Het WerkWarenhuis: social design in Den Bosch

Net buiten het centrum van Den Bosch bevindt zich de creatieve broedplaats Van Aken in het WerkWarenhuis. Hier worden prachtige producten, met daarachter een verhaal, ontworpen en kun je heerlijk eten. In mijn nieuwe blog voor vtwonen vertel ik je alles over dit bijzondere adresje.

het werkwarenhuis den bosch hotspot tramkade

het werkwarenhuis den bosch hotspot tramkade

Pop-up Design fietsroute

Vorige week heb ik samen met mijn moeder deelgenomen aan de Pop-up Design fietsrouteVan Social design in ’s-Hertogenbosch naar makers in Heusden. Al fietsend maakte we kennis met het Brabantse design waaronder het WerkWarenhuis, waar we ook aan een rondleiding deelnamen. Na deze rondleiding fietsten we verder door het Brabantse landschap en maakten we kennis met de makers van een aantal ateliers in het pittoreske Heusden. De sfeervolle vestingstad Heusden is sowieso echt de moeite waard om te bezoeken. Naast de vele ateliers liep ik per toeval ook bij dit schattige bakkertje binnen en stuitte ik op een brocante markt.

het werkwarenhuis den bosch hotspot tramkade

Iedere zaterdag en zondag van 2 t/m 24 september 2017 kun je deze route fietsen. Wil je meer weten over de Pop-up Design fietsroute? Neem dan een kijkje op de website van VisitBrabant.

Het WerkWarenhuis sprong er wat mij betreft zowel qua design als verhaal erachter echt bovenuit. Benieuwd wat dit adresje zo bijzonder maakt? Lees dan mijn hele blog over het WerkWarenhuis op vtwonen.

WAAR?
Van Aken in het WerkWarenhuis
Tramkade 24
werkwarenhuis.nl

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.