ZWART WIT DEKBEDOVERTREK HEMA

Op zoek naar een zwart wit dekbedovertrek? Goed nieuws want bij HEMA hebben ze momenteel zulk een prachtig dekbedovertrek met stippendessin. Ik mag aan een van jullie dit dekbedovertrek cadeau geven, zometeen meer hierover. *deelnemen aan de winactie is niet meer mogelijk.

hema dekbedovertrek scandinavisch zwart wit

Zwart wit dekbedovertrek HEMA

Zoals jullie weten mag ik regelmatig styling opdrachten uitvoeren voor diverse toffe merken. Dit doe ik echt met heel veel plezier en hoop jullie er iedere keer weer mee te inspireren. Natuurlijk was ik meteen enthousiast toen ik hoorde dat ik voor HEMA onze logeerkamer mocht stylen met een van hun mooie en betaalbare dekbedovertrekken. Meteen toen ik het stijlvolle zwart wit dekbedovertrek met stippendessin zag was ik helemaal verkocht. Naast het prachtige dessin is de prijs ook zeer aangenaam.

hema dekbedovertrek scandinavisch zwart wit

Zwart wit dekbedovertrek HEMA: Scandinavische stijl

Zoals jullie weten ben ik dol op de Scandinavische woonstijl in combinatie met een stoere/vintage touch. Zowel in onze slaapkamer als logeerkamer zie je deze stijl terug. Onze logeerkamer heeft een rustige Scandinavische basis (wit laminaat, grafisch vlak op de muur en eenvoudige woonaccessoires) met een vintage touch (een antieke opgeknapte kledingkast). Het zwart wit dekbedovertrek met stippendessin past perfect en komt helemaal tot zijn rechtin deze Scandinavische stijl.

hema dekbedovertrek scandinavisch zwart wit
Wat het dekbedovertrek extra leuk maakt is dat de ene kant bedrukt is met een zwart wit stippen dessin en de andere kant effen wit is. Persoonlijk houd ik van een rustige basis met een speelse touch. Daarom heb ik het kussen wel met het stippendessin naar boven gelegd maar het dekbed met de effen kant naar boven en alleen een hoek van het dekbed omgeslagen zodat het stippendessin niet te overheersend wordt.

hema dekbedovertrek scandinavisch zwart wit

Zwart wit dekbedovertrek HEMA: winactie

Ben jij net als ik fan van dit dekbedovertrek? Goed nieuws! Ik mag zoals gezegd aan een van jullie dit dekbedovertrek  weggeven. Hoe kun je meedoen? Heel simpel, laat hieronder in een reactie achter wat jij van dit toffe dekbedovertrek vindt. Let op: gebruik bij het achterlaten van een reactie een geldig e-mailadres, anders kan ik je niet bereiken als je gewonnen hebt.

*actievoorwaarden: je dient woonachtig in Nederland te zijn en je kunt deelnemen tot en met 27 januari 2017. Daarna zal de winnaar bekend worden gemaakt op social media en onderaan deze blog.

*deelnemen aan deze actie is niet meer mogelijk. De winnaar is KARLIJN (reactie begint met: ‘Oh Anne, deze is werkelijk waar geweldig!’),  gefeliciteerd! Stuur een email naar info@remadewithlove.nl met je contactgegevens en dan stuur ik het dekbedovertrek naar je toe.

hema dekbedovertrek scandinavisch zwart wit

With love,
Anne

 

You Might Also Like

178 Comments

 • Reply
  Alana Jansen
  24 januari 2017 at 14:48

  Binnenkort afgestudeerd als bouwkundig ingenieur; druk druk druk. Zodra ik ben afgestudeerd ga ik een hoop slaap inhalen. Dat kan toch niet beter dan onder dit dekbed?! Echt Alana, Echt Hema!

 • Reply
  Mirjam van Karsbergen
  24 januari 2017 at 14:52

  Beste Anne,

  Ik waag een kansje op een nieuw dekbed.
  We kunnen wel eens een nieuw fris bedje
  Gebruiken op onze zwarte boxspring?

 • Reply
  Nathalie veltman
  24 januari 2017 at 14:54

  Ik hou normaal van hysterische kleuren qua beddengoed maar om mijn vriend nu een beetje tegemoet te komen lijkt mij dit stippen dekbed een leuk cadeautje voor mezelf uhm vriend haha

 • Reply
  Brigitte
  24 januari 2017 at 14:54

  Wauw, wat een ontzettend leuk dekbedovertrek! ? Heel tof ook dat de achterkant effen is, overheersen de stippen inderdaad niet zo als je hem openslaat ? Ik loot heel graag mee! ????

 • Reply
  Sanne
  24 januari 2017 at 14:56

  Geweldig leuk overtrek! Op twee manieren op bed te leggen, met de stippen boven of helemaal neutraal, ideaal! Sowieso één van de fijnste dingen in het leven; slapen onder een nieuw opgemaakt bed!

 • Reply
  Marleen Romkema
  24 januari 2017 at 14:57

  Op slag verliefd! Ik ben dol op het zwart/witte thema, maar houd ook echt van rust in de slaapkamer… dit dekbed is een fantastische combi van beide. Met een kleintje op komst kunnen we onder dit dekbed alvast extra slaap opdoen. En straks als de kleine er is, maakt dit dekbed de gebroken nachten een stuk minder erg! Haha Ik ga alvast duimen…. 😉 Liefs Marleen

 • Reply
  Anne Dirks
  24 januari 2017 at 14:59

  Wat staat hij mooi in jullie slaapkamer, Anne! Ik denk dat deze overtrek perfect in onze nieuwe slaapkamer past. Ik ben al erg lang opzoek naar het perfecte overtrek, maar helaas, na vele pogingen, nog niet het juiste overtrek gevonden. Verschillende van de Hema en H&M liggen er bij ons in de kast of natuurlijk op het bed, maar het is het net niet. Deze met stipjes is het precies wel 🙂

  Graag zou ik je (ook) een pakketje zelf ontworpen kaartjes opsturen. Sta je daar open voor?

  Liefs, je naamgenoot,
  Anne

 • Reply
  Julia
  24 januari 2017 at 15:00

  I love stipjes! En met volgende week de sleutel van ons nieuwe huis is het helemaal leuk!

 • Reply
  Judith Daems
  24 januari 2017 at 15:01

  Ons bed is wel toe aan dit mooie overtrek! Ik waag een kansje ☺️

 • Reply
  Anouk
  24 januari 2017 at 15:01

  Ik ben ongelofelijke fan van het stippen ‘printje’, zelf heb ik maruti schoenen met stipjes (love them) en een passende liu jo tas met dezelfde stipjes. Zo’n dekbed zou mijn stippen obessesie afmaken! Ik doe graag mee. Xoxo Anouk

 • Reply
  Carla looyé
  24 januari 2017 at 15:01

  Prachtig dekbedovertrek, echt Hema!

 • Reply
  Lin
  24 januari 2017 at 15:02

  Wauw, wat een gaaf dekbedovertrek, zeker omdat deze op twee manieren te gebruiken is. Langzaam maar zeker komt hier thuis ook steeds meer Scandinavisch/ zwart/wit, en op de slaapkamer kan ik nog wel wat leuks gebruiken!

  Groetjes, Lin

 • Reply
  Sanne
  24 januari 2017 at 15:03

  Wat een leuke actie! Over 3 weken krijgen we de sleutel van ons eerste huis(je) We moeten nog een bed kopen ennn nog veel meer.. *oei Ik vrees dat er daarna niet zo heel veel meer over is, dus dit mooie leuke dekbed is meer dan welkom! Als ik win zal ik een mooie foto maken van ons opgemaakte bed! Dat beloof ik 🙂 Liefs Sanne

 • Reply
  Misja
  24 januari 2017 at 15:03

  Wat een blij dekbedovertrek, net als de Hema zelf! Ik word altijd vrolijk als ik daar naartoe ga.

 • Reply
  Suzan Moerman
  24 januari 2017 at 15:03

  Ik ga over 121 dagen trouwen met mijn grote liefde….
  Dat wordt FEEST onder zo’n gezellig dekbed!!! Precies wat we wilde en tot nu toe niet konden vinden. Heeeeel graag!

 • Reply
  Evelien
  24 januari 2017 at 15:03

  Super leuk! Ik houd van witte lakens met een speelse/nonchalante touch (precies zoals deze dus) op een bed gecombineerd met natuurlijke kleuren zoals hout. Ik heb in de kerstvakantie samen met mijn vriend zelf een 2persoons bed gemaakt van steigerhout en dit dekbed zou dus perfect van pas komen!

 • Reply
  Maaike
  24 januari 2017 at 15:03

  Wat een mooi dekbed, en je kunt er veel mee combineren. Het zou prachtig staan bij onze blauwe muur op de slaapkamer. Ik hou ervan!! Nu duimen maar 🙂

 • Reply
  Marjolein
  24 januari 2017 at 15:04

  Wauw, wat een mooi dekbed! Toevallig ben ik al dagen op zoek naar een tof en nieuw dekbed. Na 3,5 jaar wonen in ons huisje ben ik de styling wat aan het ombuigen naar Scandinavisch en dit dekbed past daar perfect in! 🙂 groetjes uit Drunen.

 • Reply
  Jorick
  24 januari 2017 at 15:06

  Momenteel met een flinke griep op bed, met deze dekbedovertrek zal het iets minder vervelend zijn! Uiteraard ook na deze periode zeer gewenst in het nieuwe huis! Duimen! Groetjes Kunst in Kaart

 • Reply
  Valerie
  24 januari 2017 at 15:07

  Super leuk dekbed! Zou heel mooi staan bij de groene muur in de slaapkamer van ons nieuwe huisje waar we over 2 weken de sleutel van krijgen 🙂

 • Reply
  Maaike
  24 januari 2017 at 15:08

  Oh, wauw. Heel mooi dekbed inderdaad! Zou perfect passen in ons huisje! Aangezien we in een studio wonen en dus 24/7 tegen ons bed aankijken zou zo’n mooi dekbed overtrekset niet misstaan.

 • Reply
  Marlieke
  24 januari 2017 at 15:09

  Hoi Anne!

  Jouw prijsvraag kan geen toeval zijn!! Ik MOET meedoen! Dit dekbed is echt mijn droom en ik jaag all dagen op ‘m. Ik vind deze fantastisch met die lieve stipjes en de soft cotton benaming beloofd veel goeds. Ik heb hem in het echt gezien in de HEMA en wilde hem direct meenemen, maar ze hadden niet de maat die ik nodig had. 240×220! Sinds die tijd (twee weken terug) heb ik overal lijntjes uitgezet om hem te bemachtigen (andere filialen), maar helaas zonder resultaat. Ze hebben alleen de kleinere maten nog. Ik heb de webshop van HEMA gemaild, maar kreeg toevallig vandaag bericht dat deze voorlopig niet te krijgen is. Ik zou ‘m echt ZOOO graag winnen via jou! Op internet zijn andere stippen dekbedden maar die zijn dus echt niet zo leuk als deze. Heb al m’n zinnen op deze gezet, zou echt te gek zijn!

  Groetjes,

  Marlieke

  • Reply
   Mook
   24 januari 2017 at 15:13

   Ik ben getuige!! Ik heb zelfs in Amersfoort gekeken, zonder resultaat. Ze doet er alles aan. Hoe leuk dat we dan via jouw blog hierop uitkomen! Love it!!

 • Reply
  Loes
  24 januari 2017 at 15:10

  Ik ben sinds een aantal maanden ingetrokken bij mijn vriend. Super leuk dat samenwonen, maar pfff wat een typisch mannenhuis.. alles is zwart met een beetje wit. Herkenbaar? ik mocht al met een paar kussentjes, een schapenvel en kandelaars aan de slag, maar daar bleef het tot nu toe bij. Meneer wordt onrustig van “al die tierelantijntjes”. Ik heb besloten in protest te gaan, want het is nu toch ook echt mijn huis!
  Dit super leuke stippeltjes dekbed zou mij hier heel goed bij kunnen helpen!
  Toch de lievelingskleuren van mijn vriend, maar met een vrouwelijke twist! Perfect 😉

 • Reply
  Judith
  24 januari 2017 at 15:10

  Hoi Anne,
  Ik kende je blog niet, maar ga zo even lekker rondneuzen, ziet er leuk uit!
  Eerst even proberen dit gave dekbedovertrek te winnen ?
  Ik vind hem gaaf, past goed bij onze smaak en ook een tikkeltje gewaagd. Ik denk dat deze straks in ons nieuwe huis de slaapkamer een extra special touch kan geven.
  Groetjes!

 • Reply
  Marlieke
  24 januari 2017 at 15:11

  Laten wij over 3weken nou net een nieuwe zwarte boxspring krijgen. Vraag elke avond voor het slapen gaan aan mijn vriend ‘hoeveel nachtjes nog slapen ?’.. Het kan helemaal niet meer stuk als we dan ook nog eens onder dit gave dekbed kunnen kruipen. Fingers crossed ✌?

 • Reply
  Marleen van der Heijden
  24 januari 2017 at 15:13

  Heel gaaf!! Mijn slaapkamer ik van de week veranderd! Ik ben heel tevreden! Toch mist er een klein beetje pit. Dit zou het helemaal af maken! Ik heb gister nog een foto op IG gezet. Daar kun je het zelf zien.
  IG: home_stylingstudiomarleen
  Fingers crossed!
  Liefs,
  Marleen

 • Reply
  Charlotte
  24 januari 2017 at 15:15

  Een prachtig dekbed! Een van de fijnste kleine dingen vind ik het kruipen in een mooi opgemaakt bed. Dat zou ik ook graag onder dit mooie dekbedovertrek doen.
  Mijn vriend zou hier ook erg blij mee zijn. Hij houdt van rustige kleuren en patronen. Hij heeft me afgelopen december ten huwelijk gevraagd en met een mooi dekbed, zou ik hem alvast een klein cadeautje terug kunnen geven zodat we onder dit mooie dekbed samen kunnen dromen over onze trouwdag! 😉

 • Reply
  Joyce
  24 januari 2017 at 15:15

  Jaaaaaaa, wat een gaaf dekbed! Lijkt een beetje op het dekbed van Crisp Sheets, maar die is heel veel duurder! En de Hema dekbedden zijn altijd goede kwaliteit. Ik zou dit dekbed graag winnen om er nog een beetje stylish bij te liggen na de bevalling 🙂 ! Liefs

 • Reply
  Iris
  24 januari 2017 at 15:16

  Kom maar door met die toffe dots van Hema! Matcht perfect met onze zwart-witte poezenbeesten die altijd komen dutten.

 • Reply
  Esther smals
  24 januari 2017 at 15:17

  Wat een toffe winactie! Dit dekbed had ik een tijdje geleden al voorbij zien komen maar helaas nergens meer te krijgen 🙁 i love stippen dus vind hem helemaal geweldig. Fingers crossed!

 • Reply
  Tessa
  24 januari 2017 at 15:20

  Bekenden van mij zouden zeggen: een echt ‘Tessa dekbedovertrek’ 🙂 Super leuk is ie! Hij staat al even op m’n verlanglijstje, dus ik doe mee en duim!

 • Reply
  Lauwerina
  24 januari 2017 at 15:20

  Wat een mooi dekbedovertrek! Ik doe graag mee.. onze dekbedovertrekken zijn aan vervanging toe dus dit zou te gek zijn. Ook ben ik gek van zwart wit, helemaal mijn stijl! Lieve groetjes!

 • Reply
  Fiona
  24 januari 2017 at 15:20

  Gaaf! Leuk als finishing touche voor op onze slaapkamer. We wonen nu een jaar in ons huis en eindelijk aangekomen aan het stylen van deze ruimte. Het dekbed past perfect bij de stijl die we in de slaapkamer willen uitstralen. Voor nu dus duimen ?.

 • Reply
  Fleur
  24 januari 2017 at 15:23

  Wow, wat een mooi dekbed! Het zou fijn zijn om mijn slaapkamer wat rustgevender te maken, daar zou deze overtrek bij helpen 🙂

 • Reply
  Myrthe
  24 januari 2017 at 15:26

  Oeh wat een leukerd! Pasgeleden voor het eerst sinds ons studeren (ahum) een nieuw dekbed en kussens gekocht. Dat hadden we veel eerder moeten doen, mijn hemel! Een mooie hoes als deze zou het bedje perfect afmaken 🙂

 • Reply
  Janiet
  24 januari 2017 at 15:27

  Jaah…voor onze nieuwe slaapkamer (in wording) al een tijdje op zoek naar een nieuw dekbedovertrek…al wel leukerds gezien, maar…deze komt S T I P T op no. 1! En voor nu: finger crossed!

 • Reply
  Jantine
  24 januari 2017 at 15:29

  Hi Anne, toffe actie!
  Ik doe heeeel graag mee omdat ik sinds november samen woon en sindsdien van alles aan het (ver)bouwen ben, samen. Heel leuk, maar ook best prijzig voor studenten. Oftewel, onze slaapkamer is steeds niet echt ‘af’ omdat het dekbedovertrek te vrouwelijk is, of te mannelijk. Deze zou perfect passen in onze slaapkamer!! Nu al zin in om hem hiermee te verrassen!!

  Liefs!

 • Reply
  Marjolein Hogeveen
  24 januari 2017 at 15:30

  Ooh dit vind ik zo’n ontzettend mooi dekbed overtrek! Nu ik zwanger ben hebben we de boel boven een beetje omgegooid om plaats te maken voor de babykamer. Alles ziet er nu leuk uit, maar de slaapkamer is een beetje achtergebleven. Dit prachtige dekbed overtrek zou een mooie basis zijn om de slaapkamer ook nog wat te gaan stylen! ? Groetjes Marjolein

 • Reply
  Rosa
  24 januari 2017 at 15:36

  Heel erg leuk! Ik doe graag mee. Heb dit dekbedovertrek voor mijn zusje gekocht en achteraf veel spijt dat ik hem niet ook voor mezelf heb meegenomen!

 • Reply
  Greet
  24 januari 2017 at 15:38

  Een stip is hip! Ik doe mee! ❤

 • Reply
  Ilss
  24 januari 2017 at 15:47

  Cool! Veel van wat Hema Nederland verkoopt vind ik fijn. Zo ook dit mooie dekbed.

 • Reply
  Anne-Fleur
  24 januari 2017 at 15:49

  Jaa! Ik ben gek op stippen! Ik zou helemaal in mijn nopjes zijn met deze dekbedovertrek.
  Liefs!

 • Reply
  Mir
  24 januari 2017 at 15:49

  Wat leuk! Met dat dekbedovertrek is onze slaapkamer ook helemaal klaar voor de verkoop van ons huis!

 • Reply
  Anneke
  24 januari 2017 at 15:50

  Voor een keer vind ik het superjammer dat Brugge in België ligt en niet in Nederland… Maar even goed vind ik het een supermooi dekbed, veel succes allemaal, dots are hot, ook in België 😉

 • Reply
  Laura Snapper
  24 januari 2017 at 15:56

  Zwart wit met stippen, love it! En nog van Hema ook, kan niet beter! Momenteel woon ik met mijn gezinnetje bij schoonmoeders, terwijl ons nieuwe droomhuis verbouwd wordt. Hoe fantastisch zou het zijn om daar straks heerlijk bij te komen en weg te dromen onder dit waanzinnige dekbedovertrek! #blackandwhite #dots #hemanederland #remadewithlove

 • Reply
  Lysette
  24 januari 2017 at 15:57

  Wat een gaaf dekbedovertrek! Wij zijn bezig met de logeerkamer. Hoe leuk zou het zijn als onze gasten hieronder mogen slapen:-)! Of toch zelf onder slapen;-)!

 • Reply
  Jantine Stuivenberg
  24 januari 2017 at 16:00

  Jaaaaa ik ben verliefd!!
  Wil dit dekbedovertrek heel graag winnen voor in mijn nieuwe huisje.. Het is zo goed als af, maar dit zou de kers op de taart zijn.
  Duimen duimen duimen

 • Reply
  Anouk
  24 januari 2017 at 16:02

  I S O T O T A L L Y L O V E T H I S S C A N D I N A V I A N S T Y L E ⬛️⬜️
  Liefs,
  Anouk

 • Reply
  Ellen
  24 januari 2017 at 16:03

  Ik houd zo van stippen…en van de dekbedovertrekken van de Hema! Past precies in onze slaapkamer en ook niet onbelagrijk de perfecte afmeting!!! ?

 • Reply
  Loes
  24 januari 2017 at 16:05

  O.o.o.o.h. ik wil deze wel graag winnen want ik heb het ’s nachts heeeeel koud. Mijn vriend steelt altijd stiekem de dekens en zo kan ik lekker een extra dekbed op het bed doen 🙂

 • Reply
  Hanna
  24 januari 2017 at 16:07

  In ons nieuwe huis hebben zijn we bijna een drie kwart jaar bezig met verbouwen. De slaapkamer is nu bijna af maar dit nieuwe dekbedovertrek zou super mooi staan in de nieuwe slaapkamer?. Ik zou hem dus heel graag willen winnen!

 • Reply
  Anne veldkamp
  24 januari 2017 at 16:09

  Ik vind dit dekbed prachtig!! Is de perfecte stijl voor mijn slaapkamer:) ik ben de woonkamer weer een opfrisser aan het geven maar de slaapkamer kan eigenlijk niet overgeslagen worden! Ik doe heel graag mee met deze leuke actie.

  Groetjes Anne

 • Reply
  Karlijn
  24 januari 2017 at 16:09

  Oh Anne, deze is werkelijk waar geweldig!
  En ik zag al dat ‘ie online niet eens meer te krijgen is, dus this is the way!
  En yes, die zou ik nu al gebruiken, maar gaat heerlijk staan in ons – we-wachten-al-2,5-jaar-op-ons-nieuwbouwhuis-huis, straks in mei / juni!

  Een prachtige styling weer hoor, je verkoopt het geweldig 🙂

 • Reply
  Marloes
  24 januari 2017 at 16:11

  Zou zo welkom zijn. Binnenkort maak ik een nieuwe start met mijn 3 meiden. Mooie dekbedovertrekken staan hoog op ons verlanglijstje! ?

 • Reply
  Marie Elise
  24 januari 2017 at 16:11

  Wat leuk!!! En zeker nu wij net bezig zijn met de slaapkamer een hele make over te geven!! Zou geweldig zijn!:-) liefs Marie Elise (xqmum)

 • Reply
  Carla
  24 januari 2017 at 16:17

  Wat jammer dat ik niet mee kan doen als Belgische volger maar succes voor de anderen!

 • Reply
  Denise
  24 januari 2017 at 16:28

  Helemaal in mijn nopjes als ik dit te leuke dekbedovertrek zou winnen!!
  Denise

 • Reply
  Leontine
  24 januari 2017 at 16:29

  Die is leuk! Onze slaapkamer kan nog wel een mooi dekbed gebruiken. Vorige jaar April verhuist, maar de slaapkamer is helaas nog helemaal af, dus dit leuke dekbed zou een mooie aanwinst zijn.

 • Reply
  Nicoline
  24 januari 2017 at 16:39

  Wat een geweldig dekbedovertrek. Ik ben normaal erg van de witte dekbedovertrekken maar deze vind ik ook echt te gek! Ik doe zeker mee aan deze toffe winaktie.

 • Reply
  Dirkje de jong
  24 januari 2017 at 16:40

  Wauwie wat een leukerd ? Ben helemaal dol op alles met stipjes en streepjes , dus dit dekbed zou helemaal leuk staan in onze zwart-witte slaapkamertje ..!

 • Reply
  Macy
  24 januari 2017 at 16:40

  Ik ben helemaal gek op zwart witte printjes en de laatste tijd zijn stippen mijn favoriet. Ik vind hem super leuk! Vooral nu het voorjaar weer aanbreekt. Dan kan ik mijn andere hema dekbed overtrek even weer vervangen. Super leuke actie weer Anne! ?

 • Reply
  Marleen
  24 januari 2017 at 16:46

  Dit dekbed staat met stip op 1! Wat zou ik daar graag lekker onder liggen… ik maak er geen punt van als ik zou winnen hoor! 😉

 • Reply
  Eva Scheepers
  24 januari 2017 at 16:52

  Wauw! Wat een mooi dekbed! Ik heb afgelopen zomer samen met mijn vriend een huis gekocht en volgende week trekken we er in! Dit dekbedovertrek is precies onze smaak en stijl! ?

 • Reply
  Suzanne Kooima Keijzer
  24 januari 2017 at 17:02

  Jaaaaa gisteren nog vraag ik een instavriendje naar dat mooie dekbedovertrek! Zou ik heeeeel graag willen winnen ? zodat de ontbijtjes op bed nog leuker worden met onze lieve kindjes!!

 • Reply
  Hanna Ruig
  24 januari 2017 at 17:09

  Gaaf! Al een tijdje zoekende naar dit mooie dekbedovertrek die helaas online niet meer te verkrijgen is. Past mooi in onze woning met als basis zwart, wit en groen. Ik maak graag kans deze te winnen!

 • Reply
  Bonny
  24 januari 2017 at 17:47

  Heel tof! Ik houd van stipjes en streepjes, en heb hierdoor altijd dekbedovertrekken met streepjes. Helaas is mijn vriend hier altijd de dupe van. Met dit dekbedovertrek kan mijn vriend als hij genoeg heeft van mijn printjes hem gewoon omdraaien, is iedereen blij! 🙂

 • Reply
  Mandy thewessem
  24 januari 2017 at 17:48

  Wat een super leuk dekbedovertrek! Heerlijk om met m’n man en drie dochtertjes onder te snoozen op zondagochtend ? Beter genieten gaat bijna niet! Onze duimpjes draaien alle 10!

 • Reply
  Kathy
  24 januari 2017 at 17:49

  Oh wat leuk! Ik zoek voor in mijn nieuwe huisje nog een mooi dekbed. Met een nieuw bed en een nieuw matras ben ik ook toe aan iets leuks daar op. Dit mooie simplistische design past mooi bij de grijsgroene kleur die ik op de muur heb bedacht. En samen met een lichtgrijze kast van de kringloop heb ik dan een perfecte match! Ik ga duimen..

 • Reply
  Gwenn
  24 januari 2017 at 17:50

  Wauw! Supercool. Aangezien ik eerst niets zwarts in huis wilde en sinds korte tijd wel, zou dit de perfecte remadewithlove zijn!

 • Reply
  Silvia
  24 januari 2017 at 17:57

  Prachtig dekbedovertrek! Wij moeten nog onze slaapkamer nog een make over geven, en dit overtrek zou een perfecte eerste stap zijn. Lekker wit, licht met enkele accenten

 • Reply
  Jente
  24 januari 2017 at 18:01

  Super mooi dek bed past precies op me kamer en waar komt dat leuke krukje weg die je als nachtkastje heb gebruikt ?

 • Reply
  Hester
  24 januari 2017 at 18:04

  Begin april verwachten wij onze eerste baby. De periode daarna zou ik graag rustig aan willen doen en uit willen rusten onder zo’n heerlijk dekbed! Ook fijn om visite te ontvangen!

 • Reply
  Melissa van Nieuwaal
  24 januari 2017 at 18:05

  Geweldig dekbed! Stipjes geven juist een hoop rust vind ik. Al helemaal in het monochrome zwart/wit. En a.s donderdag ben ik jarig dus zo’n leuk verjaardagscadeau vind ik helemaal niet erg!!

 • Reply
  Melissa
  24 januari 2017 at 18:09

  Zo’n tof dekbed zou mijn slaapzolder helemaal afmaken! Het heeft nog wat aankleding nodig maar dit zou echt perfect zijn. En sowieso groot fan de Hema en van jouw woonstijl!

 • Reply
  Judith van den Anker
  24 januari 2017 at 18:17

  Heel mooi! Jouw stijl past helemaal bij de stijl die ik voor ogen heb voor onze nieuwe woning die over een paar maanden wordt opgeleverd! Dit stippen dekbed is super leuk, dus ik maak graag kans om deze te winnen!

 • Reply
  Elly
  24 januari 2017 at 18:18

  Wow wat een mooie reacties.
  Ik ben groot van van de HEMA.
  Heb ook een mooi dekbedovertrek met de kleur jeans blauw, neutraal, sfeervol en fris.
  Ook deze dekbedovertrek zou perfect passen in mijn nieuwe Scandinavische-look slaapkamer ???.

 • Reply
  Milou
  24 januari 2017 at 18:25

  Wauw! Wat een prachtig dekbedovertrek, i love it! Ben helemaal weg van zwart, wit en dit schattige stippenprintje (en ook van je super mooie blog ♥), ik zou daarom ook graag mee willen doen aan de winactie ! x

 • Reply
  Julliette Akkers
  24 januari 2017 at 18:33

  Een beauty door de eenvoud ervan. Dit dekbed combineert mooi met ons bed met rieten hoofdbord….. echt een ‘droom’ om dit te winnen!

 • Reply
  Kimberley van der Meer
  24 januari 2017 at 18:35

  Te gaaf, te leuk, ik moet hem hebben! Past helemaal in mijn huis!

 • Reply
  Christine Van Der Voet
  24 januari 2017 at 18:36

  Wieeew! Super leuk! Hema is echt mijn lievelings winkel zijn en laten we nou over een maand tegenover een Hema wonen.. Arme portemonnee. Dit stippen dekbed wil ik daarom heel graag winnen voor in onze nieuwe slaapkamer!

 • Reply
  Sam
  24 januari 2017 at 18:39

  Met dit dekbedovertrek voel je jezelf toch elke dag in je nopjes ?

 • Reply
  Miranda
  24 januari 2017 at 18:39

  Ik doe heel graag mee voor deze prachtige dekbedovertrek-set. Ik vind hem echt prachtig en ik hou van de HEMA en ik hou helemaal van jouw (foto)-stijl.

 • Reply
  Marianne
  24 januari 2017 at 18:43

  Wat een dotje dit! En heerlijk voor een twijfelkont als ik… ‘wit? Of kleur? Dessin? Géén dessin?!’ Kiezen sucks! I’m in it to win it dus…;)

 • Reply
  Kim
  24 januari 2017 at 18:51

  Mijn vrouw en ik willen deze supee graag voor onze slaapkamer……zodat we stipt? op tijd in bed kunnen liggen!!

 • Reply
  Maaike
  24 januari 2017 at 18:56

  Dat ziet er echt superleuk uit! Wij zijn net verhuisd en druk bezig om van het huis echt ons eigen plekje te maken. Ik doe daarom graag mee!

 • Reply
  Tessa
  24 januari 2017 at 18:57

  Ik denk vaak dat je aan een stuk of 3/4 dekbedovertrekken wel genoeg hebt, maar HEMA brengt zulke toffe producten op de markt dat ik me snel laat verleiden…
  Dit dekbed is lief, stoer en stylisch tegelijk. Perfect in onze slaapkamer!

 • Reply
  Margo
  24 januari 2017 at 19:09

  Tof! Ik wil ook van het dekbed foto’s maken en op mijn insta posten! #margohome

  Leuk om jou te volgen!

 • Reply
  Yvonne Maltha
  24 januari 2017 at 19:11

  Jaaa dit is wat ik nodig heb! Ik krijg het bij mijn vriend niet voor elkaar dat we een groter dekbed nodig hebben (lees: 2 dekenbandieten onder een dekbed van 200x200cm is geen succes). Dan kan er eindelijk een nieuw dekbed komen en kunnen die lelijke overtrekken de deur uit. Want wat zal dit exemplaar mooi staan bij ons!!

 • Reply
  kelly
  24 januari 2017 at 19:12

  Ik doe mee omdat ik het ten eerste een prachtig overtrek vind!? En omdat ik uit mijn prachtige huisje moet en straks alleen een nieuwe start moet gaan maken. Alleen slapen..maar dan misschien wel onder dit mooie overtrek. Een einde,maar ook dus ern nieuw begin. Daar moet een nieuw dekbedovertrek bij?

 • Reply
  Tess Verweij-Heerkens
  24 januari 2017 at 19:17

  Yeeeeeeeeh druk bezig met de styling van onze mogelijk nieuwe woning zou dit met stip op 1 ( 😉 ) wel een fantastische basis zijn voor in onze slaapkamer. Als fan van jouw blog en als Hema-fanaat zou ik me zeer vereerd voelen als ik deze prijs mag winnen!

 • Reply
  Lausje040
  24 januari 2017 at 19:30

  Hij is super leuk!! Ik doe heel graag mee, want zou dit mooie dekbed graag op onze boxspring zien liggen!

 • Reply
  Jolanda
  24 januari 2017 at 19:40

  ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ… Huh, zei je wat? Ik droomde over stipjes…

 • Reply
  Sophie van der Zee
  24 januari 2017 at 19:43

  Oh wauw, een mooie frisse look tegen onze zachtgroene muur in de slaapkamer van ons nieuwe huisje! ? En wat een leuk blog en huis heb je, boordevol inspiratie! ???

 • Reply
  Manon Steeghs
  24 januari 2017 at 19:45

  Super gave win actie! Was opslag verliefd! ?vooral omdat je hem in verschillende woonstijlen kunt toepassen omdat hij twee verschillende designs heeft! Graag waag ik een gokje. #winactie #hema #slaapkamer

 • Reply
  Lieve
  24 januari 2017 at 19:50

  Oeh wat een prachtige frisse look heb je gecreëerd in de logeerkamer. Ik krijg meteen zin in de lente! En om onze logeerkamer gezellig te gaan maken! Of onze eigen slaapkamer. Dilemma! Maar wel een heel leuk dilemma! Nu al zin om door het huis te slepen met de dekbedden.

  Wat een tof blog btw, ik ben nu al fan.

 • Reply
  Willemine
  24 januari 2017 at 19:54

  Leuk! Ik zag dit dekbed in de folder en ging gelijk naar de Hema-site om hem te bestellen, maar helaas uitverkocht! Nu doe ik maar een poging via deze win-actie! :-). Ik vind het dekbedovertrek zo mooi, niet te druk, maar een rustige print en supermooi hoe jij hem gestyled hebt! En laten we nou net een nieuw dekbed in die afmeting gekocht hebben!

 • Reply
  Stephanie
  24 januari 2017 at 19:56

  Te leuk! Ik zou hem geven aan mijn lieve zus ?

 • Reply
  Emmely
  24 januari 2017 at 20:15

  Heel leuk! Morgen krijgen mijn vriend en ik de sleutel van ons huisje! Dus een nieuw dekbedovertrek met stipjes (favoriet!) is aaaaltijd welkom! Slaapt vast heerlijk!

 • Reply
  Inge
  24 januari 2017 at 20:24

  Omdat ik eigenlijk schandalig veel geld uitgeef iedere keer als ik in de Hema ben. ‘Even’ waxinelichtjes halen. Resultaat? Kaarsenstandaards, keukenspullen, opschrijfboekjes, babykleertjes. De beddengoed afdeling loop ik verstandig heeeel hard voorbij. Deze mag ik daarom wel van mezelf hebben 🙂

 • Reply
  Ellis Uytdehage
  24 januari 2017 at 20:24

  Net als jij hou ik van Scandinavische interieurs en van Hema :-). Mocht ik deze winnen dan maken jij en ik binnenkort samen een blog over Hema en hun Scandinavische accessoires. Deal ;-)?

 • Reply
  Eline
  24 januari 2017 at 20:55

  Ik doe graag mee! Wat een leuk dekbed, stipjes zijn zo leuk! Past vast perfect in onze nieuwe slaapkamer?

 • Reply
  andrea
  24 januari 2017 at 21:02

  Wauw! Super leuke winactie. Ik doe graag mee ? Hij past perfect in onze slaapkamer in ons nieuwe huis, het is namelijk exact dezelfde kamer! Ben zelf echt een kluns in combineren. Dus goed gejat… laten we dat maar zeggen..

 • Reply
  Fieke
  24 januari 2017 at 21:07

  Wow! Deze zal prachtig staan in onze nieuwe urban jungle slaapkamer 😉 Het juiste dekbedovertrek mist nog!

 • Reply
  Pauline Blokland
  24 januari 2017 at 21:55

  Nu 27 jaar samen en onze stijlen zijn versmolten tot èèn stijl. Zwart, wit, grijs, hout en plantaardig groen. Urban? Scandinavisch? Nee, ònze stijl. Dit dekbed past in onze stijl en bezegelt onze liefde.
  Groetjes Pauline

 • Reply
  Birte
  24 januari 2017 at 22:15

  Wauw deze is écht super gaaf!! Zelf ben ik echt dol op alles wat ook maar stipjes heeft. Dit dekbedovertrek past dan ook helemaal in mijn stijl. Ik hou alles, net als jou, zo neutraal mogelijk en met dit te gekke design zal dat zeker goed komen :). Liefs, Birte (@liefwit)

 • Reply
  Rosanne
  24 januari 2017 at 22:16

  Super leuk dekbedovertrek! Ik zou deze graag willen winnen, omdat ik dan eindelijk die lelijke dekbedovertrekken van mijn vriend weg kan gooien. Die hij meegenomen heeft toen we samen gingen wonen en totaal niet bij de rest van mijn slaapkamer passen! ? Ik zou dat eindelijk een goed excuus hebben ?

 • Reply
  Dianne
  24 januari 2017 at 23:10

  Ooooh ik houd hiervan! En ik houd van Hema! Wij hebben nu een grijze overtrek met een zwarte streep, uiteraard ook van Hema, en dat is onze absolute favoriet! Alleen is ie gescheurd onderaan (te snel het bed op willen maken)??… en dat zie je bij een boxspring….
  Onze dochter van 6 maanden vind de hoes die we nu hebben ook heel tof, maar dan om af en toe flink te spugen of poepen, not kidding. En ja, dan moet ‘ie dus weer in de was en zitten wij weer met een lelijke, nare hoes…
  Als ik beloof deze met nog heel veel meer liefde en vooral met voorzichtigheid te behandelen, maak ik dan een piepklein kansje??

 • Reply
  Sasja
  24 januari 2017 at 23:15

  Hoi Anne,
  Ik zou het stippendekbed heel graag voor mijn zus willen winnen. Hij was in mijn woonplaats niet meer te verkrijgen en dankzij haar ligt hij nu toch op mijn bed!
  Ik weet dat ze hem zelf stiekem ook heel graag zou willen! En ik zou het echt onwijs leuk vinden om deze aan haar cadeau te geven.
  X

 • Reply
  Lisa van Holstein
  24 januari 2017 at 23:35

  Oeh, in love met dit fijne dekbedovertrek van Hema! Natuurlijk mooi om cadeau te doen aan een ander, maar in dit geval zou ik hem heel graag zelf houden! Vrijdag 27 januari ben ik namelijk jarig… Hij zal prachtig staan in onze slaapkamer en kan niet wachten om eronder te liggen 😉

 • Reply
  Joliene
  24 januari 2017 at 23:42

  Oh wauw wat een mooi dekbed overtrek! Wij gaan in april verhuizen en hij zal heel mooi staan in onze nieuwe slaapkamer!! ? Zal hem heel graag willen winnen!

 • Reply
  Roos
  25 januari 2017 at 08:41

  Wat gaaf! Ik heb pas een maand een dekbed van dit formaat en ben nog heel erg zoekende naar mooie dekbedden voor een betaalbaar prijsje. Ik kijk regelmatig bij Hema maar die dekbedden zijn zo populair dat ze vaak al weg zijn. Het zou tof zijn om deze prachtige stipjesdeken te winnen. Het zou echt prachtig staan op mijn slaapkamer. ?

 • Reply
  Denise
  25 januari 2017 at 08:41

  Oooh hij is zo mooi ?
  Over een paar weken komt onze nieuwe boxpring en daar zou hij echt fantastisch op staan!
  Perfect in combinatie met onze Scandinavische stijl in het hele huis!
  Zou super tof zijn als ik deze zou winnen ?

 • Reply
  Femke
  25 januari 2017 at 08:42

  Oh wow wat een veel reacties al! Het is dan ook een super mooi dekbedovertrek! Wij zijn nog op zoek naar een nieuw dekbedovertrek en ik ben helemaal fan van zwart-wit stippen.

 • Reply
  Jeanette
  25 januari 2017 at 08:43

  Wat leuk! Ik doe graag mee!

 • Reply
  Steef
  25 januari 2017 at 08:46

  Because black is my happy colour and nothing makes me more happy than sleeping.. ? Ziet er heerlijk dreamy uit..!??

 • Reply
  Mirjam Hart
  25 januari 2017 at 08:48

  Wat een prachtig dekbedovertrek!
  Slapen wordt met mijn groeiende buik steeds meer een uitdaging. Misschien kan ik de stippen tellen als ik hieronder lig om in slaap te vallen! 😉

 • Reply
  Anouk ten Have
  25 januari 2017 at 08:49

  Ooh ja!! Count me in ♡!
  Dol op stippen en nog meer op zwart wit!
  Fingers crossed 🙂

  Xx @anouktenhave

 • Reply
  Jeannine
  25 januari 2017 at 08:53

  Tof dekbed! Met een babietje on the way zijn we ons huis ook aan het restylen en dit dekbed zou ons huisje helemaal afmaken!

 • Reply
  Annemiek
  25 januari 2017 at 09:00

  Jaa ik doe heel graag mee! Temeer omdat ik net mijn vorige favoriete dekbed van Hema (jeweetwel, die populaire met zwart-witte ruit ?) weg heb moeten doen omdat het versleten was ?

 • Reply
  Marieke
  25 januari 2017 at 09:02

  Wauw, die zou ik heel graag winnen!!! ?

 • Reply
  Sanne Janssen
  25 januari 2017 at 09:10

  Wat een leuk dekbed zeg! Modern en tijdloos. I love it! Zou hem graag winnen.

 • Reply
  Sanne vd Aker
  25 januari 2017 at 09:44

  Onverwacht krijgen we een derde kindje. We zijn daarom ruimte aan het maken en van kamers aan het wisselen. Ik mag dus een ‘nieuwe’ slaapkamer gaan stylen! Ik vindt dit dekbed zo gaaf en helemaal passen bij de styl die ik ga neerzetten. De kleuren zijn zachtroze, lichtgrijs, wit en accenten met zwart. Ik ga heel hard duimen!!

 • Reply
  Manon
  25 januari 2017 at 09:57

  Wauw, erg mooi dekbedovertrek van HEMA! Rustig, maar toch heel bijzonder! Ik ben sowieso fan van de producten van hema. Ze zijn origineel, hip en betaalbaar. Ik maak graag kans want ik heb momenteel maar één dekbedovertrek hihi…. Gr Manon

 • Reply
  Rianne
  25 januari 2017 at 10:07

  Wat een super leuk dekbed! Zou echt mooi staan in ons nieuwe huis. Net zoals jullie een nieuwbouwwoning, dus ik haal al heel veel inspiratie uit je blog! 😉 Helemaal mijn stijl! En HEMA kwaliteit dekbedovertrek is en blijft altijd goed. Top actie!

 • Reply
  Babet
  25 januari 2017 at 10:17

  Vet leuk dekbedovertrek! Zou heel goed passen in onze nieuwe slaapkamer, dus ik waag een gokje!?

 • Reply
  Mirjam Rosema-Verhulst
  25 januari 2017 at 10:47

  Jaaaaa dit dekbedovertrek wil ik heel graag winnen! Zwart-wit is m’n middle name ?Ik zag ‘m laatst al ergens langskomen maar heb nog geen tijd gehad naar de Hema te gaan. Dus dit is m’n kans 🙂 Hij matcht ook supergoed met mijn Toffe Stoffen-kussens die standaard op bed liggen.

 • Reply
  Romy
  25 januari 2017 at 10:48

  Ah, mooi fris beddengoed zoals deze vrolijke stipjes zouden onze slaapkamer klaarmaken voor al het aanstormende kraambezoek.

 • Reply
  Annemarie Hoang
  25 januari 2017 at 11:21

  Jaaaa leuk! Die past perfect om mn donzen dekbed ook van de Hema! En hoe meer in stijl met dit dekbed kan ik hopelijk over 6 weekjes mijn kraambezoek ontvangen!

 • Reply
  Nadia
  25 januari 2017 at 11:30

  Wat een mooi dekbedovertrek zeg! Past helemaal bij mijn smaak. Nu ons zoontje van 2 maanden oud alleen nog maar bij ons in bed wilt slapen, liggen wij er zelf ook eerder (en langer) in. Wat zou het fijn zijn als we dan zo’n mooi overtrek hebben?

 • Reply
  Ruby
  25 januari 2017 at 11:54

  Waaaauw, zo’n prachtig overtrek!! Ik kijk elke dag op de Hema website, maar nooit hebben ze de maat 240×220 beschikbaar, en laat ik nou net zo’n lange vriend hebbem, en daarom ook een groot bed :)! Helemaal mijn stijl dus, hele toffe actie van de Hema en jou! Let me win :):)

 • Reply
  Debbir
  25 januari 2017 at 12:48

  Ik ben verliefd!! ? wij liggen al jaren onder een saaie wit overtrek. En ik ben helemaal fan van stippen en zwart / wit!! Dus ik doe meee… fingers crossed. Groetjes Debbie (bijdeb)

 • Reply
  Linda
  25 januari 2017 at 13:32

  Wauwie! Helemaal mijn ding en stijl! Zou te gek zijn als ik deze win. Fingers crossed 🙂

 • Reply
  ilse
  25 januari 2017 at 14:19

  Ohhhh, ik loot heel graag mee! Heel fijn dekbedovertrek… ik heb al zin om te slapen!

 • Reply
  Joanne Klop
  25 januari 2017 at 14:27

  Wat een prachtig dekbed overtrek! Ik ben FAN! 🙂

 • Reply
  B.
  25 januari 2017 at 14:56

  Ach, ooit eens wat winnen… Dit!

 • Reply
  Kristel
  25 januari 2017 at 15:51

  Met dit gave dekbedovertrek kan ik de ‘puntjes’ op de i zetten en is onze slaapkamer helemaal af!

 • Reply
  Maud
  25 januari 2017 at 16:12

  I loveeee it. Sowieso fan van hema en onder dit dekbed wil ik wel slapen!

 • Reply
  Linda
  25 januari 2017 at 17:35

  Hoi Anne,
  Leuke Blog weer!
  Hier een grote Hemafan, toevallig is ons oude dekbed aan vervanging toe. Dus dit mooie dot dekbed van de Hema zou erg mooi staan in onze slaapkamer! Graag wil ik mee doen met de winactie, nu duimen maar.

 • Reply
  Karlijn
  25 januari 2017 at 18:59

  Ah gaaf! Elke keer is deze maat als eerste weg! Ik houd van de minimalistische uitstraling met een klein romantisch tintje. Een leuk sprei erover. Is zie het al helemaal voor me. Vooral samen met de extra kussens met stipjes in iets groter formaat maakt het plaatje helemaal af! ? Ik zou hem graag winnen!!

 • Reply
  MissEi82
  25 januari 2017 at 19:40

  Hoi anne,
  Sinds kort heb ik instagram, ik ben helemaal om.
  Zeker als het om restylen van interieur gaat. Wij gaan binnenkort verhuizen naar een nieuwbouw woning. Mijn dochter van 6 wil dan graag een stoere meiden kamer. En vind deze dekbedovertek zeker bij haar, stoere kamer, passen!

 • Reply
  Esther
  25 januari 2017 at 20:26

  Wat een ontzettend gaaf dekbed en geweldig dat deze actie er is! Momenteel ben ik elke kamer in huis onder handen aan het nemen. Vleugje Brocante, vleugje Scandinavisch én wat Urban Jungle. Ofwel dit dekbed zou fantastisch passen!

 • Reply
  Roosmarijn Knijnenburg
  25 januari 2017 at 21:39

  Oeh Yes! Ik heb vorige week een dekbed voor mijn zusje besteld met de grote zwarte stippen en wilde deze met de kleine stipjes voor mijzelf erbij bestellen, helaas.. uitverkocht in de maat die ik nodig had, wie weet ligt hij toch nog binnenkort te pronken in mijn slaapkamer!!

 • Reply
  Elise Toonder
  25 januari 2017 at 22:34

  Wauw, wat een plaatje! ? Ik doe graag mee aan deze winactie, want dit prachtige dekbed zou een mooie basis zijn voor onze (nieuwe) slaapkamer!!

 • Reply
  Lara
  25 januari 2017 at 23:13

  Ik ben fan! Super leuk met de stippen. En die leuke geschilderde muur zou ik er ook wel bij willen hebben ☺

 • Reply
  eline
  25 januari 2017 at 23:29

  Wat een leuke blog en mooie foto’s! I looove stipjes, maar manlief niet dus dit lijkt me een leuke manier om het dekbed onze slaapkamer in te smokkelen 😉

 • Reply
  Suzanne
  26 januari 2017 at 07:59

  Echt prachtig dit dekbed! Ik hou ervan. Dit zou geweldig staan in onze slaapkamer en het past precies bij ons donkergrijze bed.?

 • Reply
  Alice
  26 januari 2017 at 17:04

  Wauw!! Wat een prachtig dekbed. Ook zo leuk dat er twee kanten zijn en je zo af kan wisselen. Wij wonen al bijna een jaar in ons nieuwe huis maar nog steeds is het wat leeg en kil en voel ik me er nog niet helemaal thuis. dit dekbed zal zeker meer warmte en gezelligheid geven.

 • Reply
  Eline
  26 januari 2017 at 23:08

  Superleuk dekbedovertrek. Mooie styling in jouw blog. De lichte kleur zou erg leuk staan in onze nieuwe logeerkamer! Geeft echt al een beetje het frisse lentegevoel!

 • Reply
  Carolien
  27 januari 2017 at 08:50

  WoW wat een tof dekbed! Ik hou normaal ook van een heerlijk wit bed maar die subtiele stipjes mogen zeker gezien worden! Het dekbed zou misschien wel een mini make over van onze slaapkamer kunnen worden, het is namelijk hard tijd voor een beetje verandering na 2 jaar alles hetzelfde! ; ) (Wel iedere week fris beddengoed natuurlijk) = )

 • Reply
  Tedje
  27 januari 2017 at 08:50

  Oeh op het nippertje doe ik graag mee! Mijn vriend en ik wonen sindskort samen en hebben net een nieuw bed gekocht. Een heerlijk bed overigens, zo fijn! Alleen we hebben nog maar 1 dekbedovertrek. Dat ook van Hema is overigens. Deze met stippen vind ik echt super leuk!!

 • Reply
  Leonie
  27 januari 2017 at 09:01

  Wat een onwijs mooie dekbedovertrek! We zijn hard op zoek naar een mooi neutraal, maar toch niet saai dekbedovertrek. Deze zou echt super zijn!

 • Reply
  Marinka
  27 januari 2017 at 09:09

  O ik doe ook graag op de valreep nog mee! Alles in ons huis past mooi bij elkaar en is rustig, zwart, wit, grijs. Behalve onze dekbedovertrekken. Die hebben we al jaren en zijn allerlei kleuren en kussenslopen die niet meer bij het overtrek horen etc. Ik zou graag een mooie nieuwe set willen! Dan past de slaapkamer mooi bij de rest van het huis.
  Liefs Marinka

 • Reply
  Henny h.e.n.a.s
  27 januari 2017 at 09:14

  Verliefd op zwart – zwart, wil ik graag meedoen om dit super aantrekkelijk dekbed te winnen. Zo mooi ♡

 • Reply
  Merel ter Haar
  27 januari 2017 at 09:38

  Oh Yes! I’m in 🙂 Ik ben onze slaapkamer aan het herinrichten, hoe tof met een mooi nieuw dekbed overtrek in deze stijl!! ?

 • Reply
  Marleen
  27 januari 2017 at 09:57

  Dit mooie dekbed zou perfect zijn voor in mijn aankomende studentenkamer! 🙂
  Weer mooie foto’s heb je gemaakt!!

 • Reply
  Britt
  27 januari 2017 at 10:04

  Echt een super combi!! Lekker fris, rustig of toch war speels! Goede concurrent voor mijn huidige lievelings!

 • Reply
  Hilke Strik
  27 januari 2017 at 10:07

  Wat een leuk dekbedovertrek, die past helemaal leuk in onze zwart/wit slaapkamer! ?

 • Reply
  Joni Vlijm
  27 januari 2017 at 10:11

  Wow wat veel reacties al. Maar toch probeeer ik het ook, want wat een prachtig dekbed!!!

 • Reply
  Esmée Nandpersad
  27 januari 2017 at 11:00

  YAY! zoals ik het nu heb • uitgestippeld studeer ik dit jaar af! en daarna staat met • stipt op 1! SLAPEN. slaap inhalen & slapen onder dít dekbed lijkt me dan ook elke dag weer een feestje! [samen kun je ook met zovelen zijn, als de stippeltjes van een stippellijn] ………………….. duimen <333

 • Reply
  Mariska Nijholt
  27 januari 2017 at 11:06

  Wauw, als je hierin wakker mag worden dan kan de dag niet beter beginnen toch! Echt een plaatje voor op de slaapkamer ?

 • Reply
  Marleen
  27 januari 2017 at 11:11

  Wat gaaf! Kom maar op met dat prachtige dekbed! Staat top in ons nieuwe huisje in Tilburg 🙂

 • Reply
  Josien
  27 januari 2017 at 11:12

  Wat een mooi en clean overtrek! We hebben net onze slaapkamer gerestyled en kan maar geen mooi en rustig overtrek vinden. Een print is leuk, maar al snel schreeuwerig en bij deze van Hema is dat totaal niet het geval! Perfectie! Ik ga vast duimendraaien, want aan deze actie doe ik graag mee! Ps. compliment voor de prachtige styling weer. Love it!

 • Reply
  Claudia Geitenbeek
  27 januari 2017 at 11:47

  Mijn dochter heeft hetzelfde dekbed,1-persoons, gekregen voor haar verjaardag. Hoe leuk is het als wij, papa en mama, onder hetzelfde te leuke dekbed mogen liggen. Kan niet wachten…

 • Reply
  Zoë Kleine
  27 januari 2017 at 13:30

  Wauw! Nog een big Hema fan hier!! Ik vindt dit een super gaaf dekbedovertrek! Zou goed in onze slaapkamer passen! En bovendien zwart-wit! Ik ben fan! ✌?

 • Reply
  Danique Fremouw
  27 januari 2017 at 13:50

  9 februari komt onze nieuwe boxspring binnen. Dit dekbedovertrek zou het helemaal af maken!

 • Reply
  Nadia
  27 januari 2017 at 13:50

  Simpel maar heel mooi! Mijn stijl. Ik maak graag kans. 😀

 • Reply
  Mirelle
  27 januari 2017 at 13:53

  Helaas was dit dekbedovertrek in groot formaat bij ons uitverkocht anders had hij al op mijn bed gelegen ? Net op tijd voor deze leuke winactie. Duimen maar.

 • Reply
  Marloes van Weert
  27 januari 2017 at 14:07

  Wat een geluk dat ik dit nog net op de valreep voorbij zie komen! Superleuk dekbed!! Past perfect bij mijn bed en bij de styling plannen die ik voor de slaapkamer heb (krijg over 2 weken de sleutel van mijn eerste huisje dus een betere timing bestaat niet!) Liefs Marloes

 • Reply
  Anna
  27 januari 2017 at 20:20

  Ik hoop dat ik dit dekbed confetti feestje mag winnen! Fingers crossed!

 • Reply
  Annemiek
  27 januari 2017 at 22:11

  Whowww, wat een mooi dekbedovertrek! Zou zo mooi passen in ons scandinavische interieur ?! En de overtrekken van Hema liggen ook altijd heerlijk! Duimen maar!!!

 • Reply
  Mirre
  27 januari 2017 at 22:32

  Wauw, een super leuk dekbedovertrek, fris en speels met die stipjes! Ik waag graag nog last minute een gokje voor deze gave giveaway

 • Reply
  Kelly
  27 januari 2017 at 23:56

  Ik volg je blog met veel plezier en ben ook helemaal fan van de Scandinavische stijl en heb veel aan je tips/inspiratie gehad. Ook dit dekbed is weer erg leuk en zou super staan in mijn nog iets te kale slaapkamer!!

 • Reply
  Jorieke
  28 januari 2017 at 00:56

  Wow wat een gaaf dekbedovertrek :)! Na hard gespaard te hebben voor een nieuw groot bed hoort daar natuurlijk een mooi dekbedovertrek bij! Dit dekbedovertrek van Hema vind ik zo gaaf omdat het zowel een effen als stippeltjes kant heeft. I like! Ik ga morgen duimen!

 • Reply
  Miranda
  31 januari 2017 at 09:28

  Wat zou het super tof zijn om dit geweldig dekbed overtrek te winnen voor mijn nieuwe droom. In mei open ik mijn eigen Bed&Breakfast http://www.hetheidehuisje.nl in Den Bosch en dit dekbed zou helemaal passen op het bed. De B&B krijgt namelijk een scandinavische sfeer.

 • Reply
  Renee
  31 januari 2017 at 09:32

  Jaaaaaaaaaaa, wie wil deze nou niet!!!
  Zo mooi in onze rustige slaapkamer, zou het nog meer afmaken. Als een kind zo blij als ik deze zou winnen!

 • Reply
  Marloes Brink
  4 september 2018 at 09:37

  Jammer dat ik deze winactie nu pas zie.. Is het dekbedovertrek nog te verkrijgen of weet je een vergelijkbare te vinden?

 • Reply
  Anna
  17 december 2018 at 09:56

  Jammer dat de actie al is afgelopen, maar ik ga zeker eens bij de Hema kijken voor leuke dekbedden!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.