Favorieten van Dutch Design Week 2017

Afgelopen weekend heb ik samen met mijn moeder een bezoekje gebracht aan de Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven. In mijn nieuwe blog voor vtwonen laat ik je zien welke designers wij onder andere bezocht hebben. Naast de DDW hebben we ook nog allerlei andere leuke plekjes bezocht. Deze adresjes en leuke feitjes over de designstad Eindhoven deel ik pas in mijn volgende blog met jullie. Nog even geduld dus :).

De DDW in Eindhoven kun je dit jaar vanaf zaterdag 21 oktober tot en met zondag 29 oktober bezoeken.Benieuwd naar mijn favoriete locaties en designers? Lees dan mijn blog op vtwonen.nl.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Tina
  23 november 2017 at 12:27

  Wat leuk om daar voor je werk rond te kunnen lopen! Lijkt mij ook erg leuk om een bezoekje te brengen aan de Dutch Design Week. Misschien volgend jaar.

 • Reply
  Verna
  26 november 2017 at 10:04

  Wat lijkt me het leuk om daar eens rond te kijken!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.