangewezen op goudkleurige sieraden i.p.v. gouden sieraden. Zelf erger ik me altijd dood aan goudkleurige sieraden die binnen de kortste keren verkleuren! Recent las ik op de blog van My Jewellery dat sieraden gemaakt van stainless steel hier de perfecte oplossing voor zijn want dit materiaal verkleurt namelijk niet. Ik mocht van My Jewellery voor mijn blog twee sieraden uitzoeken van de stainless steel collectie en wat was het lastig om te kiezen… zoveel mooie spullen. Hieronder zie je een greep uit de stainless steel collectie (zowel zilver- als goudkleurig) van My Jewellery.

a touch of gold: myjewellery
Zilver- en goudkleurige square gem ringen (€29,95)

a touch of gold: my jewellery
Deze twee ringen komen uit de stainless steel collectie (€29,95)

a touch of gold: my jewellery
My Jewellery quote armbanden (€19,95)

a touch of gold: my jewelleryMy Jewellery quote ringen (€14,95) en square gem ring (€29,95)

Van al deze mooie sieraden heb ik uiteindelijk de goudkleurige quote armband en de goudkleurige square gem light pink ring uitgekozen. Afgelopen zaterdag ging ik op verjaardag bij mijn schoonmoeder maar ik ging nog snel even de brievenbus checken voordat ik in de auto stapte. En ja hoor! Daar lag het pakketje van My Jewellery in mijn brievenbus (JIPPIE!). Ik kon niet wachten om te zien wat erin zat en heb het pakketje dus heb het pakketje gelijk in de auto opengemaakt (en daar voor jullie natuurlijk meteen foto’s van gemaakt).

A TOUCH OF GOLD: MY JEWELLERY

a touch of gold: my jewellery

A TOUCH OF GOLD: MY JEWELLERY

Ik ben echt super blij dat ik eindelijk mooie goudkleurige sieraden gevonden heb die niet verkleuren! Sinds afgelopen zaterdag heb ik ze zelfs elke dag gedragen hihi.

a touch of gold: my jewellery

Naast de stainless steel sieraden die ik gekregen heb, heeft My Jewellery ook nog hele leuke quote ringen en andere armbandjes. De hele stainless steel collectie vind je op de website.a touch of gold: my jewellery

With love,
Anne

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.