5x DIY INSTAGRAM ACCOUNTS VOOR CREATIEVE INSPIRATIE

Op zoek naar creatieve inspiratie? In deze blog deel ik de leukste DIY Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis creatieve inspiratie.instagram diy creatieve inspiratie
Bron van links naar rechts: Redesign by Agnieszka, Vivifier, A Cup of Life, Bringing Happiness.

Zoals je in mijn vorige post interieur inspiratie opdoen op Instagram al kon lezen kan ik uren op Instagram rondneuzen om inspiratie op te doen. In deze blog heb ik een aantal toffe Instagrammers (die tevens ook allemaal blogger zijn) op een rijtje gezet waar je veel creatieve inspiratie op kunt doen.

#1 DIY Instagram accounts voor creatieve inspiratie: Shifra Jumelet

Ik ben echt fan van Shifra! Shifra is het brein achter de lifestyle blog A Cup of Life (www.acupoflife.nl) en post onder andere super leuke en kleurrijke DIY blogs. Op haar vrolijke kleurrijke Instagram account geeft ze je een kijkje in haar leven.

Op haar blog (en Instagram) vind je zowel eenvoudige als complexe DIY’s. Hieronder zie je twee voorbeelden van DIY’s die je op haar blog kunt vinden.

DIY instagram creatieve inspiratie
Ik vind deze tafel echt helemaal top! Deze maakte Shifra samen met haar man Hans van eiken planken en grote tuinpalen. Benieuwd hoe je deze maakt? Klik hier

diy instagram creatieve inspiratie
Dit is een eenvoudige DIY om uit te voeren en het resultaat is super! Deze is te maken van plankjes hout en houtlijn. Uitleg vind je hier

#2 DIY Instagram accounts voor creatieve inspiratie: Redesign by Agnieszka

Deze Poolse dame tovert oude meubels om tot ware kunstwerken. Haar meubels inspireren mij enorm en daarnaast maakt ze ook nog eens prachtige foto’s. Haar blog (beforeandafterblog.pl) is in het Pools maar met google translate is het prima te volgen en de foto’s zijn super inspirerend! Ze is op Instagram te volgen onder de naam redesignbyagnieszka. Ook is ze geselecteerd voor het programma Painters in Residence van Annie Sloan. Alle foto’s zijn via deze link te volgen.

diy instagram creatieve inspiratie

 

#3 DIY Instagram accounts voor creatieve inspiratie: Vivifier

Karlijn haar Instagram account Vivifier is geen typische DIY Instagram account maar wel mega inspirerend! Karlijn is illustrator en stylist en maakt echt de meest prachtige illustraties. Ik ben niet de enige die fan is van haar illustraties want ze stond laatst ook al in de VTwonen en maakte een muurtekening in het woonprogramma Eigen huis & tuin. Je kunt Karlijn op Instagram vinden onder de naam vivifier.

DIY instagram creatieve inspiratie
In deze illustratie heeft Karlijn haar reis naar Brighton in beeld gebracht. Wat een talent!

#4 DIY Instagram accounts voor creatieve inspiratie: I spy DIY

Jenny van I spy DIY heeft misschien wel het Instagram account (en blog) met de meest uiteenlopende DIY’s. Zo post ze DIY’s over interieur, fashion, beauty en eten! Haar Instagram account ziet er heerlijk kleurrijk uit en is heel inspirerend. Neem zeker eens een kijkje!

diy instagram creatieve inspiratie
Printscreen van Instagrammer ispydiy

#5 DIY Instagram creatieve inspiratie: Bringing Happiness

Lonneke blogt op bringinghappines.nl over alles wat haar blij maakt. Zo vind je op haar blog (en Instagram account) toffe DIY’s en gratis printables. Daarnaast maakt ze ook nog eens alle foto’s op haar website zelf! Op haar Instagram account ben je zeker aan het juiste adres voor je dagelijkse dosis creatieve inspiratie.

diy instagram creatieve inspiratie
Printscreen van Instagrammer Bringing Happiness (lonn3k3)

Ik hoop dat ik je weer geïnspireerd heb! Volg jij nog inspirerende Instagrammers die hier niet tussen staan? Laat dan hieronder even een berichtje achter :).

With love,
Anne

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Babs
    22 mei 2015 at 17:31

    Leuk, thanks voor de inspiratie ♥

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.