ZWART-WIT SLAAPKAMER MUSTHAVES + WINACTIE

*deelnemen aan deze actie is niet meer mogelijk. De winnaar is…… Birte Goeree, gefeliciteerd! Stuur een email naar info@remadewithlove.nl met je contactgegevens en dan stuurt V&D een V&D waardebon t.w.v. 50 euro naar je op 🙂 Veel plezier ermee. 

Zwart-wit slaapkamers, i love them! In mijn vorige blog vertelde ik jullie al dat een zwart-wit interieur een van de trends is die je veel op de woonbeurs zag. Deze combinatie is zo geliefd omdat zwart,een stoere kleur, en wit, een frisse kleur, elkaar perfect aanvullen. In deze blog laat ik je, in samenwerking met V&D, mijn slaapkamerfavorieten zien die heel goed bij deze trend passen. Ik heb ook een hele leuke verrassing voor jullie! Ik mag namelijk een V&D waardebon t.w.v. 50 euro aan één van jullie weggeven.

zwart-wit slaapkamer V&DIn het plaatje hierboven zie je mijn slaapkamerfavorieten. Ik vind het echt een slaapkamer om bij weg te dromen ♥ Zoals je ziet heb ik in deze zwart-wit slaapkamer ook de kleur blauw en een item met hout toegevoegd. Dit maakt het geheel net iets sfeervoller.

#1 zwart-wit slaapkamer musthaves: dekbedovertrek

Dit dekbedovertrek vind ik echt prachtig! Het dessin van het dekbedovertrek is heel eenvoudig maar daardoor past het perfect in een Scandinavisch interieur (één van mijn favoriete woonstijlen). Het dekbed is verkrijgbaar in de maten 140 x 220 cm en 200 x 220 cm en te koop vanaf €39,95.

zwart-wit slaapkamer v&d

Helaas is dit dekbedovertrek niet verkrijgbaar in het formaat 240 x 220 cm maar daar heb ik onderstaand leuk alternatief voor gevonden. Onderstaand dekbedovertrek is wel verkrijgbaar in het formaat 240 x 220 cm en kost €49. Voor ons nieuwe huisje heb ik ook een dekbedovertrek met veren print gekocht 🙂

zwart-wit slaapkamer v&d

#2 zwart-wit slaapkamer musthaves: vloerkleed

Dit zwart-wit vloerkleed met grafische print past perfect in een zwart-wit slaapkamer. Hoe lekker is het als je ’s ochtends uit je bed stapt en je voeten een warm vloerkleedje aanraken in plaats van een koude vloer! In ons nieuwe huis komt in de slaapkamer zeker een kleedje te liggen 🙂 Dit vloerkleed van het merk Riverdale heeft een afmeting van 60 x 120 cm is te koop voor €49,95.

zwart-wit slaapkamer vloerkleed v&d

#3 zwart-wit slaapkamer musthaves: nachtkastje

Een nachtkastje mag natuurlijk niet ontbreken in je slaapkamer! Ik kwam twee verschillende nachtkastjes tegen waaruit ik maar niet kon kiezen dus heb ik ze allebei als favoriet toegevoegd 🙂

Dit nachtkastje met industriële look past goed in een stoere slaapkamer. Het nachtkastje is niet alleen heel mooi maar ook nog eens praktisch omdat het zowel een lade, een kastje als wieltjes heeft. Deze op de foto is van het merk Riverdale en te koop voor €149,95.

zwart-wit slaapkamer nachtkastje riverdale

Mijn andere favoriete is een draadmand die je kunt gebruiken als bijzettafel/nachtkastje. Vanwege zijn eenvoudig ontwerp en grafische vormen past deze perfect in een Scandinavische slaapkamer. En is te koop voor €69,99 (ook verkrijgbaar in koperkleur).

zwart-wit slaapkamer draadmand v&d

Ook kwam ik dit leuke klokje tegen om op je nachtkastje te zetten (€17,99). Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens 🙂

zwart-wit slaapkamer v&d

#4 zwart-wit slaapkamer musthaves: kussenhoesjes

In magazines en hotels zie je altijd van die bedden staan waarbij je meteen het gevoel krijgt daar wil ik op neerploffen 🙂 Door onder andere een groot aantal kussens aan je bed toe te voegen creëer je dit hotelgevoel. Hieronder heb ik mijn favorieten op een rijtje gezet (klik op de afbeelding als je het kussen in de webshop wilt bekijken):

zwart-wit slaapkamer kussenhoes v&dzwart-wit slaapkamer kussenhoes v&dzwart-wit slaapkamer kussenhoes v&Dzwart-wit slaapkamer kussenhoes v&d

Dat waren al mijn slaapkamerfavorieten! Ik ben ontzettend benieuwd wat jullie ervan vinden en hoor graag wat jullie woonfavoriet is 🙂 Zoals ik al eerder zei heb ik super leuk nieuws voor jullie omdat ik een V&D waardebon t.w.v. 50 euro aan één van jullie mag weggeven!

Wil je deze V&D waardebon winnen? Zoek dan op de website van V&D je woonfavoriet uit voor een maximaal bedrag van 50 euro en vertel mij hieronder in een reactie waarom dit je favoriet is.

*actievoorwaarden: je dient woonachtig in Nederland te zijn en je kunt deelnemen tot en met 13 november 2015.

With love,
Anne

 

You Might Also Like

28 Comments

 • Reply
  Stephanie
  7 november 2015 at 09:37

  Wat een leuke blog!! Toevallig een paar dagen geleden bij de V&D gesnuffeld en de zwarte draadmand is bij ons favoriet! Met de cadeaubon van €50 gaan wij die meteen halen!

 • Reply
  Cindy
  7 november 2015 at 09:47

  Wat een leuke give away en meteen weer inspiratie opgedaan! Wou eerst voor de make a wish dekbedovertrek maar ga toch voor het vloerkleed Vagabond van Riverdale! Dat missen we echt nog in woonkamer!! Ik ga heel hard duimen

 • Reply
  Desiree
  7 november 2015 at 09:55

  Oh, wat een leuke winactie! Ik heb mijn favoriet gelijk uitgezocht. Het is het tweekleurige (wit met grijze) plaid van het merk van de V&D zelf. Heel erg mooi is ‘ie en ik denk dat het perfect staat bij ons nieuwe bed. Ik ben al een tijd op zoek naar een sprei, maar ik denk dat zo’n plaid misschien nog wel leuker staat. Dus dat wordt duimen!

 • Reply
  Esmée
  7 november 2015 at 10:06

  Ik lees heel vaak je blog, maar reageer nooit. Nu toch maar even een poging wagen. Ik vind het een hele gave winactie want ik heb zo veel toffe dingen bij de V&D gezien. Maar wat ik echt graag zou willen is de Spiegel Vintage van Riverdale (€35.-). Ik slaap namelijk op zolder en heb daar ook 1 wastafel op de overloop. Er hangt alleen geen spiegel waardoor ik bijv mijn lenzen niet in kan doen, en naar beneden moet lopen om dat te doen. Dat vind ik niet zo handig, en ik denk dat deze spiegel er erg mooi zou staan! Fingerscrossed!

 • Reply
  Birte
  7 november 2015 at 10:18

  Wat een leuke actie! Ik heb even gekeken en als ik zou winnen zou ik voor een mint groen kussen gaan met witte plusjes van €8,99. Ik ben echt dol op pastel tinten i.c.m. wit en hout.

 • Reply
  Inge
  7 november 2015 at 11:33

  Wat leuk! Mooie items heb je uitgezocht voor je slaapkamer.
  Zelf zou ik voor de Karlsson klok gaan, aangezien onze andere klok is gesneuveld tijdens de verhuizing…

 • Reply
  Emma
  7 november 2015 at 12:59

  Ik ga voor dit prachtige dekbedovertrek met een Scandinavisch tintje. Deze past perfect in mijn knusse studentenkamertje nu het weer kouder wordt buiten. http://www.vd.nl/beddinghouse/dekbedovertrek/G21312757.html?dwvar_G21312757_color=Zwart

 • Reply
  Nicole leenders
  7 november 2015 at 13:32

  Hoihoi, ik zou graag het zwart-vloerkleed van Riverdale (uit je blogpost) willen winnen! Dit zou prachtig staan in onze zwart-witte slaapkamer.

 • Reply
  Jelske
  7 november 2015 at 14:33

  Ik ga binnenkort op mezelf wonen, en ik kan echt nog een leuk vloerkleedje gebruiken, en Vloerkleed Flower is echt perfect er voor, en met het tientje dat over is nog een leuke kaars en een fotolijst! Perfect, toch?

 • Reply
  Monique
  7 november 2015 at 14:51

  Wat een gave winactie! Ik vind je favorieten lijst leuk! Zelf krijgen we over een paar weken een nieuwe badkamer, en Vloerkleed Vagabond (49,95) zou erg mooi staan, omdat het verder een rustige badkamer wordt. Ben erg benieuwd!

 • Reply
  Lotte
  7 november 2015 at 15:39

  Leuke actie! Aangezien het Make a wish dekbedovertrek niet in 2.40m is, zou ik gaan voor het witte dekbedovertrek met de kleine vogeltjes van Marjolein Bastin. Zo schattig en maakt onze donkere slaapkamer een stuk lichter!!

 • Reply
  Marcella
  7 november 2015 at 16:51

  Leuk!! De zwarte draadmand bijzettafel is erg gaaf en kunnen we goed gebruiken als extra bijzettafeltje! En past ook erg mooi in ons zwart/wit/hout interieur ☺️

 • Reply
  Macy
  7 november 2015 at 19:49

  Wat een leuke winactie weer @remadewithlove! Ik ben echt weg van jou stijl. Ik heb een tijdje op de website zitten rondspeuren. Maar jou keuzes waren ook mijn favoriet! Ik vind het bijzettafeltje/ draadmand zo gaaf! Die zou perfect functioneren als nachtkastje. Of het kleed naast mijn bed zodat ik geen koude voetjes krijg in de winter. Eigenlijk vind ik alles leuk en zou ik enorm blij worden van een cadeaubon. Fingers crossed! Dankje voor al je leuke tips altijd ben benieuwd naar het eindresultaat van je nieuwe huisje!

 • Reply
  Arianne
  7 november 2015 at 20:09

  Wat een gave winactie en wat een leuke woonspullen verkopen ze bij V&D. Ik zou heel graag kruk vintage in zwart willen hebben van het merk Riverdale. Die kan dan als nachtkastje naast mijn bed. Hij kost 49,95 euro trouwens.

 • Reply
  Romy
  7 november 2015 at 21:01

  De zwart-wit trend vind ik erg leuk. Omdat ik net een nieuwe kamer heb, wil ik graag m’n ouders bedanken. Beneden willen ze nog een nieuwe bijzettafel, en ik zou ze graag de bijzettafel/draadmand (49,99) willen geven. Verder vind ik dat de V&D hele leuke woonspullen heeft, die helemaal met de trends meegaan. Ik wacht met spanning af.

 • Reply
  Mariska
  8 november 2015 at 08:29

  Weer zo’n leuke actie, ik blijf proberen! Mijn favoriet is de vuurkorf Rochelle. Daarmee zouden we ook op frissere avonden vaker gebruik kunnen maken van onze heerlijke tuin! Gezellig ook voor de kerstdagen…

 • Reply
  Maria
  8 november 2015 at 15:03

  Wat een leuke weg geef actie ,de bijzet /draadmand zou bij goed van pas komen .duimen maar !!

 • Reply
  Paula
  8 november 2015 at 21:36

  Nou ik zag dit dekovertrek op je blog en ben meteen verliefd! Ik ben gek op veren, en heb ook de pauwenveren in de slaapkamer. Aangezien de winter nu echt gaat beginnen en de dikke dekens weer te voorschijn komen zou ik het heerlijk vinden om van de 50,- dit mooie dekovertrek aan te schaffen! Liefs en groetjes, Paula

 • Reply
  Adelaide Balk
  9 november 2015 at 21:59

  Wat een fijne blogpost. Thanks for sharing! Ik heb even rond gekeken op de site naar aanleiding van jouw blog en mijn oog viel op de prachtige brond kleur plaid van V&D eigen merk. Deze past perfect in mijn huidige slaapkamer en is lekker groot 130×170 in gebreid model… toppie. Mocht ik niet winnen gaat hij zeker op mn wishlist voor deze aankomende decembermaand.

 • Reply
  Leanne B
  10 november 2015 at 13:40

  Super leuke actie, ik aas al heeel lang op de karlsson klok (zwart) hij is zo mooi. Maar ook weer net een beetje te duur voor een klok! Wie weet……. fingers crossed!

 • Reply
  Yasmin
  10 november 2015 at 14:56

  Oh wat super leuk! Ik ga binnen twee weken samenwonen en dit wordt onze eerste kerst echt helemaal samen en heb al zoveel leuke kerstspullen gezien bij de V&D, kerstballen voor 5,99 of 7,99. Spannend!

 • Reply
  Amanda
  10 november 2015 at 21:17

  Wat een leuke give away weer! De slaapkamerfavorieten zijn erg leuk. Ik vind de zwart wit trend ook super leuk!
  Maar mijn slaapkamer is meer grijsblauw. Als v&d favoriet zou ik dan ook gaan voor het plaid grijs (de wit grijze van 49.99) deze zou erg leuk passen over mijn bed! maar zou ook niet misstaan over mijn donkergrijze bank op de koude winterdagen! ik ben dol op plaids. Heerlijk cozy!
  Groetjes Amanda @mijnhuisje_ op instagram

 • Reply
  Marlies
  11 november 2015 at 14:11

  Yes please, want mn voeten zijn zo koud…
  http://www.vd.nl/wonen/plaids/vend/woonplaid/G21309894.html?dwvar_G21309894_color=Groen

 • Reply
  Netty
  11 november 2015 at 20:17

  Hoi Anne,
  Leuke winactie, het zwart witte vloerkleed past zeker in onze slaapkamer, wie weet….

  Groetjes Netty

 • Reply
  Laura valentina
  12 november 2015 at 19:54

  Wat een super leuke blog weer en ik ga heeeel hard duimen, want dit zou mij super goed uitkomen. Binnekort ga ik het huis uit en zou heel graag wat bij de v&d willen shoppen. Dat dekbed overtrek met die veren is echt super! En daarnaast vind ik de kussenhoes van de v&d met de tekst leave your sparkles everywhere you go super mooi ✨ liefs laura

 • Reply
  Joyce Haazebroek
  12 november 2015 at 23:23

  Hallo Anne! Met veel bewondering je blog gelezen! Ik kwam er via Twitter!
  Mijn man, dochter en ik hebben net een nieuw huis gekocht en ik ben helemaal in de ban van het lezen van blogs over interieur en styling sinds we het huis gekocht hebben. Ik zou als ik mocht kiezen voor een mooi plaid gaan. Een plaid waar we straks op onze bank voor de tv met z’n drieen onder kunnen liggen ? toffe winactie en nog leuker je blog! Veel succes met schrijven!

 • Reply
  NIEUWBOUWWONING INRICHTEN + BOUWUPDATE 3 | REMADE with love
  28 januari 2019 at 12:07

  […] Doe je al mee met de winactie van deze week? Je kunt een V&D waardebon t.w.v. 50 euro winnen (zie vorige blog). […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.