Marshall speaker: bluetooth speaker Marshall Acton

Muziek, wie houdt daar nou niet van? Muziek maakt alles gewoon net even iets leuker. Stofzuigen op ‘I want to break free’, wassen op ‘grote wasjes kleine wasjes’ of gewoon heerlijk even je heupen losgooien op de salsa beats van Elvis Crespo. Met name van het laatstgenoemde word ik intens gelukkig. Ik was dan ook in een soort van salsa meets interieur hemel toen ik een speaker gevonden had die niet alleen zorgt voor een geweldig geluid maar er ook nog eens fantastisch uitziet.

marshall speaker bluetooth speaker Marshall acton draadloze speaker

Muziek in huis

Ons huis is al echt een thuis waar we vele avondjes samen of met vrienden en familie eten, borrelen en/of spelletjes spelen. Er was echter nog één ding wat er voor ons echt aan ontbrak: muziek. Meestal zetten we bij gebrek aan beter maar wat muziek op de tv aan maar dit geeft toch echt niet hetzelfde geluid als uit een goede speaker. Mijn vriend had het als echte man natuurlijk al over een hele stereo-installatie voor in de huiskamer! Maar natuurlijk gingen daar als interieurliefhebber die ik ben mijn nekharen recht van overeind staan. Maar over een ding waren we het wel samen eens, er moest een speaker komen met beter geluid dan de tv. En dit al helemaal voor tijdens een feestje.

marshall speaker bluetooth speaker Marshall acton draadloze speaker

Stijlvolle speaker Marshall Acton

Oké ik moest er dus snel voor gaan zorgen dat er een stijlvolle speaker, uiteraard met goed geluid, in huis kwam. Dit vooral om te voorkomen dat mijn vriend in no time met een complete stereotoren op de proppen zou komen. Ineens kwam het prachtige boxje van Marshall in mijn gedachten welke wij een paar jaar geleden hadden gezien in The Duke Boutique Hotel in Den Bosch. Ik wist meteen dit wordt hem! We waren toen al een groot fan van deze speaker maar we wilden wachten met het aanschaffen van dit soort spullen totdat we helemaal gesetteld waren in ons nieuwe huisje. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor het kleine model Acton van Marshall, ook verkrijgbaar in het wit, en zijn er echt mega blij mee. De bluetooth speaker heeft een stoere en unieke uitstraling en we zijn iedere keer verbaasd over wat voor mooi geluid er uit een relatief kleine speaker kan komen. Voor onze woning vind ik het (volume)bereik voldoende maar mocht je een grotere woning hebben, veel feestjes geven of gewoon van harde muziek houden dan is model Stanmore, met nog meer power, een goed alternatief.

marshall speaker bluetooth speaker Marshall acton draadloze speakerBij ons staat de speaker op het tv kastje in de woonkamer. Maar om te laten zien hoe sfeervol de speaker is heb ik deze ook op de locker in de woonkamer en op de oude ziekenhuistrolley in de werkkamer gefotografeerd. Zoals jullie kunnen zien is het, in tegenstelling tot de meeste andere speakers, alles behalve een doorn in het oog. Nee deze speaker geeft eerder een extra dimensie aan je interieur.

marshall speaker bluetooth speaker Marshall acton draadloze speaker marshall speaker bluetooth speaker Marshall acton draadloze speakerIk ben heel erg benieuwd wat jullie van deze kwalitatief geluidgevende eyecatcher vinden. Een ding is zeker op feestjes die we hier thuis organiseren gaan we op de beats die uit de Marshall komen weer volop met de voetjes van de vloer en swingen de heupen in het rond. Oké misschien niet die van mijn vriend maar de mijne in ieder geval wel. En nu we het toch over muziek hebben. Playlist ‘Tropical Morning’ op Spotify is echt een aanrader om met dit zomerse weer op te zetten.

With love,
Anne

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Easy Noice Control
    14 juli 2022 at 19:47

    Wat een interessante review over de Marshall acton en wat muziek/geluid voor jou betekent, ik denk dat je voor heel veel mensen spreekt dat geluid heel belangrijk is. Groetjes, Felix.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.