GIVEAWAY: VINTAGE LANDKAART VAN VIVA LA VINTAGE

*deelnemen aan deze actie is niet meer mogelijk. De winnaar is: Daniella Pauli! Gefeliciteerd, jij hebt de landkaart van Suriname en de Nederlandse Antillen gewonnen. Ik stuur je zo meteen een e-mail. Voor alle anderen heb ik ook leuk nieuws! Vandaag (17 oktober 2015) krijg je 15% korting met kortingscode remade1015 op alle landkaarten van Viva la Vintage 🙂

Vandaag heb ik heel leuk nieuws voor jullie! Ik mag namelijk namens de nieuwe webshop Viva la Vintage een vintage landkaart weggeven 🙂

viva la
Zoals jullie weten ben ik dol op vintage woonaccessoires! In ons nieuwbouwhuis ga je mijn liefde voor vintage woonaccessoires dan ook zeker terugzien. Zo hebben we onder andere al op de kop getikt: een oude lockerkast voor achter de bank, een antieke kast voor op de slaapkamer en een vintage camera als eye-catcher. Tegenwoordig vind ik het steeds lastiger om betaalbare toffe vintage items te scoren omdat deze steeds schaarser en duurder worden. Ik was dan ook blij verrast toen ik Viva la Vintage ontdekte! In deze webshop vind je allerlei betaalbare vintage schatten.

Mijn drie favoriete items heb ik voor jullie op een rijtje gezet:

#1 favoriet: vintage Rotan stoel €45

vintage rotan stoel

#2 favoriet: vintage typemachine €25

vintage typemachine viva la vintage

#3 favoriet: vintage landkaart €45

vintage landkaart viva la vintagevintage landkaart viva la vintage

Zoals je ziet hebben ze hartstikke mooie en betaalbare vintage woonaccessoires bij Viva la Vintage en het leuke is dat ik een landkaart naar keuze weg mag geven!

Wil je een vintage landkaart naar keuze winnen? Zoek dan op de website van Viva la Vintage de landkaart uit die jij het mooist vindt en laat hieronder in een reactie achter welke landkaart jij zou willen winnen.

Deze actie loopt tot en met vrijdag 16 oktober. Daarna zal ik de winnaar bekend maken.

PS over twee weken heb ik een leuke verrassing voor jullie op Instagram. Volg REMADE with love op Instagram om hier als eerste van op de hoogte te zijn.

You Might Also Like

66 Comments

 • Reply
  Lotte H
  10 oktober 2015 at 10:24

  Oh wat een leuke winactie zeg. Ik zou graag kans maken op de kaart van zuid Holland. Of de kaart met het Zuid Hollandse deltaplan Hier staat het eiland namelijk op waar ik woon ?

 • Reply
  Annelies
  10 oktober 2015 at 10:24

  Oh ik vind Denemarken en IJsland echt te gek dus ik doe heel graag mee.

 • Reply
  Kristel
  10 oktober 2015 at 10:32

  Ik ga voor de kaart van Noord-Holland! De prachtige provincie waar wij wonen 🙂

  Groetjes
  Kristel (kristel_hoera_vandaag)

 • Reply
  Judith
  10 oktober 2015 at 10:36

  Hoe tof is dit! Ik heb gekozen voor de kaart Nederland Staatkundig (http://www.vivalavintage.nl/a-41519609/landkaarten/nederland-staatkundig/) Het lijkt mij namelijk erg tof om stickertjes of punaises (etc) te plakken op de plaatsen waar in Nederland vriendlief en ik allemaal zijn geweest. Het blijft toch ons kikkerlandje 🙂 XO

 • Reply
  Annemiek
  10 oktober 2015 at 10:36

  Hoi Anne,ik doe ook mee! Graag zou ik de kaart van Azië willen winnen. 🙂
  Leuke winactie! 🙂

 • Reply
  Mark
  10 oktober 2015 at 10:45

  Op Viva La Vintage kwam ik een mooie landkaart van Zuid-Holland tegen. Ik ben geboren en getogen in Katwijk aan Zee. Deze staat ook op de landkaart en daarom zal die ook (als ik hem win) heel goed ‘hangen” in mijn nieuwe huis.

 • Reply
  Marijn
  10 oktober 2015 at 10:48

  Gave winactie! Ik zou gaan voor Nederland staatkundig of Overijssel! ?

 • Reply
  marinka
  10 oktober 2015 at 10:52

  War gaaf! Ik vind Denemarken en IJsland erg gaaf, je ziet er zelfs dieren op. Leuk detail! Ik ga in november van een klein huis naar een echt grotemensenhuis verhuizen en zou deze kaart heel graag op mijn werkkamer hangen.

 • Reply
  Sophie
  10 oktober 2015 at 11:04

  Ik zou Azië helemaal geweldig vinden! Heb hier al hele mooie herinneren aan, vooral aan japan. Ik hoop nog veel te mogen gaan zien daar!

 • Reply
  Charlotte
  10 oktober 2015 at 11:21

  Wat een leuke winactie! Mijn vriend is helemaal fan van alles over de Deltawerken en zou hem heel graag deze kaart cadeau doen!

 • Reply
  Arianne
  10 oktober 2015 at 11:27

  Overijssel! Prachtig! Geboren en getogen. Jeugdsentiment. En zo zou ik het elke dag weer kunnen beleven. ?

 • Reply
  Wouter
  10 oktober 2015 at 11:35

  Wat een toffe winactie :-)! Ik zie enkele toffe kaarten maar als Belg tja … Zou ik voor die van België en Luxemburg gaan ! Ideaal voor op me zoons kamertje of voor in de gang 🙂 wat een leuke eyecatcher!

 • Reply
  Judith
  10 oktober 2015 at 11:57

  Denemarken/ IJsland….wauw…

 • Reply
  Evelien
  10 oktober 2015 at 11:58

  Super leuk die oude landkaarten!! Ik zou die van Denemarken/IJsland kiezen, omdat we hier van de zomer op vakantie naartoe zijn geweest! Wat zou de kaart gaaf staan op m’n zoontjes kamer! Hij heeft nu nog een babykamer, maar binnenkort gaan we er een stoere jongens kamer van maken en daar past de landkaart natuurlijk super bij!! 😉

 • Reply
  Angela
  10 oktober 2015 at 12:06

  Gave actie! Ik zou graag de kaart van Nederland (staatkundig) willen winnen voor op het nieuwe kamertje van mijn zoontje Jax ??

 • Reply
  williëtte
  10 oktober 2015 at 12:07

  Wat een toffe actie! Die van Overijssel zou gaaf zijn, daar komt m’n vriend vandaan. Of die van Denemarken, dan is het net of ik er toch een xtje ben geweest !

 • Reply
  Bernadet
  10 oktober 2015 at 12:14

  Denemarken…ons favo land..wie weet wonen we er ooit!! Maar ja…waar…mooi om de kaart op te hangen….

 • Reply
  anke
  10 oktober 2015 at 12:49

  Jeah. Leuke actie. Ik ga voor Nederland. Helaas geen wereldkaart in de shop want die wil mijn zoontje van 6 jaar zo graag ?

 • Reply
  Nicolette
  10 oktober 2015 at 13:01

  Hoe leuk! Deze winactie. Graag meedoen voor Nederlan staatkundig voor in ons nieuwe kantoor! ?

 • Reply
  Veerle
  10 oktober 2015 at 13:03

  Leuk win-actie Anne! Ik ben ook gek op vintage eyecathers en het lijkt me dan ook super de Nederland staatkundig of Azie kaart te winnen 🙂

 • Reply
  Marlene
  10 oktober 2015 at 14:15

  Jeah wat leuk! Ik doe graag mee 🙂 ..landkaart van Denemarken 🙂 prachtig!

 • Reply
  Esmee
  10 oktober 2015 at 14:22

  Hmmmm… Moeilijk, moeilijk. Ze zijn allemaal zo mooi! Maar ik ga voor de kaart van Australië. I love it

 • Reply
  Lotte
  10 oktober 2015 at 14:40

  Heel gaaf! Ik ga voor de staatkundige kaart van Nederland als cadeau voor vrienden die naar Singapore zijn geëmigreerd!

 • Reply
  Anouk
  10 oktober 2015 at 17:02

  Gaaf!!

  Afrika staatkundig! Zou ik graag willen winnen

 • Reply
  Desiree
  10 oktober 2015 at 19:12

  Wat een leuke winactie zeg! Op dit moment zit ik op de bank en kijk ik uit op een grote witte lege muur, die kan wel iets leuks gebruiken! Ik zou heel graag de kaart Nederland Staatkundig willen winnen. Deze past qua kleuren ook heel mooi in ons huis.

 • Reply
  Esther
  10 oktober 2015 at 19:46

  ik zou heel graag Nederland Staatskundig winnen om te pronken in mijn praktijk voor Remedial Teaching, huiswerkbegeleiding en Leren Leren Trainingen. Het zou een mooie aankleding zijn en zeer leerzaam voor de kinderen die de praktijk komen bezoeken!

 • Reply
  Debbie
  10 oktober 2015 at 19:48

  Wat een gave winactie! Ik heb een kijkje genomen bij Viva La Vintage en ik zou graag meedoen voor de kaart van Denemarken.

 • Reply
  Nienke
  10 oktober 2015 at 20:22

  Wauwie, zou ik super leuk vinden! De staatkundige kaart van NL.

 • Reply
  nienke
  10 oktober 2015 at 21:00

  Wow wat leuk!!! Zou graag de schoolplaat van Nederland krijgen voor in de hal van mijn vriend zijn jaren 30 huis.

 • Reply
  Marjolein
  10 oktober 2015 at 21:27

  Nederland staatkundig!!!
  Zou super zijn voor mijn kamer!!
  Leuke actie en leuke spullen!! ???

 • Reply
  Anneleen
  10 oktober 2015 at 23:18

  Wat een leuke kaarten! De twee die mij het meeste aanspreken is die van België en Luxemburg 1952 of de kaart van Azië. Ik zou er heel blij mee zijn! Groetjes!

 • Reply
  Mariska
  11 oktober 2015 at 10:40

  Leuke actie Anne! Wij hebben vorig jaar een hele mooie reis gemaakt op Borneo.. En dat staat natuurlijk op de kaart van Azië! Die fijne herinneringen zouden we graag aan de muur hangen in de vorm van die gave vintage kaart 🙂

 • Reply
  Hilde
  11 oktober 2015 at 12:48

  Ik ben dol op oude landkaarten. De kaart van Drenthe, daar waar ik ben opgegroeid, zou ik graag een plekje geven in ons huis in Friesland, waar ik inmiddels woon. Een stukje jeugdsentiment in huis.

 • Reply
  Berry Jurriëns
  11 oktober 2015 at 14:16

  Gaaf! De kaart van Azië zou prachtig zijn in ons zojuist gekochte huis in Den Bosch!

 • Reply
  Lieke
  11 oktober 2015 at 14:54

  Nederland in de tweede wereldoorlog zou helemaal te gek zijn straks op mijn nieuwe kantoor.

 • Reply
  Marjolijn
  11 oktober 2015 at 16:40

  Wat een leuke give-away! Ik doe heel graag mee en zou voor de kaart van Nederland Staatkundig gaan.
  Voor op de nieuwe slaapkamer van onze oudste die binnenkort 11 jaar wordt. Hij, dat Aardrijkskunde als lievelingsvak heeft. Zou echt bij hem passen!

  Lieve groet,
  Marjolijn.

  P.S. Sinds kort volg ik je blog. Errug leuk! Mijn complimenten!

 • Reply
  Yori
  11 oktober 2015 at 17:10

  Hey Anne! Leuk!!!. Je raadt vast wel welke kaart ik graag boven mijn bureautje zou hebben… ? Suriname en de Nederlandse Antillen! :):):)

 • Reply
  Maaike
  11 oktober 2015 at 18:19

  Hee, dat is leuk! Ik zou graag de Denemarken Ijsland kaart willen winnen. Ik ben dol op scandinavie en al helemaal op IJsland. Ik heb een IJslands paard dus ik heb er zeker weten een speciale band mee.

 • Reply
  Elisa Spuijbroek
  11 oktober 2015 at 21:07

  Hele gave winactie! Ben al een tijd op zoek naar een mooie kaart voor aan de muur en die van de landen rond de Donau is geweldig! 🙂

 • Reply
  Nadia
  11 oktober 2015 at 22:18

  Leuke actie, Anne! ?
  We reizen graag naar Spanje en Portugal. Dus, ik zou graag de vintage landkaart van Spanje en Portugal willen winnen.

 • Reply
  Thijs
  11 oktober 2015 at 22:24

  Ik ga voor de kaart van Australië. Na een heel aantal landen te hebben bezocht in Europa, Oost-en Westkust Amerika en 2 maanden gereisd te hebben door Zuid Amerika hoop ik dat dit het volgende land word dat ik ga bezoeken.

 • Reply
  Macy
  11 oktober 2015 at 22:31

  Wat een gave actie! Ik kwam deze site een tijdje geleden al tegen en ben vanaf het eerste moment fan. Ik heb zelf een enorme liefde voor spullen met een verhaal. Mijn studentenkamer staat vol met vintage maar ik heb nog een kale muur en daar zou ik graag de kaart van Australie ophangen aangezien ik daar enorm fijne herinneringen aan heb.

 • Reply
  Jelske
  13 oktober 2015 at 16:46

  Ik zou graag de kaart van Australie willen winnen!

 • Reply
  marike
  13 oktober 2015 at 22:02

  België- luxemburg 1952!

 • Reply
  Daniella Pauli
  13 oktober 2015 at 22:36

  Sowieso de kaart van Suriname en de Nederlandse Antillen! Echt heel tof! De ideale manier om een stukje van mijn roots terug te laten komen in ons nieuwe huis 🙂

 • Reply
  Nathalie van der weerd
  14 oktober 2015 at 08:26

  Wauwauwauw!!!
  Ik zou de kaart van Azië wel graag willen winnen. Ik ben een poos in de Filipijnen geweest en zou ook graag nog veel meer van dit mooie continent willen zien!

 • Reply
  Francis
  14 oktober 2015 at 08:35

  Wat een super leuke winactie <3 Ik zou heel graag de kaart van Noord Holland willen winnen #duimtheelhard

 • Reply
  mirjam
  14 oktober 2015 at 08:42

  Ooooo, Rusland… Love of my life! ?

 • Reply
  anouk
  14 oktober 2015 at 09:17

  supertoffe actie! ik doe mee voor de landkaart van Azië, daar liggen de roots van mijn kinderen 🙂

 • Reply
  LiefsMK
  14 oktober 2015 at 09:25

  Wauw! Wat zou ik blij worden van de kart van Overijssel in ons vintage industrieel interieur! ???

 • Reply
  carolijn
  14 oktober 2015 at 09:35

  Zeker die van Denemarken! Dat was onze eerste camper vakantie daardoor de beste vakantie ever. ….

 • Reply
  Tess Ottink
  14 oktober 2015 at 09:51

  Vintage + interieur = echte liefde. Ik ben helemaal fan van de kaart van Nederland, fijne nostalgie voor aan de muur!

 • Reply
  Tina
  14 oktober 2015 at 11:02

  Wauw, wat gaaf die posters! Ik zou ze allemaal wel willen!!
  Maar die van Nederland vind ik het mooiste! Mooie actie!
  Xxx

 • Reply
  Esther
  14 oktober 2015 at 12:39

  Super……ik kies de kaart van Nederland staatkundig. …duimen maar 🙂

 • Reply
  Annelies
  14 oktober 2015 at 16:09

  Gaaf.. Overijssel daar woon ik !! zal prachtig staan in ons nieuwe huis!

 • Reply
  Naomi
  14 oktober 2015 at 16:10

  Een Afrikaanse kaart voor een Afrikaans meisje! Whoop whoop!

  Xx Naomi

 • Reply
  Machteld
  14 oktober 2015 at 16:25

  Ik zou dolgraag de Australië kaart winnen om onze kinderen over dit fantastische land te leren waar wij gereisd hebben

 • Reply
  saska
  15 oktober 2015 at 00:34

  Hi! Gave actie! Ik zou graag krt van Zuid-Holland willen om cadeau te doen aan onze dochter. Sinds begin okt.is ze nl gaan samenwonen met haar vriend in R’dam. OF de krt van Azie. Ik ben nl geboren op Java (Surabaya). Ben vorig jr voor het eerst naar Java gew. Ben nu 59 jr en was bijna 1 jr toen mijn ouders met mij naar Nederland moesten ‘verhuizen’ .Kaart zou mooie herinnering zijn. 🙂 Groetjes!

 • Reply
  Sander
  15 oktober 2015 at 13:38

  Super toffe kaarten! Ik vind die van Denemarken überdope en heb er al een plekje voor gereserveerd in huis.

 • Reply
  Sas
  15 oktober 2015 at 13:52

  Via vivalavintage kom ik bij je blog uit. Mooi & inspirerend!
  4 jaar geleden voor het eerst naar Afrika geweest. Dit land heeft mijn hart gestolen. Hoop er nog vele reizen te mogen maken. Door het kijken naar de vintage kaart van Afrika weet ik iedere dag waarvoor ik werk…een reis naar het mooie Afrika.

 • Reply
  Silvia Naber
  15 oktober 2015 at 16:39

  Wauw! Ik zou het heel leuk vinden om een plekje te mogen zoeken voor de kaart van Afrika! Zou prachtig staan in ons nieuwe huisje boven de trap! ❤️❤️

 • Reply
  Niki
  15 oktober 2015 at 19:31

  Ik zou heeeeeeel graag kans maken op de kaart van griekenland-albanie en turkije. We gingen altijd op vakantie naar griekenland, maar alle leuke eilandjes! Als ik dan naar de kaart zou kijken, zou ik weer terugdenken aan die leuke vakanties! 😀

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  15 oktober 2015 at 20:36

  Wauw! Zo gaaf. Ik vind die van Denemarken/Ijsland toch wel ontzettend gaaf!

 • Reply
  boaz
  16 oktober 2015 at 15:17

  Mooie kaarten, ik maak graag kans op de kaart “Nederland staatkundig”.

 • Reply
  Katinka
  16 oktober 2015 at 16:29

  Wat een mooie landkaarten! tijdens het interieur shoppen kwam ik deze site tegen.
  Geweldig! ik zou de kaart van Denemarken een mooi plekje willen geven in onze woonkamer!

 • Reply
  Elina
  16 oktober 2015 at 18:33

  Wat een superleuke give-away! En ontzettend leuk om je blog te ontdekken. Ik vind de kaart van staatkundig Nederland de mooiste.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.