Sfeerverlichting woonkamer: nieuwe lampen achter de bank

Yay onze nieuwe bank is binnen! Natuurlijk ga ik deze aanwinst nog met jullie delen maar voordat het zover is wil ik jullie eerst zowel onze nieuwe kleur op de muur als onze nieuwe lampen laten zien.

sfeerverlichting woonkamer muur achter bank amp lamp

Nieuwe kleur op de muur en nieuwe lampen

Onze nieuwe bank heeft een bijzondere kleur die het beste te omschrijven is als een mix van beige/grijs/groen. De vorige bank was grijsblauw en om die reden hadden we eerder voor een bijpassende grijs(blauwe) tint gekozen op de muur (zie foto links hierboven). Ondanks dat we nog steeds heel blij waren met de twee kleuren lambrisering moesten we toch echt een andere keuze maken want de aanwezige grijs(blauwe) kleur paste net niet meer bij de nieuwe bank. De nieuwe kleuren (FN.02.77, boven, en G0.05.45, onder, van Flexa Mengcollectie) passen perfect bij de nieuwe bank en… bij onze nieuwe lampen. Check it out! Zoals jullie kunnen zien is onze eigen viervoetige kenner bij uitstek helemaal in zijn nopjes met het geheel. Hij heeft na zijn eigen check out, zowel letterlijk als figuurlijk, onmiddellijk de Zenn modus aangenomen.

sfeerverlichting woonkamer muur achter bank amp lamp

Sfeerverlichting woonkamer met Amp lampen van Normann Copenhagen

Deze prachtige Amp lampen van Normann Copenhagen mocht ik van MisterDesign voor deze styling uitkiezen en het is alsof ze helemaal voor dit hoekje gemaakt zijn. De nieuwe velourse bank, welke jullie in de volgende blog zien, geeft samen met de glazen lampen een luxe hotel gevoel. De fitting van de lamp is gemaakt van marmer welke natuurlijk prima past bij ons marmeren bijzettafeltje. Deze lampen zijn echt perfect als je nog op zoek bent naar sfeervolle verlichting voor in je woonkamer. Je kunt ze net als wij achter de bank hangen maar bijvoorbeeld ook boven een tv kastje of eettafel hangen. Het snoer is maar liefst vier meter lang dus mocht je in een loft wonen of over een hoog plafond beschikken dan weet je zeker dat je met deze lampen de show steelt. Echt een aanrader want ik heb ze bij een kennis van mij in een loft zien hangen en dat is absoluut jaloersmakend!

sfeerverlichting woonkamer muur achter bank amp lampIk ben echt mega blij met onze woonkamer mini-makeover en kan niet wachten om jullie onze nieuwe bank te laten zien.

With love,
Anne

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  San
  10 juli 2017 at 23:13

  Nice!

 • Reply
  Sofie
  11 juli 2017 at 09:24

  <3 hihi lief! En ook bij jou hangen ze echt prachtig!!! Echt waanzinnig mooi in combinatie met de nieuwe muurkleuren, plantje, Zenn, bank… klopt gewoon helemaal!

 • Reply
  Sofacompany Deense design banken: Vera velours bank
  30 juli 2017 at 08:00

  […] een winkel en webshop vol waanzinnig mooie Deense design banken. Straks meer hierover. In mijn vorige blog hield ik jullie nog even in spanning hoe onze bank er uitziet…. Maar tadaa! Hier is dan […]

 • Reply
  Monique Leijnse
  27 maart 2018 at 09:31

  Hallo Anne,
  Prachtig plaatje! Weet je nog welke grijs/ blauwe kleur ( linker foto ) je eerst op de muur had voor de lambrisering?
  Ik hoor het graag!
  Groetjes Monique

  • Reply
   Anne
   27 maart 2018 at 11:08

   De bovenste kleur is ON.00.81 en onderste is ON.00.49 beide van flexa op mengmachine.

 • Reply
  Sofacompany Deense design banken: Vera velours bank
  27 januari 2019 at 20:20

  […] en webshop vol waanzinnig mooie Deense design banken. Straks meer hierover. In mijn vorige blog hield ik jullie nog even in spanning hoe onze bank er uitziet…. Maar tadaa! Hier is dan […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.