INDUSTRIËLE KOOILAMP (BULLY LAMP) VAN KWANTUM

Alle industriële liefhebbers opgelet! Bij Kwantum verkopen ze een kooilamp voor maar 30 euro!

kwantum kooilamp interior budgettip

INDUSTRIËLE KOOILAMP (BULLY LAMP)

Voor ons nieuwbouwhuis waren mijn vriend en ik nog op zoek naar een industriële kooilamp (bully lamp) voor in de hal. Op de Swan Market (zie mijn blog van gisteren) was ik al een aantal mooie industriële kooilampen (bully lampen) tegengekomen bij de Fabrikeur.

industriele kooilamp bully lamp kwantum
Bully hanglamp van Fabriekeur (€125,-)

Deze kooilampen zijn echt prachtig maar als je er één in de hal beneden en één in de hal boven op wil hangen dan wordt het een duur grapje. Vanochtend was ik, zoals gewoonlijk, op Instagram inspiratie aan het opdoen en toen zag ik deze foto van @lausje040 voorbij komen:

kwantum industriele kooilamp bully lamp
Bron: instagram.com/lausje040

Toen ze mij vertelde dat deze kooilamp maar €30,- per stuk kost ben ik meteen op de fiets gestapt! Oké misschien niet meteen want dan had ik voor een gesloten winkeldeur gestaan (het was pas 06.45 uur). Eenmaal bij Kwantum aangekomen zag ik dat ze nog precies twee kooilampen hadden, yes! Ik vind ze erg mooi en al helemaal voor die prijs. De kooi is van metaal en het bovenste gedeelte van de kooilamp is van rubber. Daarnaast zit er ook een mooie ketting aan de lamp wat een industrieel effect geeft.

INDUSTRIËLE KOOILAMP KWANTUM INSPIRATIE FOTO’S

Ik kan de lamp nog niet ophangen aangezien ons huis nog niet is opgeleverd maar hopelijk krijg je ook een goed beeld van de lamp in liggende pose:

kwantum industriële kooilamp bully lamp

kwantum kooilamp bully lamp industrieel

Ben je net zo enthousiast als ik over deze lamp? Kijk dan bij een Kwantum filiaal bij jou in de buurt of deze nog op voorraad is. Hanglamp FLINT (zo noemt Kwantum de lamp) is ook online te koop.

With love,
Anne

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Linda
  27 juli 2015 at 22:01

  Hij is gaaf! Ik was de foto van lausje040 ook al tegengekomen op Instagram, leuk om jouw review ook te lezen… Ik denk dat ik ‘m toch maar ga halen van de week, als ze ‘m tenminste nog hebben!

 • Reply
  NIEUWBOUWWONING INRICHTEN + BOUWUPDATE | REMADE with love
  28 januari 2019 at 12:16

  […] al snel een jaar verder. In dit jaar kun je mooi alle aanbiedingen in de gaten houden! Zo heb ik deze kooilamp voor in de hal boven en beneden voor €30 bij de Kwantum […]

 • Reply
  Hanglamp Kwantum | deruki.me
  17 oktober 2019 at 11:19

  […] Download Image More @ remadewithlove.nl […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.