Interieur inspiratie opdoen op instagram

Op zoek naar interieur inspiratie? In deze blog deel ik de leukste accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis interieur inspiratie.

instagram interieur inspiratie
Bron: instagram.com/missjettle

Ik vind het heerlijk om accounts van andere Instagrammers te bekijken om zo inspiratie op te doen voor mijn eigen interieur. Hieronder vind je vier inspirerende Instagram accounts.

Missjettle

Mariët post op haar Instagram account missjettle de mooiste plaatjes van haar eigen interieur. De thema’s scandinavisch design, vintage en zwart/wit kenmerken haar interieur. Haar interieur is niet alleen in Nederland populair. Laatst verscheen zij ook in het Deense interieur magazine BOLIG. Als je net als ik fan bent van scandinavisch design dan is missjettle zeker een aanrader om te volgen!

instagram interieur inspiratie

 

Huisjeboompjebulletje

Henriëtte post op Instagram huisjeboompjebulletje gave foto’s van haar eigen Scandinavische interieur. Haar Franse bulldog Cupido poseert ook regelmatig voor de camera. Zwart/wit, hout en stoeren materialen zijn kenmerkend in haar interieur.

Instagram interieur inspiratie

 

Marieke Rusticus Styling

Marieke is interieurstylist en blogger. Ze houdt van basis kleuren en ruige materialen zoals beton, ijzer en hout. Ik ben dol op haar interieur! Vorige maand was haar interieur te bewonderen in het interieurmagazine vtwonen.

instagram interieur inspiratie

 

Cleoscheulderman

Cleo scheulderman is freelance stylist en is vaak verantwoordelijk voor de styling van vtwonen. Cleo houdt van neutrale tinten, natuurlijke materialen en handgemaakte producten met een verleden. Ik ben echt dol op haar werk! Ik kon niet kiezen welke foto van haar Instagram ik het mooist vond dus heb ik hier gekozen voor een moodboard. Echt een aanrader om te volgen!

interieur inspiratie instagram

 

Ik heb je nu een kleine selectie laten zien van welke Instagram accounts mij inspireren. Ik ben benieuwd welke Instagram accounts jij inspirerend vindt. Let me know!

PS volg je remade with love al op Instagram?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  mariët
  4 december 2014 at 19:50

  Wat een lief stukje over mijn IG!! Thanks 🙂

 • Reply
  Gemma
  8 januari 2015 at 15:38

  Leuke inspiratie. Een aantal volgde ik al, maar zie er wel weer wat leuke nieuwe IG adresjes bij zitten 🙂

 • Reply
  Lieke
  9 februari 2015 at 17:00

  Wat leuk!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.