HOUSE DOCTOR VLOERKLEED BLOCK

Het populaire House Doctor vloerkleed block past perfect in een zwart-wit interieur.

house doctor vloerkleed block

House Doctor vloerkleed block

Voor ons nieuwbouwhuis heb ik een tijdje geleden dit mooie vloerkleed van House Doctor gekocht en ik ben er nog steeds verliefd op. Ik vind het geometrische patroon prachtig en deze past perfect in ons Scandinavische interieur. Het House Doctor vloerkleed block is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Wij hebben gekozen voor de afmeting 160×230. In onderstaande 3D tekening zie je hoe het vloerkleed er in ons nieuwbouwhuis uit komt te zien.

house doctor vloerkleed block sale

Het House Doctor vloerkleed block is hier te koop. Ben je net als ik zo’n fan van de zwart-wit trend? Lees dan mijn blog musthaves voor een zwart-wit interieur.

With love,
Anne

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Esmée
  13 november 2015 at 07:53

  Wat een prachtig kleed! Ik had hem ook op m’n verlanglijstje staan, maar inmiddels had ik al een andere leuke gevonden.

 • Reply
  ZWART WIT VLOERKLEED BEPUREHOME | REMADE with love
  16 juni 2018 at 09:38

  […] was echt een groot fan van ons zwart witte vloerkleed van House Doctor Block (check deze blog voor degene die hem niet kennen) maar na drie jaar was ik er wel op uitgekeken. Daarom besloot ik […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.