MUUTO CONTROL TAFELLAMP: STEM EN WIN

Het Scandinavische merk Muuto heeft een prachtig ontwerp aan hun collectie toegevoegd: Muuto Control tafellamp. In deze blog laat ik je zien hoe ik deze prachtige lamp gestyled heb samen met de rotan hangstoel van HKliving. Aan het einde van deze blog lees je hoe je kans kunt maken op deze lamp van Muuto (t.w.v. 119 euro).

muuto control tafellamp fonQ hkliving hangstoel rotanToen we in augustus (2014) besloten hadden om een huis te gaan kopen ging ik meteen heel het internet afspeuren voor leuke interieurideeën. Bij het zien van de rotan hangstoel van HKliving was het meteen liefde op het eerste gezicht. Maar het bleef al die tijd bij een droom want ik had het idee dat deze niet in ons huis zou passen omdat het te druk zou worden. We wonen nu ruim een half jaar in ons nieuwe huis en voor mijn gevoel miste er toch nog iets in onze zithoek en dan met name naast het tv-kastje:

muuto control tafellamp fonQ hkliving hangstoel rotanBovenstaande foto heb ik gemaakt toen we net in ons nieuwe huis woonden en ik vond het er nog wat kaal uitzien. Zoals jullie weten mag ik regelmatig voor fonQ stylings uitvoeren om inspirerend beeld te creëren (mijn favoriete bezigheid). Voor deze opdracht wist ik dan ook meteen wat het zou gaan worden: mijn droomhangstoel van HKliving. Mijn vriend heeft de stoel aan het plafond bevestigd doormiddel van een keilbout met oogmoer en karabijnhaak (te koop bij de bouwmarkt). De stoel heb ik zowel voor het zitcomfort als voor het oog gestyled met een schapenvacht en kussen. Ik kan je een ding verklappen: de stoel zit heerlijk en je hebt het gevoel dat je zweeft.

muuto control tafellamp fonQ hkliving hangstoel rotanIk zie mezelf hier vanaf half november al helemaal zitten samen met Zenn. Degenen die mij niet persoonlijk kennen of op Instagram volgen hoor ik nu denken: Zenn, huh wie is dat? Nou wij hebben super leuk nieuws! Half november komt Zenn, een puppy, bij ons wonen. We weten nog niet precies welke puppy uit het nestje wij krijgen maar het is of deze of een broertje ervan want het wordt in ieder geval een reutje.

unnamed
Wat een scheetje he! Oké nu weer even over tot de orde van de dag want jullie willen waarschijnlijk liever meer weten over de Muuto lamp dan over onze toekomstige Australian Labradoodle puppy ;).

Naast deze super leuke styling met mijn droomhangstoel heeft fonQ mij ook gevraagd om mee te doen aan een stylingcompetitie. Hierbij mochten ik en twee andere inspirerende woonbloggers de Muuto Control tafellamp stylen. Natuurlijk wilde ik dat en voelde mij zelfs zeer vereerd dat ik gevraagd ben! Ik besloot de lamp te combineren met de rotan hangstoel omdat dit momenteel mijn favoriete hoekje in huis is. Dit is de foto die ik maakte voor de competitie:

muuto control tafellamp fonQ hkliving hangstoel rotan
Ik ben super benieuwd wat jullie van deze styling vinden. Op fonQ.nl kun je tot en met 30 oktober 2016 stemmen op jouw favoriete styling en daarmee maak je kans om zelf deze lamp van Muuto te winnen! Ik zou het natuurlijk erg leuk vinden en waarderen als je op mij stemt maar de bloggers April and May en Elvera hebben het lampje ook super leuk gestyled dus kies maar gewoon waar je jezelf goed bij voelt.

With love,
Anne en een beetje Zenn 🙂

Gebruikte producten in deze styling:

 • witte Muuto Control Tafellamp
 • grijs schapenvacht van HKliving
 • witte rotan hangstoel van HKliving
 • wit potje met zwarte vierkantjes van FEST Amsterdam
 • zwart kussen met botanische print van HKliving
 • paperbag van Uashmama
 • rond vloerkleed sisal

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Femke
  13 oktober 2016 at 21:11

  Ah wat een schatje is Zenn (of zijn broertje)! En de lamp van Muuto is ook erg mooi! Staat prachtig bij de rotan hangstoel.

 • Reply
  Henrieke
  15 oktober 2016 at 13:24

  Leuk, ik heb voor je gestemd. Die van Elvira vond ik stiekem wel leuker met al dat groen en lekker rommelig, op de positieve manier. ☺

 • Reply
  Lisanne
  21 oktober 2016 at 07:24

  Hi waar is dat kastje van?

  • Reply
   Anne
   26 oktober 2016 at 14:41

   Dit is een kastje van IKEA die we zelf hier en daar aangepast hebben.

 • Reply
  Angele
  21 oktober 2016 at 09:52

  Wil ook heel graag weten waar dat kastje van is 🙂 Ziet er super uit allemaal!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.