FEEST VOOR REMADE WITH LOVE

Waaaah ik kon het bijna niet geloven toen ik mijn mail opende! Mijn blog is van de 10 genomineerde bloggers in de top 3 terecht gekomen dankzij jullie stemmen! Super bedankt! Drie oktober wordt de uitslag bekend gemaakt wie de nummer 1 is! En… Mijn blog is naast de publiek award ook nog eens door de jury van vtwonen in de top 3 geplaatst dus Remade with love is in de running voor twee awards 🙂 Nogmaals super bedankt!

remade

De andere toffe bloggers die de top 3 hebben gehaald zijn:

vtwonen Meet the Blogger Award Beginner
A Cup of Life 
Jessica vd Berg
Remade with Love

Meet the Blogger Audience Award Beginner
&Stijl 
A Cup of Life
Remade with Love

With love,
Anne

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.