WERKPLEK INRICHTEN MET VITRA TOOLBOX

Hoe kun je een werkplek inrichten zodat het sfeervol maar ook rustgevend aanvoelt? Deze vraag stelde het super leuke webwarenhuis fonQ aan mij zodat ze deze tips met hun lezers van MOOI , inspiratiemagazine van fonQ, kunnen delen. Uiteraard deel ik deze tips ook met jullie op mijn blog.

werkplek inrichten werkkamer vitra toolbox
Op de foto hierboven zie je het artikel in het MOOI magazine over het inrichten van mijn werkplek, echt super leuk om terug te zien. Hieronder heb ik nog een keer de drie tips geplaatst die in het MOOI magazine staan:

Werkplek inrichten tip 1: Vitra Toolbox

Het bureau moet natuurlijk niet te vol staan, maar een beetje aankleding vind ik toch wel prettig werken. Met planten creëer je een sfeervolle en rustgevende werkplek. Je kunt kiezen om planten in een standaard bloempot te doen, maar het is nog leuker om voor een iets minder voor de hand liggende oplossing te kiezen, zoals deze Vitra Toolbox en waxinelichthouder van FEST Amsterdam.

werkplek inrichten werkkamer vitra toolbox

Werkplek inrichten tip 2: geometrisch vlak

Laat Picasso in je los en ga aan de slag met verf! Op mijn werkplek heb ik een geometrisch vlak op de muur geschilderd in de kleur okergoud (van Flexa). Het is een simpele en betaalbare do it yourself met een groot effect. Ik word er elke dag weer blij van en kruip met plezier achter mijn laptop.

werkplek inrichten werkkamer geometrisch vlak

Werkplek inrichten tip 3: budget bureau

Nog zo’n simpele en goedkope DIY: maak zelf een bureau van een underlayment plank en schragen. Dit bureau is echt in een handomdraai gemaakt! Laat in de bouwmarkt een plaat underlayment op maat zagen (70 x 150 cm), plaats er twee schragen onder (bijvoorbeeld van IKEA) en tada: je hebt een ontzettend leuk en goedkoop bureau in de werkkamer staan. Klik hier om de complete uitleg van deze DIY te lezen.

With love,
Anne

You Might Also Like

13 Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.