INTERIEURADVIES: KLEURADVIES EINDHOVEN

Gisteren ging ik bij Lieke en Roel langs om het eindresultaat van mijn interieuradvies te bewonderen en fotograferen. Wat is het gaaf geworden.

Interieuradvies Eindhoven

In mijn vorige blog hebben jullie kunnen lezen dat ik iemand blij ging maken met een gratis interieuradvies om te vieren dat ik mijn opleiding Interieurstyling heb afgerond. Ik had zoveel leuke inzendingen dat ik uiteindelijk twee interieuradviezen heb weggegeven. Vandaag laat ik jullie mijn interieuradvies zien voor de jaren 30 woning in Eindhoven van Lieke, Roel en huiskat Wes. Hun interieurvraag luidde:

“Hoe breng ik meer sfeer in mijn keuken en woonkamer? Ik wil het minimalistische en “cleane” gevoel behouden, maar tegelijkertijd het een warme en stoere uitstraling geven.”

Door hun moodboard, ons contact en de foto’s van hun interieur had ik al snel een beeld welke kleuren goed bij Lieke en Roel en hun woning zouden passen en ook voor meer sfeer gaan zorgen. In zowel hun moodboard als de woning zijn de accentkleuren okergeel en zwart aanwezig. Om meer sfeer en eenheid te creëren heb ik deze tinten ook op de muren toegepast. De grote mok van HKliving is hiervoor mijn inspiratiebron.

Knusse tv-hoek

Alle muren in de woonkamer waren gebroken wit. Om te zorgen voor een knus gevoel, heb ik in de TV-hoek voor Royal Blue gekozen. Deze kleur zorgt ervoor dat de tv, als deze uitstaat, minder opvalt. Ook zorgt deze kleur ervoor dat als je op de bank zit er een knusser gevoel wordt ervaren. Dit komt omdat het lijkt alsof de tv en de wand dichterbij zijn.

Naast de tv heb ik gekozen voor lamp E27 van Muuto in de kleur Clay Brown. Deze kleur past goed bij het geheel en contrasteert mooi met Royal Blue waardoor de lamp fungeert als eyecatcher.

Sfeervolle Scandinavische keuken

Om de prachtige witte Scandinavische keuken eruit te laten springen en eenheid te creëren met de woonkamer heb ik ook hier gekozen voor de contrasterende kleur Royal Blue. Dit is een donkerblauwe kleur die bijna zwart lijkt. In combinatie met aardewerk, hout en planten geeft dit de keuken een frisse maar tegelijkertijd ook stoere en warme uitstraling.

Mijn advies om twee plankjes in de keuken op te hangen kon, in verband met het aanwezige leidingwerk, helaas niet worden uitgevoerd maar de IXXI staat hier ook prachtig.

Als je uit de badkamer of het toilet stapt kijk je zo in de prachtige keuken. Door in een warme oranje/gele kleur, een rand van ongeveer 5 cm breed, om het kozijn van de deur te schilderen leg je de nadruk op deze doorkijk. Daarnaast breng je daarmee ook eenheid in je interieur omdat deze kleur ook in de woonkamer terugkomt.

Lieke aan het woord

Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat! Vorig jaar hebben we ons jaren 30 huis verbouwd en de karakteristieke stijl gecombineerd met een stoere en minimalistische stijl. In het totaalplaatje miste ik echter warmte en sfeer. Het advies van Anne heeft dit volledig opgevuld! Ondanks dat ik zelf van inrichten hou en hier vrij veel mee bezig ben, was ik zelf nooit op deze kleuren uitgekomen. Anne gaat écht op zoek naar wat er bij je past en daardoor sluit het eindresultaat precies aan bij de stijl en sfeer waar we naar op zoek waren. Bovendien is het ook erg fijn om Anne in huis te hebben en is ze gewoon een heel leuk mens! Nogmaals veel dank 🙂

Binnenkijken in een jaren 30 woning

De toevoeging van de kleuren op de muur met bijpassende accessoires hebben ervoor gezorgd dat de verschillende ruimtes nu een eenheid vormen. Wat een sfeervol huis 🙂

interieuradvies keuken eindhoven

With love,
Anne

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Ingrid schuurmans
  11 mei 2019 at 18:46

  Wat een geweldig resultaat Anne. Ik heb het met eigen ogen gezien. Ben ook wel een beetje jaloers!

 • Reply
  Marjolein
  15 december 2019 at 10:48

  Heel mooi geworden! Goed idee ook om die kleur achter de televisie te gebruiken. Ik vroeg me af, hebben jullie in de rest van de ruimte de kleur tender clay op de muren gedaan?

  • Reply
   Anne
   28 januari 2020 at 10:13

   Dankjewel. Ze hebben toch niet voor tender clay gekozen. De rest van de ruimte is gewoon wit

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.