OERWOUD DEN BOSCH: STADSTUINWINKEL & HEALTH CAFE

Mijn geboorteplaats Den Bosch is een bijzonder adresje rijker: stadstuinwinkel en health café OERWOUD Den Bosch. In deze groene oase kun je terecht voor groene en duurzame producten zoals planten, woonaccessoires, gezonde smoothies en heerlijk fairtrade eten. In mijn nieuwe blog voor vtwonen vertel ik je alles over deze hotspot. oerwoud den bosch stadstuinwinkel en health caféoerwoud den bosch stadstuinwinkel en health caféoerwoud den bosch stadstuinwinkel en health caféDeze groene oase is wat mij betreft een hotspot die je niet mag missen tijdens je volgende bezoekje aan Den Bosch. Benieuwd wat OERWOUD zo bijzonder maakt? Klik dan hier om de hele blog op de website van vtwonen te lezen.

WAAR?
OERWOUD
Vughterstraat 84
5211 GL Den Bosch
tel: 0614342929

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Sterre
  27 februari 2017 at 07:18

  Ja, het is een zeer leuk winkeltje al moet ik zeggen dat ik de menu kaart ietwat vond tegenvallen. Je gaat er toch niet snel uitgebreid lunchen. De tafeltjes zijn erg klein en je zit erg gepropt op elkaar, haast bij je buurvrouw op schoot..
  Verder, toffe plek.

 • Reply
  Sonja
  27 februari 2017 at 11:49

  Echt een super toffe plek!! Goede sfeer, mooie planten en je kan er fijn zitten. Ik heb hier laatst heerlijk koffie gedronken en genoten van de lunch. Ik vind dit echt een aanrader!!

 • Reply
  Badkamer ideeën: tips voor het stylen van een kleine badkamer
  30 mei 2017 at 08:00

  […] paar dagen later ging ik voor vtwonen een heel leuk adresje in Den Bosch fotograferen: stadstuinwinkel en health café OERWOUD. Naast prachtige planten hing er in deze hotspot een heel gave IXXI met botanische print (voor […]

 • Reply
  Emma
  9 januari 2019 at 09:33

  Ik ga dit weekend naar Den Bosch en ik was op zoek naar leuke plekken om te bezoeken. Hier zal ik zeker eens langs gaan!

 • Reply
  Badkamer ideeën: tips voor het stylen van een kleine badkamer
  27 januari 2019 at 20:26

  […] paar dagen later ging ik voor vtwonen een heel leuk adresje in Den Bosch fotograferen: stadstuinwinkel en health café OERWOUD. Naast prachtige planten hing er in deze hotspot een heel gave IXXI met botanische print (voor […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.