FAVORIETE TRENDS VT WONEN EN DESIGN BEURS 2017

Afgelopen dinsdag, 3 oktober 2017, bezocht ik de VT Wonen en Design beurs en bezocht ik onder andere het vtwonen huis en de stands van KARWEI, Flexa en WOWN. In mijn nieuwe blog voor vtwonen laat ik je mijn favoriete merken en trends zien.

vtwonen en design beurs 2017 vtwonen huis keuken

Op de beurs ontmoette ik ook een aantal leuke bloggers waar ik geruime tijd mee heb zitten kletsen. Zo heb ik heerlijk zittend op de bank in de KARWEI stand uitgebreid zitten kletsen met Tanja van Hoogdalem, Marina van Veel Woongeluk en Elisah van Interiorjunkie. De KARWEI stand zag er echt prachtig uit. De slaapkamer (zie hieronder) en de artwall (zie blog vtwonen) trokken meteen mijn aandacht.

vtwonen en design beurs 2017 karwei
vtwonen en design beurs 2017 karwei

Het vtwonen huis was ook echt prachtig. De keuken (bovenaan deze blog) is mijn favoriet omdat ik echt alles aan deze keuken bijzonder mooi vind. Overigens zijn de woonkamer en de botanische ruimte van het vtwonen huis ook echt plaatjes:

vtwonen en design beurs 2017 vtwonen huis

vtwonen en design beurs 2017 vtwonen huis

Benieuwd naar mijn favoriete trends en merken? Lees dan mijn blog over de VT Wonen en Design beurs op vtwonen.nl.

With love,

Anne

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Marjan
  10 oktober 2017 at 20:00

  Welke keuken is dit? prachtig!

 • Reply
  Audrey
  12 oktober 2017 at 22:34

  Prachtig behang in die woonkamer! Is dat al te koop en is dat dan van VT wonen zelf? Ik kan het nergens vinden?

 • Reply
  Elma Kuipers
  15 oktober 2017 at 21:26

  Ja ik zoek ook dat behang van de woonkamer,zo mooi maar nergens te vinden dus aub wil ik graag weten waar het te koop is,ik heb al meerdere mails naar jullie gestuurd maar geen antwoord gekregen,vriendelijke groet Elma

 • Reply
  Marjan
  30 oktober 2017 at 12:49

  Waar is de keuken te koop van de eerste foto?

 • Reply
  A.M. Nederveen
  9 december 2017 at 22:56

  Hallo,
  Ik ben op zoek naar de metalen wandkasten / rekjes (waar de planten instaan)
  Iemand enig idee waar deze te koop zijn?
  Op internet vind ik alleen soorten die veel kleiner en minder diep zijn.
  Ik hoor graag van u.
  Vr.gr. Anna

 • Reply
  Sanne
  4 september 2018 at 16:25

  Ik zou graag willen weten waar dat tafel blad met die kistjes eronder weg komt,plus het behang waar is dat verkrijg baar?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.