SFEER IN MIJN INTERIEUR MET KUSSENS VAN KAAT AMSTERDAM

Vandaag heb ik weer een super leuke blog voor jullie. Ik laat je zien hoe ik in ons interieur sfeer heb gebracht met mooie kussens en plaids.

kussens kaat amsterdam
Sinds maart (2016) wonen we in ons prachtig nieuwbouwhuis wat we beetje bij beetje naar onze eigen smaak hebben ingericht. De laatste blog waarin ik jullie onze slaapkamer heb laten zien is de blog over de bijzettafeltjes als nachtkastjes:

bijzettafel zuiver hide and seek nachtkastjeIk vind bovenstaand minimalistisch interieur nog steeds prachtig maar nu de herfst is begonnen heb ik behoefte aan wat meer warmte en gezelligheid in ons interieur. Wat kussens hier en daar en een plaid of sprei zou de ruimte al meteen sfeervoller maken. Mijn oog is gevallen op de collectie van KAAT Amsterdam. Zij laten zich inspireren door reizen rond de wereld en daar kan ik mij natuurlijk helemaal in vinden! Zoals jullie weten ben ik dol op plekjes en favoriete adresjes ontdekken en doe ik daar vaak inspiratie op voor mijn interieur. Van KAAT Amsterdam mocht ik een styling bedenken en uitvoeren met mijn favorieten uit hun collectie. Dat vind ik echt een van de leukste dingen om te doen, mooie settings met producten van inspirerende merken creëren en jullie inspireren (tenminste dat hoop ik dan maar 😉 )!

Het was echt super moeilijk om te kiezen uit al hun leuke kussens en plaids. Uiteindelijk heb ik gekozen voor twee verschillende looks die beide een rustige Scandinavische basis  hebben. Bij onderstaande styling ben ik wel een beetje verrast over mezelf. Normaal gesproken is roze niet de eerste kleur die ik zou uitzoeken voor woonaccessoires maar deze zachte oudroze tint in combinatie met koper sprak mij erg aan. Misschien ben ik toch stiekem een beetje kleur aan het bekennen want deze zin schreef ik ook al in mijn vorige blog over keukentextiel van House Of Products. Door diverse kussens en plaids te gebruiken en verschillende materialen te combineren voelt de slaapkamer een stuk warmer aan (dat scheelt mooi in de gasrekening 😉 ). Het bed nodigt je meteen uit om er heerlijk in neer te ploffen!

kaat amsterdam Bovenstaande styling vind ik echt prachtig en zo komt in het voorjaar onze slaapkamer er zeker weer uit te zien maar voor de herfst ben ik toch nog op zoek naar een wat knusser gevoel met iets donkerdere kleuren. Daarom heb ik in de tweede styling gekozen voor een combinatie van een lichtgrijs dekbedovertrek van Beddinghouse met daaroverheen een donkergrijze sprei en grijze kussens. Het donkergrijs gebreide kussen heet Anne dus dat maakt het voor mij nog extra leuk :). Ook in deze styling heb ik gewerkt met verschillende materialen/texturen waardoor het geheel veel warmte uitstraalt.

kaat amsterdam Kort samengevat breng je meer sfeer in je slaapkamer door te werken met verschillende materialen zoals bijvoorbeeld schapenvacht, gebreide stof en katoen. Het combineren van verschillende kussens en plaids/vachtjes waarbij een plant natuurlijk niet mag ontbreken.

Voor de logeerkamer heb ik speciaal voor mijn kleine nichtjes ook een leuk kussen uitgezocht.

kaat amsterdam
Het begint een beetje een lang verhaal te worden maar kijk vooral nog even verder want ik heb met een aantal kussens ook onze eethoek in de tuin gestyled. Ik vind het er echt super tof uitzien! Helaas kan het niet zo buiten blijven liggen want we hebben geen overkapping maar het is een leuk idee om het zo een keer aan te kleden als we bezoek hebben.

dsc_3648 dsc_3653-kopie  dsc_3659-2
Dit was het dan. Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie mening en welke look jullie het mooist vinden. Zoals beloofd hieronder een opsomming van de producten per foto. De sierkussens van KAAT Amsterdam worden geleverd inclusief overtrek en kussen. De kussens die ik in de styling gebruikt heb kosten tussen de 14,95 en 27,95.

With love,
Anne

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Netty
  8 oktober 2016 at 23:10

  Hoi Anne
  Het ziet er weer prachtig uit, ik ben wel van rose, dus daar kies ik voor, maar het is beiden erg mooi, ook in de tuin ziet het knus uit, zal eens een keertje komen proberen misschien?..
  Groetjes aan je lieve vriend ?

 • Reply
  Lies
  9 februari 2017 at 16:59

  Wauw, ziet er echt goed uit! Ik had een vraagje, ik en mijn vriend willen graag ook zo’n soort muur op onze slaapkamer en ik vroeg me af of het behang is of dat jullie het zelf zo geverfd hebben? Als het behang is, hoe kom je daar aan? 🙂

  Dankjewel, gr Lies

 • Reply
  ZWART WIT DEKBEDOVERTREK HEMA | REMADE with love
  1 maart 2018 at 13:28

  […] ik dol op de Scandinavische woonstijl in combinatie met een stoere/vintage touch. Zowel in onze slaapkamer als logeerkamer zie je deze stijl terug. Onze logeerkamer heeft een rustige Scandinavische basis […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.