Favorieten voor een zomerse eettafel: peachy summer

Tijd voor een zomerse eettafel! Ja hoor het zonnetje schijnt eindelijk, en hoe! Daar waren we volgens mij allemaal wel aan toe. Met dit weer eet ik het liefst elke dag buiten. Ontbijten in het ochtend zonnetje of lang tafelen met familie of vrienden tijdens een zwoele zomeravond. En een leuk aangeklede tafel maakt het feest helemaal compleet. In deze blog laat ik jullie mijn favorieten voor een zomerse eettafel zien.

Favorieten

Op mijn blog deel ik vanaf nu eens in de zoveel tijd mijn favoriete woonitems. Jullie zijn van mij gewend dat ik alleen foto’s van ons eigen interieur en hotspots die ik bezoek deel. Maar ik wil jullie graag vaker inspireren en uitdagen. Ik borrel (en nee hier bedoel ik nu even niet de rosé mee 😉 ) namelijk van heel veel leuke styling ideeën. Vaak doe ik in mijn directe omgeving, waaronder ook de natuur, veel inspiratie op voor ons interieur. Het zou echter een compleet zooitje worden als ik al deze ideeën in ons interieur zou verwerken. En ik denk bovendien dat mijn vriend daar ook niet heel gelukkig van wordt. Maar jullie kan ik natuurlijk wel verblijden met een nieuwe en bredere bron van inspiratie met bijpassende styling. Vandaar deze nieuwe categorie: mijn favorieten.

Een zomerse eettafel: peachy summer

Zoals ik al zei vind ik het heerlijk om inspiratie uit de natuur en mijn directe omgeving te halen en daar een styling bij te bedenken. Zo was mijn inspiratiebron dit keer een perzik. De lichte en frisse kleuren die je in de perzik terugziet, roepen bij mij een weldadig en stralend zomergevoel op. Prachtige frisse en zachte oranje, roze en gele tinten. Combineer deze met servies in neutrale tinten en materialen zoals bijvoorbeeld rotan, mat glas, linnen en keramiek en er gaat een compleet nieuwe wereld voor je open. Het voelt alsof je op vakantie bent en er een zomers verkoelend briesje door je tuin waait. Hieronder zie je een selectie van mijn favoriete woonitems die perfect bij deze stijl passen waaronder prachtige keramieken borden en bekers.

Producten van links naar rechts: Dahlia bord, rotan lantaarn, HK living servies, Ginger limonade, bord earth, mok HK living, longdrink glas, acapulco stoel, terrazzo serveerplank, matt peach vaas.

Een mooie bos bloemen mag natuurlijk ook niet ontbreken op een zomerse eettafel. Bloemen geven het ultieme zomergevoel. Mijn favorieten van dit moment zijn de dahlia en anjer. Laten deze nou toevallig perfect bij een peachy summer passen. Tip: zet de bloemen niet in de volle zon en ververs het water regelmatig.

With love,
Anne

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.