Eerste video binnenkijker + interview in MOOI magazine

Een aantal van jullie heeft wellicht op Instagram eerder al voorbij zien komen dat een tijd geleden fonQ bij mij thuis is geweest. Uiteraard was het niet een koffiemoment maar was er werk aan de fonQ-winkel :). Eerst hebben de medewerkers prachtige foto’s van ons fijne huis gemaakt en daarna zijn ze nog een keer langsgekomen om een aansprekende video te maken.

binnenkijken nieuwbouwhuis remade with love

MOOI magazine: vakantiegevoel in je eigen huis

In het voorjaar is fonQ langsgekomen om foto’s van ons huis te maken voor de zomereditie van het MOOI magazine van fonQ. Natuurlijk mocht onze zomerse tuin daarin niet ontbreken en ik vond het echt super leuk om hier aan mee te werken. Er zijn prachtige foto’s gemaakt waaronder bovenstaande lieve foto met Zenn. Daarnaast hebben ze mij geïnterviewd en dit interview is te lezen in het magazine en via deze link. Ik vertel daarin onder andere hoe mijn blog is ontstaan en waar ik mijn inspiratie vandaan haal.

binnenkijken nieuwbouwhuis remade with love

Video: binnenkijken bij REMADE with love

Voor een online campagne ging fonQ bij hun favoriete woonbloggers langs. Tot mijn positieve verrassing was ik een van de gelukkigen 🙂 en voelde mij zeer vereerd. Het was toch wel even wennen zo’n cameraploeg in je huis want dat is toch echt andere koek dan bloggen. Nee beslist geen koekje van eigen deeg maar totaal iets anders. Maar het is wel kei leuk om jullie op deze manier eens een kijkje in ons huis te kunnen geven.

Op zoek naar nog meer wooninspiratie? Bekijk dan hier een aantal binnenkijkers bij andere woonbloggers.

With love,
Anne

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Babette | StudioBabsie
  30 augustus 2017 at 12:37

  Leuk filmpje is het geworden!

 • Reply
  Netty
  30 augustus 2017 at 20:10

  Hoi Anne, helemaal leuk filmpje hoor, bedankt voor het binnenkijken,
  Groetjes Netty

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.