KOEKWAUS DEN BOSCH CONCEPT STORE: GIVEAWAY

*deelnemen aan deze actie is niet meer mogelijk. De winnaar is…… , Instagrammer @rthnrmn gefeliciteerd! Stuur een email naar info@remadewithlove.nl met je contactgegevens en dan stuurt KOEKWAUS de lightbox van A Little Lovely Company naar je op 🙂 Veel plezier ermee.

KOEKWAUS Den Bosch is één van mijn favoriete winkels in Den Bosch. In deze concept store kun je de leukste cadeaus, woonaccessoires en kleding kopen. Ze verkopen hier ook de populaire lightbox van A Little Lovely Company! En guess what? Ik mag er eentje weggeven aan één van jullie 🙂 Onderaan de blog leg ik je uit hoe je mee kunt doen aan deze giveaway.

koekwaus den bosch concept store

Koekwaus Den Bosch

KOEKWAUS Den Bosch wordt gerund door de twee vrolijke zussen Laura en Marlou en zijn Bosschenaren in hart en nieren. Een betere naam voor hun winkel hadden ze dan ook niet kunnen verzinnen. Koekwaus is namelijk een typisch Brabants woord wat elke Bosschenaar kent. Het betekent een gek of mafkees in de positieve zin van het woord en dat zijn deze meiden ook wel een beetje :). De winkel straalt één en al vrolijkheid en creativiteit uit en dat is nou ook precies waar ze voor staan. Bij KOEKWAUS Den Bosch verkopen ze veel cactussen (gewone, kleurrijke, wit porseleinen en gouden exemplaren), een uniek aanbod in kleding en sieraden, boeken en veel toffe woonaccessoires. Ik koop hier dan ook graag cadeautjes voor verjaardagen :).

koekwaus den bosch concept store

KOEKWAUS Den Bosch webshop

Ik ben super blij dat ik in Den Bosch woon en bij KOEKWAUS bijzondere cadeautjes voor allerlei gelegenheden kan kopen. Voor iedereen die niet in de buurt woont van Den Bosch: KOEKWAUS heeft ook een webshop 🙂 Producten die je onder andere in de webshop kunt kopen:

koekwaus den bosch concept store

Pineut doe-het-zelf likeur voor €9,95

koekwaus den bosch concept store

Cluse horloge vanaf €89,95

Mocht je toch een bezoekje aan KOEKWAUS Den Bosch willen brengen, vergeet dan niet een kijkje in mijn city guide van Den Bosch te nemen.

KOEKWAUS Den Bosch giveaway:

Zoals ik al eerder zei mag ik van KOEKWAUS Den Bosch aan één van jullie een lightbox van A Little Lovely Company weggeven.  Met deze lightbox kun je elke keer weer een nieuwe tekst maken door plastic letters op een rij te schuiven.

koekwaus den bosch concept store Lees hieronder hoe je mee kunt doen met deze toffe giveaway!

 1. Volg @koekwausdenbosch op Instagram
 2. Volg @remadewithlove op Instagram
 3. Deel de eerste foto van deze blog (met de lightbox) of de foto hierboven op je Instagramaccount en gebruik #winactiekoekwaus
 4. Vergeet ons niet te taggen in je bericht 🙂
 5. Je dient woonachtig in Nederland te zijn
 6. Meedoen kan tot en met vrijdag 11 december 2015, daarna zal ik op mijn blog de winnaar bekend maken

Ik ben benieuwd wat jullie van KOEKWAUS Den Bosch en deze winactie vinden.

With love,
Anne

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Wieneke
  6 december 2015 at 09:54

  Superleuke naam voor een shop. Ik ben net verhuisd van NB naar Hilversum, dus ik ga in eerste instantie voor de webshop (die ook al zo leuk is!), maar als ik in de buurt ben ga ik zeker eerst bij Koekwaus kijken voor cadeautjes :).
  Ik doe mee! Verrekte koekwaus! Fijne zondag :).

 • Reply
  Sabine van Strien
  6 december 2015 at 10:33

  Te gekke giveaway!! Met regelmaat ga ik winkelen in Den Bosch, maar Koekwaus kende ik nog niet. Ga zeker kijken de volgende keer!

  Dames, succes met jullie blog en winkel. Ik blijf jullie volgen.

  Liefs Sabine

 • Reply
  cl333
  6 december 2015 at 10:44

  Oh wat een super gave actie! Ik doe zeker mee! Leuk dat je een shopping guide over Den Bosch hebt, ga ik zeker even doorlezen voor ik er binnenkort naartoe ga! Leuk leuk!

 • Reply
  Bente
  6 december 2015 at 13:35

  Geweldige je five away! En zoo leuk z’n lightbox, een lief leuk kerst presentje. En ja koekwous is ook heeel erg leuk!

 • Reply
  Carolien
  6 december 2015 at 15:05

  Super leuke giveaway waag een kansje voor me zoontje

 • Reply
  Petra
  6 december 2015 at 15:21

  Leuk! Hebben binnenkort een dagje Den Bosch op de planning staan. Heb ik in ieder geval al 1 adresje waar ik langs ga! En die lightbox, hij is zo leuk. Heb m pas iemand kado gedaan en had toen een beetje spijt dat ik m niet voor mezelf heb besteld! Wie weet, heb ik m dan straks toch 🙂

 • Reply
  Jip
  6 december 2015 at 21:28

  Hoi! Kun je ook kans maken op de lightbox wanneer je een afgeschermd account hebt? Jullie kunnen dan namelijk niet zien dat ik een foto plaats… Groetjes

 • Reply
  Marleen
  7 december 2015 at 00:03

  Super leuke actie!! Ik doe graag mee.
  Het lightbox staat al een tijdje op mijn wensen lijstje. Dus fingers crossed!

 • Reply
  just_me_row
  7 december 2015 at 09:18

  Super leuk, zodra ik weer in Den Bosch ben. Ga ik hier zeker naar binnen?
  Ohja ik waag natuurlijk graag een kansje voor mijn zoontje . Groetjes

 • Reply
  Meike
  7 december 2015 at 18:44

  Hoihoi,
  Wat een te gekke give away! Ik had al hoop dat ik een lichtbox van sinterklaas zou krijgen maar helaas! Alsnog vind ik hem kei leuk! Ik ven vergeten mijn account niet af te schermen maar dat ga ik doen!
  Super leuk!
  X mwike

 • Reply
  Marjolijn
  8 december 2015 at 15:29

  Wat een gave winactie!
  Alleen zo jammer dat de meeste acties alleen gelden als je Instagram hebt. En die heb ik dus niet…! Mag het ook als je Facebook hebt?
  Toch waag ik een gokje, en meld ik me nu ook aan. Want ik vind de lightbox ontzettend leuk en zal een echte toevoeging zijn voor in ons huis. Sterker nog, ik weet precies waar ik hem op zou hangen! 🙂

  Lieve groet,
  Marjolijn

 • Reply
  Hanneke
  8 december 2015 at 23:19

  Super leuke give away!! Leuke site ook ben de hele avond al lekker alles aan het lezen ❤️

 • Reply
  Cindy
  10 december 2015 at 17:29

  Net op tijd! Gave actie

 • Reply
  Danielle (L)interior blogger from Pose-Blog
  10 december 2015 at 21:09

  Lijkt me idd een super leuke winkel! Als ik in de buurt ben ga ik maar een gezellig kijken en waarschijnlijk shoppen hihi..

  XO Danielle (L)interior blogger from POSE-BLOG.com

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.