PERSOONLIJK NIEUWS: OPLEIDING INTERIEUR STYLING

Leuk nieuws! Ik ben de opleiding Interieur Styling gaan volgen 🙂

Mezelf verder ontwikkelen

Sinds ik in 2014 met mijn blog REMADE with love ben begonnen heb ik echt mijn passies ontdekt: mensen helpen en inspireren, interieur styling, fotograferen en reizen. Het bevalt me zo goed en ik vind het zo leuk dat ik er het liefst fulltime mee bezig ben en in de toekomst zie ik mezelf ook interieuradvies en workshops geven. Alles wat ik op mijn blog doe (teksten schrijven, stylen, fotograferen en nog heel veel meer) doe ik op basis van gevoel en dingen die ik mijzelf heb aangeleerd. Wat mij betreft is het hebben van een eigen stijl en naar je gevoel luisteren de meest krachtige tool maar toch ontbrak er voor mijn gevoel nog een solide basis op het gebied van interieur styling. Omdat ik graag meer wilde weten over kleur, plattegronden tekenen, materialen, indeling van de ruimte, etc. besloot ik dit najaar een avondopleiding Interieur Styling te gaan volgen. 

Opleiding Interieur Styling gestart

Ik ben zo blij dat ik deze stap heb genomen. Zo heb ik bijvoorbeeld nu al geleerd hoe je een goed abstract moodboard kunt maken, wat kleuren met een ruimte doen en hoe je een interieurontwerp kunt visualiseren. Het is vrij pittig want naast de wekelijkse 2,5 uur les krijgen we ook nog 10 uur per week aan huiswerk. Dit opgeteld bij 2 dagen in de week werken op de marketing afdeling van de toffe woonwinkel MisterDesign en natuurlijk mijn eigen blog en freelance werk maakt dat ik erg druk ben. Voor iemand die inmiddels 22 weken zwanger is zijn al die hiervoor genoemde activiteiten best een uitdaging :). Toch haal ik er ontzettend veel voldoening uit omdat ik mezelf verder aan het ontwikkelen ben in één van mijn passies: interieur styling.

With love,
Anne

PS deze foto is van voor mijn zwangerschap, ondertussen heb ik al een aardig buikje 🙂

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  Janneke
  4 februari 2018 at 09:44

  Leuk zeg! Waar ga je deze opleiding doen?

 • Reply
  Judith
  4 februari 2018 at 09:54

  Wat een leuk nieuws! En ook onwijs leuk dat je alweer 22 weken zwanger bent. Kan me voorstellen dat het pittig is. Kun je straks een pauze inlassen voor je opleiding? En tot je verlof nog even knallen. Veel succes!
  P.S. Volgens mij zag ik je een tijdje terug bij winkelcentrum de Molenhoek in Rosmalen. Ik durfde natuurlijk weer niks te zeggen haha.

 • Reply
  Marieke
  4 februari 2018 at 10:04

  Leuk te horen Anne dat het zo goed bevalt, fijn!

 • Reply
  Danielle
  4 februari 2018 at 13:12

  Wat leuk! Zelf ben ik in een vergelijkbare situatie gestart met een opleiding interieurstyling en het is zeker pittig, maar als je datgene mag doen waar je passie ligt, dan steek je er met liefde al je vrije tijd in! Nu is het mijn fulltime werk en kan ik elke dag genieten van de investering, dus ik zou zeggen heel veel succes en ga ervoor, je kunt het!

 • Reply
  Joyce
  4 februari 2018 at 13:20

  Wat leuk, mag ik vragen waar je de opleiding bent gaan doen?

  • Reply
   Anne
   27 maart 2018 at 11:13

   Hi Joyce, Bij de interieur academie. Groetjes Anne

 • Reply
  Trudy
  4 februari 2018 at 16:25

  Leuk zeg! Tof dat je je dromen waar maakt! Heel veel geluk. Xxx

 • Reply
  Marinke
  4 februari 2018 at 17:28

  Wat super leuk! Veel succes. Mag ik vragen waar je de opleiding doet?
  Ik overweeg namelijk om hetzelfde te gaan doen, naast mijn huidige werk.

  • Reply
   Anne
   27 maart 2018 at 11:12

   Hi Marinke, Dankjewel! Via interieur academie. Groetjes Anne

 • Reply
  Jeldou
  4 februari 2018 at 20:19

  Wat leuk dat je die opleiding bent gaan doen Anne! Mag ik vragen via welk instituut je de opleiding doet?

  • Reply
   Anne
   27 maart 2018 at 11:12

   Hi Jeldou, Via interieur academie. Groetjes Anne

 • Reply
  Maaike
  4 februari 2018 at 21:46

  Wat gaaf dat je de opleiding bent gaan doen! Super tof. Vind het altijd inspirerend als mensen nieuwe kansen e.d. aangrijpen in het leven!

 • Reply
  Esther Hendriksen
  4 februari 2018 at 22:21

  You go girl !!? Echt heel gaaf en jou helemaal op het lijf geschreven!

 • Reply
  xoxo
  12 mei 2018 at 18:09

  hoiii
  zou je mij kunnen vertellen welke kleir grijs op de muur zit?

 • Reply
  FLEXA STIJLKAMER HEART WOOD | REMADE with love
  15 juli 2018 at 10:36

  […] ook meteen een mooie gelegenheid om mijn kennis, die ik heb opgedaan bij mijn afgeronde opleiding Interieur Styling, in de praktijk toe te passen. Het leek mij een leuk idee om dit voorstel met jullie te delen om zo […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.