SCANDINAVISCHE EN BOTANISCHE WOONACCESSOIRES

Scandinavische en botanische woonaccessoires, ik kan er echt geen genoeg van krijgen! En dit al helemaal niet nu je bij de Bijenkorf op heel veel leuke woonaccessoires tot wel 20% korting krijgt (tot en met tweede paasdag: 17 april 2017). In samenwerking met de Bijenkorf laat ik jullie mijn favoriete woonaccessoires zien die meedoen met de vrolijk paasvoordeel actie. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van mijn favorieten vinden.

scandinavische en botanische woonaccessoires

Hierboven zie je mijn favorieten afgebeeld. De getoonde stijl vind ik het beste te omschrijven als een mix van Scandinavisch en botanisch met een vleugje boutique hotel.  Alle afgebeelde producten hierboven kun je tot en met tweede paasdag 2017 online bij de Bijenkorf met 20% korting kopen (op=op).

#1 Scandinavische en botanische woonaccessoires: libbey hobstar

Dit glas, libbey, is echt een klassieker en een perfect voorbeeld van een vleugje boutique hotel stijl! Je kunt het voor allerlei drankjes gebruiken zoals gin-tonic, cocktail, water of whisky. Bij elk etentje dat wij organiseren tover ik deze glazen tevoorschijn en ze geven de tafel meteen een feestelijke uitstraling.

 

scandinavische en botanische woonaccessoires

#2 Scandinavische en botanische woonaccessoires: Pikaplant

*niet meer verkrijgbaar bij de Bijenkorf

Deze botanische woonaccessoire is zelfs geschikt voor mensen die geen groene vingers hebben. De Pikaplant is namelijk een plant die je nooit water hoeft te geven. Bovendien ziet de plant er in een Jar gewoonweg  ook nog eens heel leuk uit. De Pikaplant staat nog op mijn wishlist.

scandinavische en botanische woonaccessoires

#3 Scandinavische en botanische woonaccessoires: sierkussens

Sommige mensen zijn er niet zo weg van maar persoonlijk ben ik dol op sierkussens. Ze brengen sfeer en/of kleur in je interieur en bovendien kunnen ze je bank, bed of stoel ook nog comfortabeler maken. Mijn twee favorieten zijn het kussen met botanische print van FEST Amsterdam en voor een vleugje boutique hotel stijl het diepgroene velvet kussen van Christina Lundsteen.

scandinavische en botanische woonaccessoires

scandinavische en botanische woonaccessoires

#4 Scandinavische en botanische woonaccessoires: vitra toolbox

Deze stijlvolle en handige opberger van Vitra mag wat mij betreft echt niet in je interieur ontbreken. Zelf houd ik ervan om praktisch met stijlvol te combineren en deze design toolbox is daar het perfecte voorbeeld van. Dit exemplaar heb ik zelf op mijn werkplek staan en ik berg er notitieboekjes, pennen en paperclips in op. Daarnaast wilde ik ook nog eens sfeer creëren en daarvoor heb ik een aantal plantjes in de toolbox gepot.

werkplek inrichten werkkamer vitra toolbox

#5 Scandinavische en botanische woonaccessoires: jungle theedoeken

Van deze theedoeken met jungle print ben ik echt fan! Het zijn vaak de kleine dingen die een interieur bijzonder kunnen maken en dat geldt zeker voor deze theedoeken waarmee je een klein beetje jungle in huis haalt. De oplettende lezer heeft deze eyecatchers beslist al eerder op mijn blog voorbij zien komen toen ik een bezoekje aan Strijp-S bracht. Deze theedoeken van Urban Nature Culture kosten tijdens de vrolijk paasvoordeel actie 11,96 euro in plaats van 14,95 euro.

scandinavische en botanische woonaccessoires

#6 Scandinavische en botanische woonaccessoires: lampen

* Deze lampen zijn niet meer te koop bij de Bijenkorf

Toen ik op de webshop van de Bijenkorf aan het rondneuzen was naar mijn favoriete woonaccessoires trokken deze lampen van It’s About Romi meteen mijn aandacht. De tafellamp met marmeren onderstel en wandlamp met eenvoudig design passen perfect in een Scandinavische stijl. De wandlampen, twee naast elkaar,  lijken mij geweldig tot hun recht te komen aan een wand boven een eetkamerbank of -stoelen maar ze zouden denk ik ook super staan aan een keukenwand.

scandinavische en botanische woonaccessoires

scandinavische en botanische woonaccessoires

 

#6 Scandinavische en botanische woonaccessoires: IXXI

Het IXXI wandsysteem blijf ik nog steeds een prachtig systeem vinden want door een groot aantal kaarten aan elkaar te klikken ontstaat er een prachtig kunstwerk. Deze IXXI met grafische bananenprint vind ik in het bijzonder erg mooi vanwege de botanische print. IXXI is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en prints (klik hier om ze allemaal te bekijken).

scandinavische en botanische woonaccessoires

Dit waren mijn favorieten. Hopelijk heb ik jullie weer kunnen inspireren :). *Bovenstaande acties zijn zoals gezegd geldig tot en met 17 april 2017 geldig en zolang de voorraad strekt.

With love,
Anne

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.