WINNAAR(S) GRATIS INTERIEURSTYLING ADVIES

Wat was het een feestje om al jullie mailtjes met interieurvragen te mogen ontvangen! Mijn hart maakte regelmatig sprongetjes van blijdschap bij het lezen van jullie lieve woorden en geboden uitdagingen. ik sta te springen om aan de slag te gaan. Natuurlijk is het voor mij helaas geen optie om bij iedereen langs te komen of advies te geven. En dus moest ik wat mij betreft erg lastige keuzes maken. Zo lastig dat ik uiteindelijk besloten heb om twee adviezen weg te geven

Help, hoe style ik mijn keuken

De eersten aan wie ik een advies weggeef zijn Lieke en haar vriend. Ze hebben vorig jaar hun jaren 30 woning in Eindhoven verbouwd. Deze woning heeft karakteristieke elementen zoals een balkenplafond en originele paneeldeuren en dit wordt gecombineerd met een stoere en minimalistische stijl. De minimalistische keuken is echter zo clean dat daardoor in het (totaal)plaatje het gevoel van sfeer ontbreekt. Nou, daar kan ik wel wat mee! Read my lips, kleur en accessoires gaan hier uiteindelijk een groot verschil maken. Uiteraard ga ik het (eind)resultaat van mijn advies met jullie delen. En ik ga er vanuit dat jullie dan zowel een stralende Lieke als vriend in een sfeervolle keuken zien.

Ik heb het styling gen niet, denk ik.

De tweede aan wie ik een advies weggeef zijn Karin & Chris en hun dochter Nina. Ze wonen in Nijmegen in een heerlijk ruim huis uit 1928. Het werd tijd voor een nieuwe keuken en van het een kwam het ander en zo zijn ze inmiddels hun gehele huis opnieuw aan het inrichten. De basis is er, een prachtige keuken met gietvloer en een woonkamer met een eiken visgraatvloer en moderne houtkachel. Maar ja hoe nu verder? Wat is/wordt de finishing touch?

Ik zit uren op Instagram en in woontijdschriften te bladeren maar ik krijg het zelf niet voor elkaar om het sfeertje te krijgen wat ik bij jou en al je hippe IG-collega’s zie. Ik heb het gen niet, denk ik.

Dit gezin ga ik helpen bij het bepalen van zowel sfeer als indeling. Wat heb ik er zin in en ik kan bijna niet wachten om aan de slag te gaan en het eindresultaat met jullie te delen.

With love,
Anne

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.