ZWART WIT VLOERKLEED BEPUREHOME

Na drie jaar vond ik het echt hoog tijd dat ons populaire House Doctor Block kleed vervangen werd door een ander prachtig zwart wit vloerkleed. Dit laagpolig vloerkleed van BePureHome, met een speels patroon, is niet alleen prachtig om te zien maar ook nog eens heerlijk zacht aan mijn voetjes :).

ZWART WIT VLOERKLEED BEPUREHOME

Zwart wit vloerkleed BePureHome

Ik was echt een groot fan van ons zwart witte vloerkleed van House Doctor Block (check deze blog voor degene die hem niet kennen) maar na drie jaar was ik er wel op uitgekeken. Daarom besloot ik voor mijn nieuwe stylingopdracht voor fonQ de woonkamer een kleine make-over te geven.

Eerst was ik aan het zoeken naar een vloerkleed in een ander kleurtje maar ik kwam er al snel achter dat dit niet bij de stijl paste die ik voor ogen had. Wat moest het dan wel worden? Toch maar een zwart wit kleed maar dan wel eentje dat zacht aan de voetjes is en met een ander printje. Op het BePureHome vloerkleed ‘More’ was ik meteen verliefd. Deze heeft een speelse maar tegelijkertijd simplistische print en heeft leuke zwarte franjes. Wij zijn erg blij met het kleed maar ik ben wel benieuwd hoelang dit mooi blijft met ons moddermonster Zenn ;).

hangstoel hkliving wit

Gek op groen

Alsof we nog niet genoeg planten in huis hebben voegde ik aan onze woonkamer ook nog de Ogreen Alocasia Polly Plant toe en een heel leuk kussentje met plantenprint. Ik heb niet bepaald groene vingers want Polly was hier pas een week aan het logeren en ze begon al sip te kijken. Na wat advies inwinnen bleek dat ik Polly teveel water gaf en op een te donkere plek had gezet. Nu heb ik haar op een lichte plek gezet, zonder direct zonlicht, en geef ik haar twee keer per week een beetje water. Ze straalt weer helemaal en voelt zich inmiddels weer helemaal thuis!

zwart wit vloerkleed bepurehome

Ronde velvet hocker van Sofacompany

De oplettende kijker heeft nog een ander nieuw item in onze woonkamer gespot: een velvet hocker, bijpassend bij de bank! We misten namelijk nog een plek om onze voeten op te leggen tijdens een avondje bankhangen. Oké heel eerlijk, mijn vriend miste deze. Ik lig namelijk altijd heerlijk languit op de bank met mijn voeten op zijn schoot, hihi. De hocker staat meestal bij de bijzettafels en als we een chillavondje hebben dan schuift mijn vriend deze naar de bank als voetenbank, ideaal!

Maruti schoenen sneaker wit

Wij zijn helemaal blij met deze mini make-over van de woonkamer! Oh en trouwens wat vinden jullie van mijn nieuwe Maruti schoenen? Ik ben verliefd op het design en ze lopen fantastisch!

With love,
Anne

 

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Verie
  16 juni 2018 at 20:02

  Heel mooi vloerkleed en je schoenen vind ik te gek! Geniet ervan! Liefs, Verie

 • Reply
  Justin
  19 juli 2018 at 09:14

  Wat een tof kleed! Staat goed in de kamer.

 • Reply
  Björn
  22 augustus 2018 at 15:50

  Gaaf kleed, past erg mooi in het interieur. En jouw foto’s vind ik ook altijd prachtig!

  Zit de hangstoel trouwens wel lekker, hij ziet er niet erg comfortabel uit 😉

  • Reply
   Anne
   4 januari 2019 at 11:21

   Dankjewel! Ik vind het heerlijk om in de stoel te schommelen, maar ik denk dat deze wel net wat hoger op looks dan op zitcomfort scoort 😉 Groetjes Anne

 • Reply
  Puck
  14 december 2018 at 11:49

  Ik hou van die bijzettafeltjes! Ik heb ook zoiets, die pootjes zijn lekker retro en de uitstraling heeft wel iets scandinavisch 🙂

 • Reply
  Ashley
  7 januari 2019 at 09:32

  Ik vind de hocker echt heel erg mooi!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.