WONEN IN ONS EIGEN STEKKIE

Vorige week vrijdag was de dag waar we zolang naar uit hebben gekeken dan eindelijk aangebroken: het eerste nachtje slapen in ons eigen stekkie. Wat is het toch heerlijk om samen met de man van je dromen een eigen plekje te hebben. We hebben samen, met veel hulp van familie en vrienden, zeven weken lang geklust en het resultaat mag er wezen! Er moeten nog een aantal klussen opgepakt worden en uiteraard zal ik het huis nog verder stylen maar het grootste deel van het werk zit erop. In deze blog laat ik je een aantal veranderingen van de afgelopen weken zien.

werkkamer flexa okergoud okergeelVandaag ben ik voor het eerst in lange tijd weer een blog aan het schrijven en wel op een hele bijzondere plek: in mijn eigen blogkamer! Op de foto hierboven zie je al een eerste indruk van hoe deze kamer eruit ziet. Wat is het heerlijk om een aparte ruimte te hebben om in te werken. Het bureautje hebben we zelf gemaakt en uiteraard zal ik daar nog een DIY blog over schrijven.

Ik merk dat ik zo enthousiast ben over ons nieuwe huis dat ik alles tegelijkertijd en kris kras door elkaar wil laten zien maar  ik zal proberen het overzichtelijk te houden. 😉

Laten we beginnen in de hal. In update 6 vertelde ik jullie al dat we de hal hebben laten betegelen met hele mooie tegeltjes van vtwonen. We waren er toen al heel blij mee maar nu ik in de hal een grijsblauwe lambrisering heb geschilderd vind ik ze nog mooier uitkomen.

lambrisering hal vtwonen neo decorlambrisering hal vtwonen neo decorZoals je ziet mist er nog een plint en moet de trap nog geschilderd worden maar alles op zijn tijd. 😉

Dan zijn we aangekomen in de woonkamer. Twee weken geleden werd de keuken bezorgd welke mijn vriend, schoonbroer en vader zelf gingen monteren. Toen de keuken bezorgd werd zag dat er zo uit:

keuken zelf monterenGelukkig zag het een dag later er al iets minder rommelig uit en begon de keuken al snel vorm te krijgen.

zelf keuken monteren

Het duurde allemaal iets langer dan gepland omdat de muren en vloer niet waterpas (maar wat krom) zijn . De bouwer heeft denk ik proberen te voldoen aan onze voorliefde voor jaren 30 woningen. 😉 Mijn klusmannen hebben het uiteraard gewoon weten op te lossen en de keuken staat ondertussen te pronken. Op het eindresultaat moeten jullie nog even wachten maar hier alvast een sneak peek (met de vierkante tegeltjes!).

witte vierkante tegeltjes 15x15 keukenDe woonkamer voelt nu al heel warm en sfeervol aan terwijl ik daarvoor eerlijk gezegd bang was dat een grijze gietvloer met een lambrisering wellicht kil aan zou voelen. Ik heb helaas nog geen tijd gehad om alles echt te stylen maar ik kan je verklappen dat er sowieso nog planten, ingelijste posters en peertjes met strijkijzersnoer aan de woonkamer worden toegevoegd.

eames look a like stoel woood ronde eettafel industriële lamp marmer zuiver bijzettafeltje osbDe badkamer is inmiddels ook helemaal af. Het kleedje van h&m welke ik voor mijn verjaardag heb gekregen heeft hier een mooi plekje gekregen.

badkamer houten meubel houtlookMijn moeder en ik hebben ons helemaal uitgeleefd op het schuren en schilderen van houten planken. Mijn vriend en ik wilden namelijk een bed, hoofdbord en bureau van steigerhout en een bureau en plankjes voor de voorraadkast van underlayment maken. Dit hield in dat mijn moeder en ik al het hout drie keer licht geschuurd en gelakt hebben (uitleg volgt nog in de DIY blogs).

steigerhout schuren en lakken

Inmiddels hebben mijn vriend, vader en zus het steigerhouten bed en hoofdbord in elkaar geschroefd en wat is het mooi geworden! Inspiratie voor dit bed hebben we opgedaan tijdens onze overnachting in Mother Goose Hotel in Utrecht.

steigerhout bed makenOok de kooilamp waar ik een tijdje geleden een blog over schreef heeft een mooi plekje in de hal gekregen.

kooilamp industrieel

Over iedere ruimte en DIY project ga ik nog een blog schrijven en ik zal zoveel mogelijk proberen uit te leggen hoe we iets aangepakt hebben en welke producten en kleuren we gebruikt hebben. Mochten jullie nu al vragen hebben stel ze dan gerust hieronder of stuur een mailtje naar info@remadewithlove.nl dan kan ik de vraag bijvoorbeeld een keer in een blog behandelen als deze ook relevant is voor andere lezers.

With love,

Anne

You Might Also Like

23 Comments

 • Reply
  Maud
  23 maart 2016 at 16:30

  Echt prachtig en zeker niet kil! Ik doe vast inspiratie op voor als onze woning klaar is :). Volgens mij komt de stijl aardig overeen!
  Mag ik vragen of jullie die platen op zolder gewoon wit hebben geschilderd? Of waren die bij jullie al wit (zijn bij ons bruin)?

  • Reply
   Anne
   25 maart 2016 at 13:08

   Dankjewel! De platen waren bruin en zijn geschilderd (twee lagen) met muurverf (ral 9010). Succes 🙂

   • Maud
    26 maart 2016 at 13:42

    Bedankt voor de info, ik hou je blog zeker in de gaten!

 • Reply
  Ann
  23 maart 2016 at 18:30

  Het is al prachtig zonder de nodige accessoires 😀 vtwonen tegeltjes in de gang vind ik echt prachtig zeker om te onthouden voor onze toekomstige nieuwe (t)huis. Nog succes en veel plezier met het verder inrichten van jullie stekkie

 • Reply
  Britt
  23 maart 2016 at 19:19

  Lieverd wat is het een prachtig paleisje geworden! WoW!! Super trots. Op jullie! Hoop snel keer alles live te mogen bewonderen! Liefs Britt

  • Reply
   Anne
   25 maart 2016 at 13:07

   Dankjewel! Natuurlijk mogen jullie het een keer live komen bewonderen 🙂

 • Reply
  Judith
  23 maart 2016 at 20:16

  Wat onwijs mooi! Lekker genieten en ik ben natuurlijk benieuwd naar wat nog volgt.

 • Reply
  Netty
  23 maart 2016 at 23:18

  Hallo Anne,
  Wat ziet het er prachtig uit, zelfs al is het nog niet helemaal af, heel bijzonder hebben jullie het gemaakt, fijn zo’n schoonbroer en ouders he, nog veel afwerkplezier met elkaar, groetjes van ons

 • Reply
  Elisa Ollora
  24 maart 2016 at 08:50

  Hello, love the house.
  Where is the round table from? I need one for my kitchen ?
  Thanks
  Elisa

  • Reply
   Anne
   25 maart 2016 at 13:06

   Hi Elisa! The table is from the Dutch brand Woood.

 • Reply
  Femke
  24 maart 2016 at 09:13

  Wauw wat ziet het er prachtig uit! Ik ben echt verliefd op de tegeltjes in de hal! En het okergele accent in de blogkamer is ook erg vet! Ik kijk nu al uit naar meer foto’s!

 • Reply
  Albert
  24 maart 2016 at 11:58

  Dat ziet er leuk uit! Die tegels in de gang zijn leuk icm de kleur op de muur. Jullie hebben een strakke keuken maar de kleine witte tegels op de muur breken dit. Dat is echt ontzettend leuk. Waar heb je deze kleine witte tegels vandaan? Ga ik die ook aan mijn vriend voorstellen 😉

  • Reply
   Anne
   25 maart 2016 at 13:03

   Hi Albert! Dankjewel! De tegeltjes kun je vrijwel overal kopen (bij bouwmarkten en tegelzaken). Wij moesten een specifieke tint wit hebben die matcht bij het wit van onze keuken en hebben daarom van sphinx de witste 15 x 15 tegel gekozen. Groetjes Anne

   • Albert
    29 maart 2016 at 10:51

    Dag Anne! Bedankt voor je reactie. Me vriend is er nu ook helemaal weg van en vanmiddag gaan we shoppen voor de tegeltjes:).. Ben benieuwd naar nog wat meer foto’s van je keuken.

 • Reply
  Miss M
  24 maart 2016 at 14:12

  Wat is het al mooi geworden zeg! En straks met het stylen zal het huis helemaal ‘af’ zijn. Of nou ja, helemaal af zal een eigen huis nooit zijn, maar dat is ook wel leuk! Lekker wisselen met accessoires is zo gaaf!
  Ik ben vooral weg van je gietvloer! Wij hadden die keus ook in 2011 toen we onze woonkamer gingen verbouwen, maar kozen toch voor grote antracietkleurige tegels. Wij waren destijds ook bang dat het wat koud over zou komen! Maar bij jullie staat het lekker fris juist!

  Lieve groet,
  Marjolijn

 • Reply
  Eva
  25 maart 2016 at 21:16

  Hoi Anne,

  Wat leuk om te zien hoe het allemaal geworden is! Mooi hoor. Ben benieuwd naar de volgende updates. Wij gaan binnenkort ook verhuizen en ik vroeg mij af of de witte vloer die je boven hebt gelegd bevalt? Ziet er namelijk mooi uit.

  Groetjes,

  Eva

 • Reply
  Belinda
  1 april 2016 at 11:30

  Hoi Anne!
  Ik heb een vraag over je gietvloer! Kan je hier meer over vertellen? Wij zitten er ook aan te denken voor in ons nieuwbouwhuis wat eind juni opgeleverd wordt. Maar we weten niet zo goed waar we het moeten zoeken en wat een mooi bedrag ervoor is. Zoveel keus! Kan jij me vertellen waar jij het hebt laten doen? Wat je ervoor kwijt was? etc wat je maar kwijt wilt erover 😉
  Groetjes Belinda

 • Reply
  Carla
  2 april 2016 at 12:09

  Wat mooi allemaal,terwijl het niet helemaal mijn stijl is heb ik bewondering voor wat jullie gedaan hebben.Normaal gezien verhuis ik in de zomervakantie naar mijn eigen appartement dus ik kan hier en daar wel wat tips of diy’s gebruiken 😉

 • Reply
  Linda
  5 april 2016 at 11:54

  Wauw Anne,
  Wat heb je een super mooi huis! Ik vind erg tof om te zien, wij wonen sinds 4 maanden in een nieuwbouwhuis in Nuenen en het grappige is dat we voor veel dezelfde keuzes hebben gekozen. (ronde tafel van woood, lichte grijze vloer, keuken wit, betonnen blad, halve lijn in de woonkamer geschilderd, ook een witte locker, hetzelfde bureautje) Bijna akelig gewoon haha. Ik wist niet zo goed wat ik met de zolder/trap moest doen, krijg weer allemaal ideetjes nu ik dingen bij jou heb gezien. Op dit moment zijn we bezig met tuinplannen te maken. Succes met de volgende stappen in jullie huisje, ik ga je zeker blijven volgen!

  Groetjes Linda

  p.s ik ben stiekem jaloers op jou zwarte klinken!

 • Reply
  Marissa
  5 april 2016 at 21:01

  Hoi,

  Wat een leuke blog! Ik vroeg me af of jullie stuuc of scan op de muren hebben of dat jullie direct op de muren hebben geschilderd?

  • Reply
   Anne
   18 april 2016 at 10:28

   De muren zijn gestuct en vervolgens geschilderd.

 • Reply
  Eva
  2 maart 2017 at 09:45

  Wauw! Heb aardig wat inspiratie opgedaan na het lezen van je blog!

 • Reply
  SFEER IN MIJN INTERIEUR MET KUSSENS VAN KAAT AMSTERDAM | REMADE with love
  28 januari 2019 at 11:20

  […] maart (2016) wonen we in ons prachtig nieuwbouwhuis wat we beetje bij beetje naar onze eigen smaak hebben ingericht. De laatste blog waarin ik jullie […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.