Strijp-S: winkelen in een industriële omgeving

Vorig weekend bezocht ik samen met mijn vriend het creatieve en culturele hart van Eindhoven: Stijp-S. Van dit voormalige fabrieksterrein van Philips gaat mijn ‘REMADE’ hart natuurlijk sneller kloppen en virtueel ga ik jullie hier zeer zeker nog vaker mee naartoe nemen. Vandaag laat ik jullie het winkelhart van Stijp-S zien: winkelcentrum de Urban Shopper. Dit unieke winkelcentrum is gevestigd in een voormalige fabriekshal van Philips en telt vele bijzondere winkeltjes. In deze nieuwe blog voor vtwonen laat ik jullie een aantal van mijn favoriete winkeltjes zien.

DSC_4950 
Nieuwsgierig geworden naar dit bijzondere winkelcentrum? Klik dan hier om de hele blog over de Urban Shopper aan de Torenallee op de website van vtwonen te lezen.

WAAR?
Urban Shopper
Gebouw Anton
Torenallee 60-02
www.urbanshopper.nl

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.