DIY MASON JAR HEMA (WECKPOT HEMA)

Bij de HEMA kun je nu te gekke mason jars kopen! Mason jars waren al te koop bij o.a. de Xenos, Action en Blokker maar HEMA biedt ze nu in meerdere varianten aan. In deze blog deel ik een leuk DIY idee met de mason jar van HEMA.
diy mason jar hema xenos

De mason jar is een glazen weckpot die is over komen waaien uit de Verenigde Staten. Van oorsprong wordt deze gebruikt om etenswaren in te bewaren maar de weckpot is ook heel populair als woonaccessoire. Op Pinterest vind je honderden leuke DIY mason jar ideeën met deze weckpot. Mijn persoonlijke favorieten zijn mason jars die omgetoverd worden tot: hanglampen, zeeppompjes, kruidenrekje en vaasjes.

diy mason jar hema xenos
Op deze afbeelding zie je hanglampjes gemaakt van mason jars. Hoe cool zijn deze?! Op woonblog vind je de volledige uitleg van deze DIY. Echt een leuke site om eens een kijkje te nemen!

DIY mason jar HEMA: kleuren en formaten

De HEMA mason jar is verkrijgbaar in drie formaten (klein, groot en drinkbeker) en in twee kleuren (zilver/transparant of mintgroen/transparant). Prijzen variëren tussen €1,50 en €2,50. Voor mijn DIY koos ik de mason jar HEMA in de kleur transparant/mintgroen uit.
diy mason jar hema mason jar xenos

DIY mason jar HEMA: snoepjes kiezen

Ik was nog op zoek naar een leuk verjaardagscadeautje en mij leek een grote mintgroene mason jar gevuld met pastelkleurige snoepjes een super leuk cadeautje! In de supermarkt kocht ik spekjes en gesuikerde snoepjes in pastelkleur en fruitballen om het wat extra kleur te geven.

diy mason jar hema mason jar xenos

diy mason jar hema mason jar xenosdiy mason jar hema mason jar xenos

DIY mason jar HEMA: leuke kaart en cadeauverpakking

Ik vind het ook altijd leuk om er een kaartje bij te geven. Bij de HEMA kwam ik onderstaande kaart tegen die super goed paste bij mijn cadeau. Ook kwam ik nog hele leuke cadeauzakjes tegen bij de HEMA waar je bijvoorbeeld een kaart in kunt doen. Dit zorgde voor een prachtig geheel.

diy mason jar hema mason jar xenos

En tadaaa dit is het resultaat:

diy mason jar hema mason jar xenos

Ik ben benieuwd wat jullie van deze DIY vinden en of jullie nog leuke mason jar DIY ideeën hebben!

With love,
Anne

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.