Dierenbehang in de kinderkamer

Dierenbehang in de kinderkamer, ik ben er dol op! Dierenbehang geeft meteen zoveel karakter en sfeer aan een kinderkamer. In June’s kinderkamer zit op de muur een prachtig dierenbehang met panters en dit behang maakt de kinderkamer zo sfeervol. In deze blog laat ik je een aantal leuke dierenbehangen zien. 

De kinderkamer van June

Hierboven zie je June’s kinderkamer met dierenbehang. Ik heb het okergeel gecombineerd met koperoranje en een zachte roze tint. Door accessoires te kiezen in kleuren die dicht bij elkaar liggen krijg je een rustig en harmonieus gevoel zonder dat het saai overkomt. Ik vind het echt een heerlijk kamertje waarin lekker geslapen en gespeeld wordt.

Dierenbehang in de kinderkamer

Er zijn nog zoveel meer leuke behangetjes met dierenprint. Ik ging eens rondneuzen op de website van Coloredwalls die vol staat met prachtig luxe behang. Wist je trouwens dat Coloredwalls een zusje is van de toffe design winkel MisterDesign in Den Bosch? Echt een aanrader om een keer te bezoeken als je in de buurt bent. Maar goed dit even ter zijde. Terug naar de mooie behangetjes. 

Dit mooie bruine dierenbehang van Ferm Living is een van mijn favorieten! Met deze prachtig geïllustreerde dieren haal je de natuur in huis. Het dierenbehang is in verschillende kleuren te verkrijgen. Ook hebben ze hiervan een zwart- wit behang

Bovenstaande behangetjes vind ik echt gaaf voor een stoere jongens- of meidenkamer. De linkse is het behang van Ferm Living en de rechtse van Cole and Son behang. Als je het leuk vindt om accessoires eruit te laten springen combineer dan blauw behang met een contrasterende kleur zoals okergeel. 

Stylingtip met behang:

Ik ben dol op behangetjes maar ik houd ook zeker van rust en eenvoud. Persoonlijk zou ik daarom kiezen om maar één muur in de kamer te behangen. En de andere muur/muren een kleur te geven die terugkomt in het behang. Ook bij het kiezen van accessoires zou ik, zeker als het een druk behang is, kiezen voor kleuren die in het behang terugkomen.

With love,
Anne

Voor deze blog heb ik samengewerkt met Coloredwalls.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.