VTWONEN LOVES SHARING + VIDEO WE VRAGEN HET AAN REMADE WITH LOVE

Wat een feest! Samen met een aantal andere woonbloggers mocht ik een bijdrage leveren aan het blogazine ‘vtwonen loves sharing’. Tijdens de preview van het blogazine, waar de dames van prchtg een leuke blog over schreven, werd er ook nog eens een video opgenomen.

credit foto: prchtg

Toen het blogazine bij ons op de deurmat viel was ik stiekem best wel een beetje trots. Vier pagina’s zijn gevuld met mijn foto’s en favoriete adresjes van Den Bosch. Mocht je benieuwd zijn naar het blogazine. Deze is voor 5,95 euro online te bestellen en te koop in de winkel.

Een tijdje geleden werd er door vtwonen voor de makers van het blogazine een lunch georganiseerd waar we een preview kregen van het blogazine. Tijdens deze dag werd er van een aantal bloggers, waaronder ikzelf, een video opgenomen om zo jullie eens op een andere manier kennis te laten maken met het gezicht achter de blog. Ik werd onderworpen aan een spervuur van vragen en had op de meeste vragen alles behalve een kant-en-klaar antwoord. Maar dat maakt wat mij betreft de serie ‘we vragen het aan’ juist zo geslaagd.

Benieuwd naar de andere makers van het blogazine? Tijdens de bloggerslunch is ook een leuke video opgenomen die je hieronder kunt bekijken.

With love,
Anne

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.