WOONBEURS 2015: INSPIRATIE FOTO’S

Jippie!! Al maanden keek ik uit naar de woonbeurs in Amsterdam en deze week is het feest begonnen 🙂 Voor mij is het echt een feestje om zoveel wooninspiratie op te doen en dat allemaal op één plek.

remade
In deze blog laat ik jullie foto’s zien van de woonbeurs en dan met name van de producten en merken die mij het meest inspireren.

Karwei stond op de woonbeurs met prachtige stijlkamers die ik heel inspirerend vind!

woonbeurs 2015Voor ons nieuwbouwhuis hebben wij de ronde eiken eettafel van WOOOD op het oog, een merk dat onder andere bij Karwei verkocht wordt. Ik was dan ook super blij toen ik zag dat onze beoogde eettafel in de kleur zwart in een stijlkamer van Karwei stond. Nu konden we eindelijk de tafel in het echt zien en uitproberen. We zijn helemaal verkocht ♥ Deze komt zeker op onze wishlist te staan.

woonbeurs 2015 woonbeurs 2015
Deze stijlkamer vind ik ook heel inspirerend. Ik houd van zwart-wit interieurs! Je denkt misschien zwart-wit dat is toch hartstikke kil? Maar door gebruik te maken van verschillende materialen zoals schapenvacht, hout en staal en dit te combineren met een leuke print zoals dit behang maakt het een sfeervol geheel.

woonbeurs 2015 woonbeurs 2015
De stijlkamer hierboven heeft een roze tint. Hier zou ik zelf niet zo snel voor kiezen maar wat ik wel leuk aan deze stijlkamer vind is dat ze het lieve roze gecombineerd hebben met een industriële kruk en zwarte vintage telefoon. Hierdoor krijg je een mooie combinatie van stoer en lief. Ook een leuk idee voor een meisjeskamer.

woonbeurs 2015woonbeurs 2015
Dit jaar is het net als vorig jaar een trend om verschillende lampen bij elkaar te hangen. Ik vind het een super leuke trend en wij gaan dit ook in ons nieuwbouwhuis toepassen.

4
Op de foto hierboven zie je verschillende soorten zwart-wit behang. Ik vind ze echt super mooi! Na het zien van dit behang zit ik toch te denken om misschien boven een muur te behangen.

woonbeurs 2015
Botanisch wonen is één van de trends van 2015. Lees mijn blog botanisch wonen on a budget om te zien hoe je deze trend toe kan passen.

20
Deze toffe kaartjes zijn te koop bij more than canvas en geven je interieur een vintage twist 🙂

Dit jaar staat vtwonen op de woonbeurs met een Scandinavisch woonhuis vol met inspiratie en stylingsideeën. Binnenshuis heb ik weinig foto’s gemaakt omdat er op dat moment een video van hoofdredacteur Carlein Kieboom werd gemaakt in het vtwonen huis. Wel heb ik foto’s gemaakt van de prachtige buitenkeuken van vtwonen.

9 8 De tegels die je hier ziet heb je ook in een kleiner formaat en die gaan wij op de vloer van de hal en keuken leggen.

Eijerkamp is ook op de woonbeurs aanwezig en heeft ook een aantal mooie stijlkamers ingericht.

7 6 18
Van al die inspiratie opdoen word je moe maar gelukkig is er genoeg ruimte om te chillen.

woonbeurs 2015Voor ons nieuwbouwhuis zijn we ook nog op zoek naar een bank. We hebben op de woonbeurs de bank van onze dromen gevonden bij FEST Amsterdam. We zijn verliefd geworden op het model ‘edge’.

woonbeurs 2015
We vinden de leren variant ontzettend mooi maar deze is helaas erg prijzig. Dit model is ook in allerlei kleuren stof verkrijgbaar dus waarschijnlijk gaan we daar voor sparen.

wooneburs 2015
Deze hoekbank vind ik ook heel mooi!

Mocht je een bezoekje aan de woonbeurs brengen dan kun je mijn blog spotten op de bloggerswall. Aanstaande vrijdag ben ik ook van 11.00 uur – 16.00 uur op de woonbeurs aanwezig dus wie weet zie ik je daar!

woonbeurs 2015

With love,
Anne

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Femke
  1 oktober 2015 at 19:51

  Wat een mooie foto’s! Ik vind de woonbeurs altijd erg leuk om te bezoeken en inspiratie op te doen, maar heb er dit jaar helaas geen tijd voor. De bank is echt super mooi!

 • Reply
  Carla
  1 oktober 2015 at 23:45

  Leuk om te lezen en om je foto’s te bekijken. Ik was er zelf afgelopen dinsdag en zag je op de bloggerswall. Stoer! Veel plezier morgen!

 • Reply
  INDUSTRIEEL BEHANG EN SCANDINAVISCH BEHANG | REMADE with love
  28 januari 2019 at 13:32

  […] naar coole interieur ideeën en ik vind het leuk om al deze tips met je te delen. Tijdens de woonbeurs spotte ik verschillende soorten behang die je muur omtoveren tot een eyecatcher. Dit […]

 • Reply
  ZWART-WIT SLAAPKAMER MUSTHAVES + WINACTIE | REMADE with love
  28 januari 2019 at 13:33

  […] blog vertelde ik jullie al dat een zwart-wit interieur een van de trends is die je veel op de woonbeurs zag. Deze combinatie is zo geliefd omdat zwart,een stoere kleur, en wit, een frisse kleur, elkaar […]

 • Reply
  ZWART-WIT INTERIEUR: MUSTHAVES | REMADE with love
  28 januari 2019 at 13:41

  […] interieurs, i love them! Een van de trends die je veel op de woonbeurs zag was een zwart-wit interieur. Ik vind dit een fantastische combinatie! Zwart is een stoere […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.