IKEA TROLLEY RASKOG (KEUKENTROLLEY)

IKEA trolley RASKOG is echt een eye-catcher voor in je interieur! Deze is verkrijgbaar in drie kleuren, heel betaalbaar en multifunctioneel (o.a. te gebruiken als keukentrolley).

keukentrolley ikea

Deze maand viel de IKEA catalogus weer op de deurmat en hierdoor kon ik het niet laten om een bezoekje aan de IKEA te brengen en de nieuwe collectie te bekijken. Ik heb veel leuke items gezien (en daar ga ik ook nog een blog over schrijven) maar mijn favoriet is en blijft nog steeds de IKEA trolley RASKOG! Deze is niet nieuw maar ik wilde hier toch graag even een blog aan wijden voor degenen die nog niet bekend zijn met deze topper.

IKEA trolley RASKOG

Deze trolley die je onder andere als keukentrolley kunt gebruiken kost €49,95 (tip: bij IKEA Eindhoven kost deze in de maand augustus 2015 voor IKEA FAMILY leden maar €39,95). De trolley is verkrijgbaar in de kleuren turkoois, donkergrijs en beige.

Op onderstaande foto zie je de beige IKEA trolley. Zoals ik al zei kun je de trolley multifunctioneel gebruiken en in dit voorbeeld wordt deze als keukentrolley gebruikt. Ik vind het er super leuk uitzien en het is ook nog eens heel functioneel.

ikea trolley raskog keukentrolley

Bron: ikea.se Foto: Ragnar Ómarsson

Nu ga ik je mijn favoriet laten zien: de donkergrijze uitvoering! Zoals je op de foto kunt zien staat de trolley ook ontzettend mooi in de slaapkamer.

ikea keukentrolley

Bron: ikea.se Foto: Ragnar Ómarsson

De trolley is ook in de vrolijke kleur turkoois verkrijgbaar.

ikea keukentrolley

Bron: ikea.se

Deze trolley krijgt zeker een plekje op mijn verlanglijst voor ons nieuwe huis!

With love,
Anne

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    cindy notenboom
    4 november 2022 at 10:49

    Hi, ik zie bij jou de keukentrolley van Ikea in beige staan, is dit een oude post? Ik kan de trolley niet in beige vinden, weet jij waar die nog te krijgen is? Mvg Cindy

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.