Zomerse tuin inrichten met een hangmat en buitenkleed

Hoera! Op deze mooie zomers dag word ik 28 jaar jong en wie jarig is die trakteert. Vandaag is het misschien dan extra feest omdat ik jarig ben maar voor mij is het is eigenlijk iedere dag weer opnieuw een feestje omdat ik mag doen wat ik leuk vind: jullie inspireren met styling en fotografie. Graag wil ik dit feestje samen met jullie vieren en daarom heb ik een hele leuke winactie voor jullie. En geloof mij maar, deze wil je echt niet missen! * je kunt niet meer deelnemen aan deze winactie.

bohemian tuin inrichten hangmat buitenkleed  Mijn verjaardag is niet het enige wat er te vieren valt deze week. We vieren natuurlijk ook dat de zomer is begonnen (yay!). En wat past er nou beter bij dit siezoen dan een mooie zomerse tuin. Onze droomtuin is er eentje waarin je heerlijk met je geliefde, vrienden en/of familie kunt relaxen en genieten. En dat zit bij ons echt wel snor zoals je hierboven kunt zien. Wat mag er wat mij betreft niet ontbreken in een zomerse tuin? Wat denk je van een hangmat, zomers buitenkleed, fijne loungestoelen en mooie cocktail glazen.

bohemian tuin inrichten hangmat buitenkleed
Daarnaast mogen met dit weer een zomers hoedje en een zonnebril natuurlijk ook niet ontbreken. Deze komen uiteraard niet alleen in de tuin van pas maar bijvoorbeeld ook op het strand.

bohemian tuin inrichten hangmat buitenkleed
Ik ben echt super blij dat jullie mij volgen en dat ik jullie elke keer weer kan inspireren. Daarom lijkt het mij geweldig leuk om aan één van jullie een tegoedbon van fonQ t.w.v. 50 euro weg te geven waarmee je iets leuks kunt kopen voor in je eigen tuin. En guess what? Ik geef niet alleen aan de winnaar een tegoedbon weg maar ook aan zijn of haar vriend of vriendin. Hoe kun je meedoen?

 • Volg @remadewithlove en @fonqnl op Instagram
 • Vertel in een reactie op deze instagram post welke vriend of vriendin je blij wilt maken door deze te taggen (je mag maar één persoon taggen)
 • Je kunt meedoen aan deze actie tot en met 27 juni 2017. 28 juni maak ik de winnaar bekend op Instagram

With love,
Anne

Gebruikte producten styling:

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Arlene
  22 juni 2017 at 16:31

  wat n mooie fotoos en zon mooie hond!!!
  super leuke give away, ik doe mee om ons tuintje ook meer zomer proof te maken!

 • Reply
  Suzanne
  23 juni 2017 at 16:41

  Hoera!! Gefeliciteerd (nog) met je verjaardag. Een beetje vertraging omdat ik nog op vakantie ben.
  Je hebt vast een mooie verjaardag gehad!

  Super leuk kleed en de lampjes op de achtergrond vind ik ook zo tof!

  Liefs Suus

 • Reply
  Sofacompany Deense design banken: Vera velours bank
  30 juli 2017 at 08:01

  […] woonplaats gemeente ‘s-Hertogenbosch en één poster van ons samen bij de buitenhaard in onze tuin. Onze mooie plant, de strelizia, en Zenn zijn bedje kregen natuurlijk ook opnieuw een eigen […]

 • Reply
  larissa
  31 juli 2017 at 15:48

  Het ziet er echt uit als een heerlijke tuin, zeker met de hangmat.

 • Reply
  Eerste video binnenkijker + interview in MOOI magazine | REMADE with love
  29 augustus 2017 at 16:12

  […] van ons huis te maken voor de zomereditie van het MOOI magazine van fonQ. Natuurlijk mocht onze zomerse tuin daarin niet ontbreken en ik vond het echt super leuk om hier aan mee te werken. Er zijn prachtige […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.