MIJN EERSTE INTERIEURSTYLING ADVIES

Hallo daar lieve mensen. Joehoe, ik heb mijn opleiding Interieurstyling afgerond en een van jullie ga ik blij maken met een interieurstyling advies!

interieuradvies den bosch Anne Heijmans remade with love

HOERA OPLEIDING INTERIEURSTYLING AFGEROND

Zoals sommige van jullie weten heb ik vorig jaar de opleiding Interieurstyling gevolgd (zie blog: persoonlijk nieuws: opleiding interieurstyling). In alle drukte van het dagelijkse leven (lees terwijl mijn vliezen al gebroken waren heb ik, werkelijk waar, terwijl we op weg naar het ziekenhuis waren, het laatste deel van mijn portfolio gemaild naar de docent) ben ik jullie zomaar vergeten te vertellen dat ik inmiddels de opleiding Interieurstyling heb afgerond. Om dat te vieren, en om mijn portfolio op te bouwen, wil ik aan een van jullie een interieurstyling advies weggeven.

Kleuradvies interieur Den Bosch

GRATIS INTERIEURSTYLING ADVIES

Het lijkt mij ontzettend leuk om aan één van mijn trouwe lezers/volgers, die zich helemaal kunnen vinden in mijn stijl, mijn eerste Interieurstyling advies te geven. Voor dit eerste advies ben ik op zoek naar iemand die een ruimte wil aanpakken waarvan de basis al goed is maar nog sfeer en eenheid mist. Dus heb jij een woonkamer, eethoek, slaapkamer, kinderkamer of werkkamer die wel wat sfeer of meer eenheid kan gebruiken? Of heb je een ander interieur probleem waar je mijn styling advies bij kunt gebruiken? Stuur mij dan voor 16 februari een mailtje (info@remadewithlove.nl) waarin je aangeeft/vertelt:

 • iets over jezelf en woonsituatie
 • welke ruimte een interieurstyling advies kan gebruiken en waarom
 • een of meerdere foto’s van de ruimte
 • op welke termijn jij het door mij gegeven advies (indien het naar wens is) verwacht te realiseren
 • of ik foto’s van het eindresultaat mag komen maken

Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie inzendingen en ik heb ontzettend veel zin om ermee aan de slag te gaan.

With love,
Anne

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Kelly
  9 februari 2019 at 17:43

  Gefeliciteerd en leuke actie! Ik vraag me wel af; nu je interieur stylist bent kun je toch juist ook andere smaken stylen? Omdat je nu zo specifiek schrijft: “die zich helemaal kunnen vinden in mijn stijl”. Als het precies jouw stijl is, zie ik de toegevoegde waarde van de opleiding niet zo..

  • Reply
   Anne
   9 februari 2019 at 19:05

   Hi Kelly, dankjewel voor je berichtje :). Jazeker kan ik ook andere smaken stylen. Misschien had ik het anders moeten formuleren want ik bedoel er ook echt niet mee dat het een vereiste is als je een advies wil dit in mijn stijl moet zijn. Het was meer een aanname dat mensen die mijn blog lezen zich kunnen vinden in mijn stijl. Groetjes Anne

   • Kelly
    16 februari 2019 at 17:33

    Ah zo, dan snap ik het! Leuk dat je twee sessies weg geeft, veel plezier het wordt vast mooi!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.