VTWONEN LOVES BLOGS (BLOGAZINE)

Yay ik ben zo blij en trots! Samen met andere toffe woonbloggers heb ik een plaatsje gekregen in vtwonen, wat mij betreft het leukste woonmagazine van Nederland. 🙂

vtwonen loves blogs vtwonen blogazine

Toen ik drie jaar geleden ziek thuis kwam te zitten en ben begonnen met bloggen had ik nooit durven dromen dat ik de vtwonen blogger award zou winnen, er een paginagroot artikel in het Brabants Dagblad aan mijn blog gewijd zou worden en ik bovendien in bekende magazines zoals Libelle en vtwonen zou verschijnen. Ik vind het echt fantastisch dat jullie mijn blog allemaal volgen en zoveel lieve en leuke berichtjes van jullie krijg. Als kers op de taart mag je dan ook nog eens zes pagina’s vol schrijven voor vtwonen loves blogs met daarin al mijn favoriete musthaves en adresjes, ik vind het geweldig!

vtwonen loves blogs vtwonen blogazine

VTWONEN LOVES BLOGS

In vtwonen loves blogs vind je de favoriete musthaves en adresjes van de bekende woonbloggers zoals van het kastje naar de muur en bint home maar bijvoorbeeld ook de favorieten van Marleen van Bijzonder Plekje staan erin. Uiteraard vind je hierin ook mijn favorieten zoals schoenen van Maruti, city map poster Den Bosch van Kunst in Kaart en het Eye Hotel. Daarnaast staat mijn werkkamer ook in het blogazine met uitleg hoe je het bureau van underlayment zelf kunt maken.

maruti footwear nena sneaker

Een van mijn favorieten: sneaker Nena van Maruti Footwear

VTWONEN LOVES BLOGS: waar te koop?

Bij abonnees ligt het magazine al op de deurmat en op 13 september ligt deze in de winkel. Ben je geen abonnee en kun je niet wachten om vtwonen loves blogs in huis te hebben? Goed nieuws want het magazine is nu al online te koop.

With love,
Anne

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anne
  28 augustus 2016 at 16:46

  Ik kwam je net tegen in de bijlage van de vtwonen, wat heb jij een ontzettend gave stijl (& blog) zeg! Heel leuk. Liefs Anne

 • Reply
  Mardou
  29 augustus 2016 at 09:48

  Dik verdiend!!
  Liefs Mardou

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.